ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ !! ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (224 § 1 Π.Κ.) ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ (229 § 2 Π.Κ.) !! Η “ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_23

Ι. ΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ 15.3.2021 ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

 

     Κατόπιν της από 15.3.2021 μηνύσεως του δικηγόρου Αθηνών Νικολάου Αντωνιάδη, και εδώ πληρεξουσίου δικηγόρου μου, κατά των ανωτέρω προσώπων για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησής μου, έχουν κινηθεί δύο παράλληλες ποινικές διαδικασίες, ήτοι η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Α21-446 κατά του συντονιστή διευθυντή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», και η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΔΓ22-3955 κατά του εισαγγελέα υπηρεσίας της 15.3.2021.

 

Αμφότερες οι ως άνω διαδικασίες βρίσκονται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, έχω ήδη καταθέσει στο πλαίσιο των προκαταρκτικών δηλώνοντας παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ώστε παραθέτω κατ’ αρχάς το κείμενο του υπομνήματος που κατέθεσα στη διαδικασία κατά του εισαγγελέα υπηρεσίας (η προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά), στο οποίο παρατίθεται και το υπόμνημα που προηγήθηκε στη διαδικασία κατά του συντονιστή διευθυντή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ώστε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του πραγματικού ιστορικού της υπόθεσης:

 

***

 

     ΙΙ. Η «ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 285 Π.Κ.

     Είναι προφανές ότι κατά το χρόνο της κατάθεσης των τριών ιατρών του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», oι υπαίτιοι της παράνομης κατακράτησής μου επιδίωξαν να στρέψουν τον προβολέα από την εγκληματική σε βάρος μου συμπεριφορά τους, σε εμένα ως δήθεν επικίνδυνης για τη δημόσια υγεία. Αν γνώριζαν τι επρόκειτο να ακολουθήσει στη νομική μάχη που δίνει ο δικηγόρος μου από την 26.4.2020 μέχρι σήμερα, είναι βέβαιον πως ούτε θα διανοούντο να καταθέσουν σε βάρος μου.

 

Πέραν των αποκαλυπτικών της σκοπιμότητας των καταθέσεων των ιατρών ***, *** και *** αντιφάσεων που υπάρχουν στα όσα ο καθένας από αυτούς περιγράφει σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας μου (υπάρχουν αντιφάσεις ακόμα και στην κατάθεση του ιδίου μάρτυρα στα όσα καταθέτει), κυρίαρχο ζήτημα για το υπό διερεύνηση αδίκημα είναι ποιο μέτρο παραβιάστηκε κατά το 285 Π.Κ., και σε δεύτερο επίπεδο το κατά πόσο εγώ μετέδιδα ή είχα τη δυνατότητα να μεταδώσω τον ιό SARSCoV-2, φεύγοντας από το νοσοκομείο την 20.3.2021, όχι «λάθρα» βεβαίως, αλλά απολύτως νόμιμα και δικαιολογημένα. Είναι καταπληκτικό ότι ενώ και οι τρεις ιατροί συμφωνούν ότι δεν μπορούσαν να μου απαγορεύσουν την έξοδό μου και ότι δεν κρατούμην παρά τη θέλησή μου στο νοσοκομείο, την ίδια στιγμή και οι τρεις πάλι καταθέτουν ότι έφυγα …«λάθρα»!

 

Κανένα λοιπόν απολύτως μέτρο δεν παραβίασα κατά την έξοδό μου από το νοσοκομείο, αφού είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα των δέκα ημερών της υποχρεωτικής καραντίνας που ίσχυε τότε για όσους ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και είχαν εκδηλώσει συμπτώματα (δέκα πέντε ήταν η καραντίνα για όσους δεν εκδήλωναν συμπτώματα), σύμφωνα με τις τότε οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., ο οποίος ακολουθούσε τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. Είχε κριθεί δηλαδή τότε ότι ο ασθενής με κορωνοϊό ΔΕΝ μεταδίδει μετά τις 10 μέρες από τη στιγμή που εκδήλωσε συμπτώματα.

 

Ανεξαρτήτως των απίστευτων αντιφάσεων των ιατρών στις μεταξύ τους καταθέσεις (άλλος καταθέτει ότι εγώ εισήχθην με λοίμωξη Covid-19 στις 8 Φεβρουαρίου 2021, με έντονο βήχα και υψηλό πυρετό, άλλος ότι τα πρώτα συμπτώματα τα εκδήλωσα στις 28 Φεβρουαρίου), άπαντες συμφωνούν ότι είχε παρέλθει το ως άνω χρονικό διάστημα της υποχρεωτικής για μένα καραντίνας. Ώστε φεύγοντας από το νοσοκομείο, κάνοντας και χρήση προστατευτικής μάσκας, ενεργούσα απολύτως νόμιμα.

 

Το επίσης καταπληκτικό είναι ότι ο ένας μόνο από τους τρεις ιατρούς που κατέθεσαν, και συγκεκριμένα ο κ. ***, καταθέτει την αλήθεια στο ερώτημα αν εγώ μπορούσα να μεταδώσω τον ιό κατά την έξοδό μου από το νοσοκομείο την 20.3.2021, απαλλάσσοντάς με από κάθε ποινική ευθύνη, καταδικάζοντας δε κατά τα παρακάτω ταυτόχρονα τους δύο συναδέλφους του:

 

«Όχι, γιατί είχε παρέλθει το εικοσαήμερο (20) από την ημέρα εκδήλωσης των συμπτωμάτων (28/02/2021). Τα παραπάνω λέγονται βάσει των οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και του Ε.Ο.Δ.Υ.».

 

Οι άλλοι δύο ιατροί, προκειμένου να αντιστρέψουν την βαρύτατη για το νοσοκομείο κατάσταση με τη μήνυση του δικηγόρου μου για την παράνομη κατακράτησή μου την 15.3.2021, κατέθεσαν ψευδώς ότι μπορούσα να διαδώσω τον ιό (***) ή ότι το ενδεχόμενο να μπορούσα να μεταδώσω τον ιό δεν μπορούσε να αποκλειστεί (***).

 

Είναι φοβερό πώς δύο ιατροί κατέθεσαν εν γνώσει τους ψέματα για τη δυνατότητά μου ή μη να μεταδώσω τον ιό την 20.3.2021, προκειμένου να αντιστρέψουν τη νομική πραγματικότητα και να με καταστήσουν ύποπτη στην εισαγγελική αρχή για παράβαση του 285 Π.Κ., όπως άλλωστε και έγινε, διαπράττοντας σε βάρος μου εκτός του αδικήματος σε βάρος μου της ψευδούς κατάθεσης (άρθρο 224 § 1 Π.Κ.), και αυτό της ψευδούς καταμήνυσης (άρθρο 229 § 2 Π.Κ.).

 

Ζητώ μετά ταύτα την αρχειοθέτηση της σε βάρος μου δικογραφίας και τον ποινικό έλεγχο των ως άνω ιατρών (*** και ***) για τις κατά τα άνω αυταπόδεικτες αξιόποινες πράξεις που τέλεσαν την 28.3.2021 και 20.3.2021 αντίστοιχα, στα δε ψευδή γεγονότα που κατέθεσαν οι ως άνω ιατροί, δέον όπως προστεθεί και αυτό της δήθεν προσπάθειας να πειστώ να υποβληθώ  σε μοριακό έλεγχο και της δήθεν δικής μου άρνησης, καθώς από την κατάθεση του τρίτου ιατρού ***, αποδεικνύεται ότι ουδέποτε αυτό μου ζητήθηκε (ώστε ουδέποτε εγώ αρνήθηκα), αφού σύμφωνα με τον κ. *** «η παρακολούθηση των ασθενών πλέον δεν γίνεται με μοριακό τεστ … γιατί θεωρούμε ότι μπορεί να βγει θετικό ακόμα και μετά από δύο μήνες»! Δηλαδή, με δύο λόγια, να βγαίνει ο ασθενής θετικός ακόμα και μετά από δύο μήνες, ΧΩΡΙΣ όμως να μεταδίδει τον ιό. Φυσικά, στα νοσοκομεία κρατούσαν τους ασθενείς στις κλινικές Covid-19 ακόμα και μετά το πέρας της καραντίνας, ακόμα δηλαδή και αφού δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να μεταδίδουν τον ιό, διατηρώντας έτσι την φριχτή για αυτούς απομόνωσή τους και τον αποκλεισμό τους από τους συγγενείς τους.

 

Κατά τα λοιπά επιφυλάσσομαι να στραφώ δικαστικά εναντίον και των τριών ιατρών για τα όσα ψευδή και προσβλητικά της προσωπικότητάς μου κατέθεσαν, όπως π.χ. ότι εγώ σε καθημερινή βάση και σχεδόν όλη τη μέρα καθύβριζα το υγειονομικό προσωπικό!

 

Τέλος, όπως προκύπτει από το από 29.3.2021 διαβιβαστικό του Αστυνομικού Τμήματος Παπάγου – Χολαργού (στο οποίο ψευδώς βεβαιώνεται ότι ΚΑΙ οι ΤΡΕΙΣ ιατροί θεωρούσαν ότι μπορούσα να μεταδώσω τον ιό), η σχετική ποινική διαδικασία κινήθηκε κατόπιν του από 20.3.2021 και ώρα 14:09 ηλεκτρονικού μηνύματος που περιήλθε στο αστυνομικό τμήμα. Πλην όμως στα συνημμένα έγγραφα και σε αυτά που παρέλαβα από το αστυνομικό τμήμα, ΔΕΝ περιλαμβάνεται το εν λόγω μήνυμα. Δια των παρουσών εξηγήσεων αιτούμαι τη χορήγηση αντιγράφου του, προκειμένου να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου κατά του αποστολέα του.

 

Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2022

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Η παρέχουσα τις έγγραφες εξηγήσεις

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: