ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ – 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ;;

Κοινοποίηση:
PONTIKAS-ANTONIADIS

Ο ΣΚΑΪ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τα υπόλοιπα τσιράκια του συστήματος, αρχικά συσχέτισαν την ξεκάθαρη νομική δράση μου με τα κυκλώματα των ψευδών πιστοποιητικών εμβολιασμού.
Συνδέοντας σε ένα δελτίο ή σε ένα δημοσίευμα, τα του Ευαγγελισμού, που έσπασαν τα μούτρα τους, και στη συνέχεια τα των εκταφών, που έσπασαν ξανά τα μούτρα τους, με την εισαγγελική έρευνα για τα κυκλώματα.
Παρεμπιπτόντως, ακόμα περιμένω την Εισαγγελία Αθηνών και τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη να με καλέσει για την υπόθεση του Ευαγγελισμού. Είπαμε όμως. Ο εισαγγελέας είναι πολύ πιο
έξυπνος από τα ανόητα τσιράκια και πρακτοράκια του συστήματος. Είδε τι έπιασαν όλοι αυτοί στον ταύρο, και απομακρύνθηκε. Ώστε πάλι εγώ θα πάω στους εισαγγελείς, και όχι αυτοί σε μένα.
Τώρα βρήκαν ευκαιρία με τις μηνύσεις ανοήτων και θερμοκέφαλων γονέων, με βαρύτατη σε αυτό ευθύνη, σε πολλές περιπτώσεις, επικίνδυνων δικηγόρων που παρασύρουν, για ιδιοτελείς σκοπούς, αδαείς στα νομικά γονείς να στρέφονται εναντίον διευθυντών σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικούς, όταν αυτοί απλά εφαρμόζουν τις Κ.Υ.Α.
Και όπως έχω γράψει πολλές φορές, όλοι αυτοί που παρασύρουν τον κόσμο σε αδιέξοδες ποινικές διαδικασίες, οι οποίες εκθέτουν τον κόσμο αυτό σε μεγάλους νομικούς κινδύνους και υποθηκεύουν τον πραγματικό και ουσιαστικό νομικό αγώνα που δίνουμε, ισχυρίζονται ότι οι εκπαιδευτικοί, ως δημόσιοι λειτουργοί, δεν είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν αντισυνταγματικές Κ.Υ.Α. Γιατί είναι και οι ίδιοι που παρασύρουν ακόμη περισσότερο κόσμο να προσφεύγει στα διοικητικά δικαστήρια και στο ΣτΕ, με το αζημίωτο πάντα, για να εισπράττουν σταθερά απορριπτικές αποφάσεις και εκτός από τα χρήματά τους να χάνουν και την ελάχιστη υπομονή και δύναμη που τους είχε απομείνει.
Όσο και αν προσπαθείτε να με διαβάλλετε, τόσο περισσότερο θα σπάτε τα μούτρα σας.
Και όσο και αν προσπαθείτε να διαβάλλετε και τον Δημήτρη ή και τους δύο μαζί (πότε το ένα, πότε το άλλο, καθώς λίγο χαμένα τα έχετε, είναι γεγονός) ,
τόσο ακόμα περισσότερο θα τα σπάτε.
Μέχρι να μείνετε χωρίς μούτρα…
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: