Με δύο λόγια… Θέλετε να κάνουμε τη δίκη του ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ;; Γιατί ΜΟΝΟ σε αυτό διαφωνούμε με το παρακράτος και τον εισαγγελέα… Σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ συμφωνώ με την οργάνωση… Οι ίδιοι τα λένε, δικά τους είναι τα στοιχεία… ΠΑΜΕ ;; ΠΑΜΕ !!!

Κοινοποίηση:
IMG_8638

Όπως καταλάβατε τόσο από τις δημοσιεύσεις όσο και από το προχθεσινό live στο facebook στον λογαριασμό του Φαίδωνα Βόβολη, σε όλα του παρακρατικού  email που υιοθέτησε ο επίορκος, συμφωνώ με την …εγκληματική οργάνωση και τα …δικά της στοιχεία και λόγια. Τι να πούμε για το αν έχουν …παρενέργειες τα εμβόλια, αν είναι …αποτελεσματικά, αν νοσηλεύονται στις κλινικές και στις ΜΕΘ Covid-19 …εμβολιασμένοι ή αν …πεθαίνουν εμβολιασμένοι; ΜΟΝΟ στο πρωτόκολλο του θανάτου διαφωνούμε και σε αυτό μην νομίζετε ότι διαφωνούμε και απόλυτα. Ο διευθυντής του Αγία Όλγα π.χ. είχε παραιτηθεί επειδή στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου εκτίθεντο οι ασθενείς στον ιό (εντάξει, αυτός εννοούσε ότι αυτό γίνεται από κακή …οργάνωση, εγώ έχω αποδείξει ότι γίνεται σκόπιμα), ο Νίκος Καπραβέλος είπε ότι μόλις βγαίνει κάποιος θετικός του βάζουν …οξυγόνο και ότι ενώ ακόμη είναι καλά οι ασθενείς και δεν χρειάζονται διασωλήνωση, τους προετοιμάζουν από την πρώτη στιγμή για αυτήν. Την ώρα δηλαδή που ο άλλος μπαίνει στο νοσοκομείο και τον αρχίζουν στο οξυγόνο μόνο και μόνο επειδή βγήκε θετικός (εντός ή …εκτός εισαγωγικών) και είναι ακόμα σχετικά καλά η ψυχολογία του, του λένε στα καλά του καθουμένου …”μη χαίρεσαι και πολύ, αργότερα μπορεί να σε διασωληνώσουμε”, φροντίζοντας να του χώσουν και έναν ουροκαθετήρα γιατί αν σηκωθεί …θα πέσει, ενώ ήρθε περπατώντας στο νοσοκομείο, και τα λοιπά, και τα λοιπά…

Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν κατέθετα τη μήνυση στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 19 Ιουλίου ότι τέσσερις μόλις μήνες μετά θα είμαι τόσο κοντά στο να ξετυλίξω σε δικαστήριο το κουβάρι του τρόμου των 2.500 σελίδων του πρωτοκόλλου του θανάτου στη μήνυση αυτή και όλα τα άλλα τα άπειρα στοιχεία, πριν και μετά την κατάθεση, που δεν βρίσκονται μέσα εκεί.

Δεν φανταζόμουν πόσο κοντά θα μου έφερνε η ΙΔΙΑ η εγκληματική οργάνωση τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ…

Αλήθεια…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατί τους ρωτάς συνέχεια αν θέλουν; Μήπως δεν θες εσύ;

    1. Το βρήκες τρολάκι, αντε παίξε τζόκερ τώρα 😂

Comments are closed.