ΜΠΑΜ ΣΤΟ ΜΠΑΜ !! ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ ΟΜΗΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ !! ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !! Η ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΜΕΝΗΣ ΠΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ !! ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΧΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_22

Την ίδια ώρα που γίνονται αυτά στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, όχι απλά με κομμένη ανάσα, αλλά χωρίς ανάσα, παρακολουθούν έντρομα τα λιγοστά πια μέλη της ομάδας των επίορκων της ποινικής Δικαιοσύνης τις δραματικές για αυτά εξελίξεις στα άλλα μέτωπα, τόσο στην έντιμη πλευρά του κτιρίου 16 όσο και στις ανώτερες εισαγγελικές αρχές των Αθηνών και του Πειραιά.

Ο μάχη μου κατά της ομάδας που ήλεγχε από την αρχή της τιτάνιας μάχης μου με το θηρίο την ποινική Δικαιοσύνη, φτάνει στο τέλος της. Θα το πω για μία ακόμα φορά:

Όλο αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού δεν θα είχε περπατήσει ούτε ένα μήνα, εάν η εγκληματική οργάνωση δεν είχε υπό τον απόλυτο έλεγχό της τους εισαγγελείς που εκ της δικονομίας κρατούν τα κλειδιά της ποινικής Δικαιοσύνης στα χέρια τους. Οπότε για μένα στρατηγικά ήταν ξεκάθαρο ποιος θα ήταν ο πρώτος στόχος στη μάχη μου με το θηρίο και ποιες κινήσεις έπρεπε να κάνω στην τεράστια αυτή νομική σκακιέρα που έστησα απέναντι στην πλέον αδίστακτη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στη χώρα.

Η νίκη όμως αυτή κατά της ομάδας των επίορκων θα καθαρίσει μία και καλή την κόπρο του Αυγεία στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Ώστε η νίκη αυτή θα αλλάξει τα πάντα.

Για όλους τους Έλληνες…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: