ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ …ΔΕΝ ΕΧΕΙ !! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 38 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !! ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ !! ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 16 ΜΟΝΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_159-2

Οι αστυνομικοί είχαν λάβει εντολή να οδηγήσουν τους υγειονομικούς στη ΓΑΔΑ. Ακόμα και αν απλά προσεύχονταν στην άκρη του δρόμου.

Και έτσι ακριβώς έγινε. Και επειδή δεν υπήρχε ούτε μισό αδίκημα, πρώτα οδήγησαν ύπουλα τους υγειονομικούς στη ΓΑΔΑ και μετά επί τέσσερις ώρες έψαχνε ο Ελευθεριάνος τα αδικήματα.

Με τρεις καταθέσεις, δύο αστυνομικών και του οδηγού του πούλμαν, ο τελευταίος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Speed-3 ή σε μία από τις ταινίες Mission Impossible, o Ελευθεριάνος έστησε απείθεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.  Σε ένα δρόμο που είχε εικόνα της οδού Ακαδημίας σε ώρα αιχμής και τους υγειονομικούς να επιβιβάζονται όμορφα, ήσυχα και ωραία στο πούλμαν, ο εισαγγελέας που έστησε τη δική μου σύλληψη, έχοντας πάρει το κολάι  έστησε άλλη μία και επινόησε δύο αδικήματα όπως ακριβώς έκανε και στη δική μου σύλληψη. Στη συνέχεια τους κράτησε όλους μέσα, ακόμα και συλληφθείσες μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών που έψαχναν απεγνωσμένα τρόπους να μείνουν το βράδυ κάπου τα παιδιά τους, και δύο αρρώστους να τους πηγαίνουν στο νοσοκομείο και να παραμένουν εκεί φρουρούμενοι, λες και είχαν συλλάβει μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.

Γιατί η εντολή ήταν ξεκάθαρη:

Να γίνει σύλληψη και να εξαντληθεί το αυτόφωρο μέχρις εσχάτων, για παραδειγματισμό. Να κοπεί ο βήχας των υγειονομικών – θυμάτων των εγκληματικών αναστολών, αλλά και όλων των πολιτών εν γένει, και να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες έξω από τα σπίτια πρωθυπουργού και υπουργών. Οι εικόνες από την Σρι Λάνκα ήταν άλλωστε φρέσκες.

Αλλά μέχρι εκεί. Παραπάνω δεν άντεχε το πράγμα. Και όταν είδαν ότι πήγα εγώ στη ΓΑΔΑ, η εντολή από τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης ήταν σαφής:

ΔΕΝ θα γίνει δίκη. Μέχρι εδώ ήταν. Αν γίνει η δίκη θα γίνει “μακελειό” από τον Αντωνιάδη.

Το έγραψα στο facebook το πρωί της 8ης Ιουλίου. Ότι ούτε στον εισαγγελέα δεν θα μπούμε οι τρεις δικηγόροι. Να έρθω πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ελευθεριάνο; Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του.

Οπότε εξήγησα στους δύο συναδέλφους μου ότι έπρεπε να ξεχάσουν αυτό που περίμεναν. Να πάμε δηλαδή στο ακροατήριο. Και ότι θα οριστεί ρητή δικάσιμος. Και ότι αυτή θα ανακοινωθεί στους συλληφθέντες στην κλούβα.

Και έτσι ακριβώς έγινε.

Τους είπα επίσης ότι ο Ελευθεριάνος θα κόψει στη μέση τις κατηγορίες. Ένα μέρος στο ακροατήριο σε ρητή δικάσιμο, το άλλο σε προκαταρκτική.

Και έτσι ακριβώς έγινε.

Και ή κάνουμε ό,τι να ‘ναι όταν όλα είναι στημένα ή δεν κάνουμε, ο Ελευθεριάνος το τερμάτισε και έκοψε όχι απλά το κατηγορητήριο στη μέση αφήνοντας έστω το ένα αδίκημα για το ακροατήριο και το άλλο για την προκαταρκτική, αλλά έκοψε το …ένα αδίκημα στη μέση και άφησε το υπόλοιπο για την προκαταρκτική!

Έπος!

Έκοψε τις επικίνδυνες παρεμβάσεις στη μέση και έστειλε στο ακροατήριο μέχρι εκεί που φεύγει το πούλμαν. Το Speed-3 το άφησε για την προκαταρκτική!

Είδε και το live στο οποίο γελοιοποίησα τον ίδιο, τις κατηγορίες και τις καταθέσεις, σου λέει ας το σώσω λίγο και να αφήσω τουλάχιστον απέξω το Speed-3.

Έπος!

Και για να προστατεύσει τους μάρτυρες από εμένα …δεν τους καλεί στο δικαστήριο, αλλά έχει τις καταθέσεις τους …αναγνωστέες!

Έπος!

Λες και το έσωσες έτσι, προϊστάμενε.

Χειρότερα το έκανες.

Όπως πάντα άλλωστε…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: