ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ… ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ… ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_51

 

 

Με τον Καθηγητή Γιώργο Παύλο είχαμε μιλήσει στο παρελθόν τηλεφωνικά. Όπως πάντα και από την αρχή συμβαίνει σε αυτή την ιστορία, τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συναντηθούμε από κοντά.

Είναι ένας άνθρωπος καθολικά αποδεκτός από την εν γένει εδώ πλευρά, όπως είναι π.χ. και ο Καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης, με τον οποίο έχω μιλήσει επίσης στο παρελθόν. Ευτυχώς τότε …δεν συναντηθήκαμε, γιατί αν αυτό συνέβαινε, θα σήμαινε ότι τα πράγματα δεν θα είχαν πάει καλά. Ευτυχώς πήγαν καλά, και σε αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό βοήθησε τότε και ο φίλος μου Καθηγητής, Πάνος Λαζαράτος.

Η συνάντηση με τον Καθηγητή Παύλο κράτησε παραπάνω από τρεις ώρες. Ήταν μία συνάντηση στην οποία ο Γιώργος ΚΑΤΑΛΑΒΕ. Είδε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

Ξέρετε κάτι; Τι διαπίστωσα σήμερα;

Ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ έχουν ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ αυτής της δράσης. Και όταν την αποκτούν μένουν πάντα ενεοί…

Έτσι και ο Γιώργος, ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση και μόρφωση, ο οποίος μου χάρισε και το τελευταίο του βιβλίο. Με ιδιαίτερη αφιέρωση…

 

 

-“Αυτό που έχεις κάνει πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος”.

Και θα το μάθει, Καθηγητά μου.

Θα το μάθει, Γιώργο μου…

Υ.Γ. Του είπα ποια θα είναι η απάντηση.

Έχει όμως πολύ ενδιαφέρον.

Μα πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: