ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΜΑΤΙΝΑΣ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Κοινοποίηση:
IMG_6674

Διαβάστε εδώ για τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στο σχέδιο της κυβέρνησης, στοχοποίησης και ηθικής εξόντωσής μου. Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη, σήμερα σειρά είχαν η Ματίνα Παγώνη και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. κατω τα χερια απο το καναλι του προεδρου, τωρα που μας εκανε και το χατιρι και μας πηρε τον βιταμ.. τον βιταλ.

  2. τσο και λο στους ρουφιάνους του βοθροκάναλου σκάι

  3. Βάλτους μέσα για ηθικές αυτουργίες, προτροπή για τέλεση εγκλήματος, εκβιασμούς εργαζομένων, θανάτους πολιτών και παρενέργειες.

  4. Ταράξτε τους κ.Αντωνιάδη!! Εξ’ αιτίας τους μειώνεται κι άλλο ο Ελληνικός πληθυσμός, μη τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί!! Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός είναι μαζί σας!!

  5. αυτα τα σκουπιδια φοβιθηκαν να πουν το ονομα του εχουν κλαση μεντες

  6. Δεν τον κατανόμασαν όμως ..Μηνυση επειδη « φωτογραφιζουν » καποιον χωρις να τον κατανομάζουν πρωτη φορά βλέπω ,τες παντ

    1. Όταν κάποιον τον φωτογραφίζεις, στην ουσία είναι σαν να τον κατονομάζεις, νομικά δεν έχουν καμία προστασία. Όλοι ξέρουν για ποιόν μιλούσαν. Καθόλου κουφό, αμέτρητες φορές δικαστικά κι εδώ και διεθνώς έχουν δικαιωθεί τέτοιες υποθέσεις.

  7. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ !!!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Comments are closed.