Κώστας Κυριακίδης, ετών 60, στο Νταχάου του Σωτηρία: ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ;;; Απίστευτες καταγγελίες από την οικογένεια και τον ίδιο !!! Ετοιμάζονται να καταθέσουν ΜΗΝΥΣΗ !! Γι αυτό ζηλέψατε τους λοιμωξιολόγους και θέλετε και εσείς ασυλία, γιατροί μας ;;; Για να μπορείτε να μετατρέπετε ελεύθερα σε Νταχάου τα νοσοκομεία ;;;

Κοινοποίηση:
ΝΤΑΧΑΟΥ

Για τον Κώστα Κυριακίδη είχα γράψει στις 19 Απριλίου.

Ήταν διασωληνωμένος.

Μετά την δημοσίευση αποσωληνώθηκε.

ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑ: Κωνσταντίνος Κυριακίδης, ετών 60 – Διασωλήνωση στο άψε σβήσε στα εξωτερικά ιατρεία στον άνθρωπο που έφυγε από το σπίτι του περπατώντας και στην Μ.Ε.Θ. τον έστειλαν …έτοιμο διασωληνωμένο και με οξυγόνο …34 που και οι …νεκροί στους τάφους περισσότερο έχουν !!! Βγάλτε τον από τη ΛΙΣΤΑ !!!

Και άρχισε το ΜΑΡΤΥΡΙΟ !!

Κυριολεκτικά ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΣ !!

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό όχι απλώς αδιαφορεί αλλά αντιμετωπίζει την οικογένειά του με απίστευτη ΕΙΡΩΝΙΑ !!

Τον έχουν μακριά από το κουδούνι, αν πάθει κάτι είναι ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!

Μήπως αυτό θέλετε ;;

Να πάθει ;;

Και αν πάθει να “γράψετε” θάνατο covid ;;

Α Υ Τ Ο  ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ !!

Επί ώρες παρατημένος χωρίς αλλαγή στα πάμπερς, μέσα στις ακαθαρσίες, την ψυχολογία του στο ναδίρ και τον κίνδυνο μολύνσεων τεράστιο !!

Έφτασε στο σημείο να μη θέλει να φάει για να μην ενεργηθεί !!!!!!

ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ !!!!!!

Τα παράθυρα όλη μέρα και όλη νύχτα ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ !!!!!!

Με έναν άνθρωπο που βγήκε από την Μ.Ε.Θ. και νοσηλεύεται με αναπνευστικό ιό !!!!!!

Αυτό συνιστά όχι απλά έκθεση αλλά απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και ανθρωποκτονίας !!!!!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ

Η οικογένεια μου έδωσε εντολή να καταθέσω ΜΗΝΥΣΗ εναντίον των υπευθύνων ιατρών και νοσηλευτών και κατά του διοικητή του νοσοκομείου Σωκράτη Μητσιάδη.

ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ-ΣΩΤΗΡΙΑ

Φταίω εγώ τώρα να κάνω τους παραλληλισμούς…;

ΝΤΑΧΑΟΥ

Μήπως φταίει η “παντελώς άγνωστη ασθένεια,” Πανελλήνιε Ιατρικέ Σύλλογε και όλοι εσείς οι γιατροί που ζηλέψατε την ασυλία των λοιμωξιολόγων ;;

Για να μετατρέπετε ελεύθερα και ατιμώρητα σε Νταχάου τα νοσοκομεία ;;

Αλλάξτε συμπεριφορά ΑΜΕΣΩΣ, πριν είναι αργά !!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μου ε, ουν κλειδώσει το λογαριασμό μου στο Facebook για την “ασφάλειά” μου και δεν μπορώ να επικοινωνήσω ούτε να εκφράσω τις απόψεις μου ως Κοινωνιολόγος κι ως άνθρωπος, οι οποίες και προφανώς δεν άρεσαν. Το θέμα είναι ότι αν εξαιρέσω ελάχιστους, η κοινωνία παραμένει άνευρη χωρίς αντανακλαστικά, αναπαράγοντας το κυβερνητικό, καλύτερα το “βουλευτικό”, αφήγημα, ανάγοντάς το σε αξίωμα. Η χώρα εάλω. Δεν υπάρχει κανένα κίνημα δυστυχώς, η αντιπολίτευση συμπολιτεύεται, η πανεπιστήμια ή κοινότητα σιωπά, κι ο καλλιτεχνικό χώρος ομοίως είναι απολύτως στρατευμένος. Ευτυχώς υπάρχει η δική σας φωνή του κου Ποντίκα κι ελαχίστων μεμονωμένων, να αντιστεκονται ακόμη. Εργάζομαι στο δημόσιο κι είναι γιάφκα ως προς την αναπαραγωγή κι επιβολή του συστημικού αφηγηματος. Πως μπορώ να συνεχίσω να το παλεύω ακόμη? Δεν θέλω να υποβληθώ σε εμβολιασμό τον οποίο παρανόμως επιβάλουν. Προσφάτως νόσησα από κορωνοϊό και το ξεπέρασα, και τώρα για να επιστρέψω στη δουλειά θα πρέπει να υποβαλλομαι σε self test. Εκτός του ότι είναι αναξιόπιστα κι όλα όσα περιγράφετε, διάβασα ότι είναι κι επικίνδυνα καθώς η ουσία που είναι εμποτισμενος ο στυλεός,, είναι καρκινογόνος μακροπροθεσμα. Τι μπορούμε να κάνουμε γιατί πραγματικά δεν αντέχεται ηολη κατάσταση στη οποία έχει περιέλθει η ανθρωπότητα. Είναι απλά απάνθρωπη.

  2. Οιαδε η μορφη του διοικητη του Νοσοκομειου τοιαδε και η μορφη! Τα σχολια ειναι περιττα πιστευω

  3. Είναι πολλά τα λεφτά Ανεξίτηλη ατάκα του Καλογήρου.

  4. Θες να σου πω όταν βρεθούμε γιατί κοβιντοποιούνται τα νοσοκομεία ( έναν ακόμα τρόπο ) ή σου αρκούν τα ανοικτά παράθυρα?

  5. ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ, ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΑΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ., ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ……ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΓΙΑ ΞΚΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΟΒΙΝΤΟΚΛΙΝΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΕΠΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ

  6. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!! ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ??????

Comments are closed.