Κύριε εισαγγελέα, εσείς που έχετε τη δικογραφία για την παράνομη κατακράτηση της Δώρας Αγριδιώτη από τον διευθυντή της Covid-19 του “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, τι λέτε; Θα σας πάρει πολύ ακόμα; Από τις 10 Φεβρουαρίου το ταλαιπωρείτε… Μέχρι και ο συνάδελφός σας Σπυρόπουλος την έκανε την κίνησή του και έστειλε τη δικογραφία στην προκαταρκτική προς “ΕΥΓΓΕΛΙΣΜΟ” μεριά. Εσείς…;

Κοινοποίηση:
Screenshot_19

Στην υπόθεση της Δώρας Αγριδιώτη έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες από τη μήνυσή μου για την παράνομη κατακράτησή της. Μία μήνυση που άνοιξε το δρόμο της ελευθερίας για την Δώρα.

Δηλαδή, ένα εξώδικο είχα στείλει πάλι, όπως λένε τα καγκουρό στην Αυστραλία, αλλά ένας εισαγγελέας εκεί το πέρασε για μήνυση…

Η μία δικογραφία είναι για το νοσοκομείο. Η άλλη για τον εισαγγελέα υπηρεσίας που διατήρησε την παράνομη κατακράτηση της Δώρας. Επειδή αυτός ελέγχεται από άλλη εισαγγελική αρχή και όχι από αυτήν στην οποία υπηρετεί, έπρεπε να σχηματιστεί χωριστή δικογραφία εναντίον του με το ίδιο βεβαίως περιεχόμενο. Αυτή η δικογραφία εκκρεμεί στην Εισαγγελία Πειραιά, και την Δευτέρα καλούνται Δώρα και Σταύρος για κατάθεση.

Η δικογραφία (η ΑΑ21-446) κατά του νοσοκομείου και του διευθυντή της Covid-19 που κρατούσε την Δώρα φυλακισμένη, βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα στο κτίριο 16 από τις 10 Φεβρουαρίου.

 

 

Πάνε δηλαδή τέσσερις μήνες και δώδεκα μέρες, κοντά 4,5 μήνες δηλαδή, και ακόμα.

Εννοείται ότι ΚΑΙ εδώ οι “δυσκολίες” είναι μεγάλες. Το αναγνωρίζω αυτό…

Αλλά τα έχουμε πει.

Μία ψυχή που είναι να βγει, ας βγει…

Και ΘΑ βγει.

Είναι ΤΟΣΑ πολλά αυτά που έρχονται από ΠΑΝΤΟΥ και για τα ΠΑΝΤΑ, που έχετε στερέψει πια από κινήσεις.

Ο βασιλιάς σας είναι εκτεθειμένος όσο ποτέ…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: