Και τώρα, αλήθεια… Πείτε μου… Σε τι ελπίζατε όλοι εσείς… ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_151

Ήρθε η ώρα να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Μηνύσεις και αγωγές θα κατατίθενται καθημερινά, η μία μετά την άλλη, προς πάσα κατεύθυνση.

Η αλήθεια είναι ότι μία απορία την είχα. Όχι με όλους. Ας πούμε, την σιγουριά του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος θα είναι ο επόμενος δικαστικός στόχος, μπορώ να την καταλάβω. Όλοι μπορείτε να την καταλάβετε. Άντε και ενός – δύο που έχουν τη μία ή την άλλη θέση κάπου βαθιά μέσα στο σύστημα.

Αλλά στην πλειοψηφία τους αυτοί που θα βρεθούν στα δικαστήρια, πολιτικά και ποινικά, ή και στα δύο στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα έπρεπε να έχουν την ίδια σιγουριά. Μπορεί βεβαίως στη σιγουριά αυτή να συνέβαλε και το γεγονός ότι για πολύ καιρό δεν τους είχα “μαζέψει” όλους αυτούς, θα έπρεπε να είχαν καταλάβει όμως από τον τρόπο που ενεργώ, ότι μέσα σε όλο αυτό το τεράστιο πλέγμα των νομικών κινήσεών μου, όλα και όλοι έχουν τη θέση τους και στη σειρά του ο καθένας. Και ότι για να φτάσω στην ώρα του “χτυπήματος” για τον κάθε ένα από αυτούς, ίσως να απαιτούνται κάποιες άλλες κινήσεις προηγουμένως, ή θα πρέπει να ωριμάσουν κάποιες συνθήκες, ώστε το “χτύπημα” να πάει κατευθείαν στην “καρδιά”. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να αφήσεις τον άλλον, μοιράζοντας …ψευδαισθήσεις, να εκτίθεται και να στα φέρνει ο ίδιος στο πιάτο.

Είναι πολλά. Κάποια μέρα, όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα γράψω πέντε πράγματα για αυτή την τεράστια σκακιέρα και πώς πάντα είχα, και θα έχω μέχρι το τέλος, το προβάδισμα απέναντί τους. Απέναντι όλων. Σε όλα τα επίπεδα.

Η αρχή έγινε, …τιμής ένεκεν. με το κοντρόλ.

Έφερε άλλωστε στον κόσμο αυτό, το κίνητρό μου για να τον βοηθήσω…

 

 

Το πού στρέφεται η μήνυση αυτή θα το μάθετε εν καιρώ.

Στο χρόνο που πρέπει…

 

 

Και εγώ μάρτυρας…

Για να γίνει κόλαση…

 

 

Screenshot_160

 

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

Για τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο λέω. Αυτός ήταν σήμερα στις μηνύσεις.

Και έχει να διαβάσει πολλά και για τον ίδιο στο κείμενο της δικής μας.

Καλή χώνεψη…

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: