ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ !! ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΜΙΛΑΩ !! ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ !! ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ 63ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ, ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ “ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ” ΚΑΙ ΤΩΡΑ “ΑΣΘΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΗ” ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ …ΧΑΛΑΣΕ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ;; ΠΑΛΙ ΤΑ “ΑΣΘΕΝΩΣ”, ΤΑ “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ” ΚΑΙ ΤΑ “ΑΜΦΙΒΟΛΑ” ;; ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ;; ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ !! ΦΕΥΓΕΙ !! ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_85

Εδώ δεν άφηναν να δουν  τον νεκρό που είχε πεθάνει στο “Παπανικολάου” ώρες ολόκληρες, γιατί οι αθεόφοβοι γιατροί έλεγαν ψέματα ότι δήθεν είχε κόβιντ, στην κυρία Κατερίνα θα κολλούσαν;

Στην κυρία Κατερίνα που την φώναξαν για να της αφαιρέσουν τον όγκο, μπήκε αρνητική, άρχισαν τα περίεργα με το “καλημέρα”, να μην τη βλέπει δηλαδή κανείς, να μην βγαίνει η ίδια καν από το δωμάτιο, καθυστερήσεις  στην επέμβαση γιατί είναι “λεπτή” , ενώ οι ίδιοι επί τούτου την έφεραν στην Αθήνα, και βέβαια τώρα βγήκε το “ασθενώς θετικό”;

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου, οι αθεόφοβοι. Και δεν της το δίνουν ούτε αυτό το …ασθενές, γιατί έχει χαλάσει, λέει, ο εκτυπωτής.

Ώστε βέβαια ούτε κουβέντα για εξιτήριο, αφού η κυρία Κατερίνα, μετά από όλα αυτά και την αντιμετώπισή της ως “ξερολούκουμο” και “ψαριά”, όπου φύγει, φύγει, καθώς, εννοείται, τώρα μπήκε ο “κόβιντ” στη μέση.

Μέχρι το τέλος, μέχρι την πτώση της εγκληματικής οργάνωσης του αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κάνουν τα ίδια. Καμμένοι είναι ούτως ή άλλως οι περισσότεροι στις μικρές αυτές ομάδες που εφαρμόζουν το πρωτόκολλο του θανάτου. Πρέπει δε να σας πω δε (το έχω αναφέρει ξανά), ότι πολλές φορές (ίσως εν προκειμένω τις περισσότερες), οι γιατροί και οι νοσηλευτές στις άσχετες με κόβιντ κλινικές, δεν φέρουν ευθύνη, ή αυτή δεν είναι πάντα ξεκάθαρη, για το “ψάρεμα” που κάνουν σε αυτές οι εγκληματίες από τις κόβιντ. Π.χ., δεν ξέρω ακόμα (αλλά φυσικά θα το μάθουμε στο χρόνο που πρέπει), εκεί στα Γρεβενά που πήγαν να “τσιμπήσουν” τον Λάμπρο Γάκη, αλλά “εξαιτίας μου” δεν τους “έκατσε”, ώστε πήγαν να “τσιμπήσουν” τον διπλανό, αρμενικής καταγωγής, αλλά ούτε αυτός τους “έκατσε”, αφού ο Λάμπρος έκανε πως μιλάει μαζί μου, αν είχαν ευθύνη οι γιατροί στην καρδιολογική κλινική για το “ψάρεμα”. Θα τα δούμε όλα αυτά.

Λοιπόν, εκεί στο Σισμανόγλειο, κάντε πίσω ΤΩΡΑ με το ξερολούκουμο.

Γιατί αν κάνετε πως το συνεχίζετε, θα σας κάτσει στο λαιμό…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: