ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ… Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 24 ΩΡΕΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_16

 

Απάντηση στις αθλιότητες του Πατούλη, Τσούκαλου και Κασσάρα, προέδρου και γενικού γραμματέα του Ι.Σ.Α., και προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου, και μήνυση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.

“ΙΙ. ΟΙ ΕΔΩ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ

Μετά το ιστορικό αυτό, εύκολα θα γίνει αντιληπτό το συκοφαντικό μένος των αθλίων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Γιατί μόνο άθλιοι θα μπορούσαν να ζητήσουν και να προκαλέσουν τον ποινικό έλεγχό μου για …πλαστογραφία για μία ξεκάθαρη σε αυτούς εκ παραδρομής παρείσφρηση στο κείμενο της Ε.Δ.Ε. δύο τίτλων δημοσιευμάτων μου στην ιστοσελίδα μου nikosantoniadis.tv [ΕΔΩ και ΕΔΩ] (Σχετικά υπ’ αριθμ. 1 & 2).

 

 

Άλλωστε ακόμα και οι άθλιοι παραδέχονται ότι δεν πίστεψαν ούτε λεπτό ότι αυτοί οι δύο τίτλοι με κεφαλαία ήταν μέρος του κειμένου των παρατηρήσεων της Ε.Δ.Ε.:

 

 

Γιατί το έκαναν τότε; Γιατί έστειλε ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου Γιώργος Κασσάρας το «ερώτημα» στην Ε.Δ.Ε.;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ήθελε, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ι.Σ.Α. και τον γενικό γραμματέα, και στη συνέχεια σε όλο αυτό το σκηνικό της βαρύτατης συκοφαντίας σε βάρος μου, και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α., να προσδώσει επίσημο χαρακτήρα στη διαδικασία «διερεύνησης» της «υπόθεσης» και να υφαρπάξει από την Ε.Δ.Ε. την εκ των προτέρων βεβαία αρνητική απάντηση, ώστε εν συνεχεία να αποταθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και να προκαλέσουν τον ποινικό έλεγχό μου για την ανύπαρκτη «πλαστογραφία». Και ήταν τέτοιο το μένος τους και η «φούρια» τους να το κάνουν αυτό, ώστε …άλλαξαν θέση στην πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, πρόεδρο πρωτοδικών τότε Σοφία Φούρλαρη, νυν εφέτη, και την μετέφεραν στην Εισαγγελία στη θέση της τότε προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, νυν αντεισαγγελέως εφετών!

Κυριολεκτικά ό,τι να ΄ναι.

 

 

 

Το κείμενο της Ε.Δ.Ε. ήταν δημοσιευμένο σε μορφή doc και από αυτό «δανείστηκα» τις παραγράφους που με ενδιέφεραν για σειρά σχετικών δημοσιευμάτων και νομικών κειμένων. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις σημείωσα μέσα στο κείμενο τους τίτλους που ήθελα να βάλω σε δύο από αυτές τις δημοσιεύσεις για να τους έχω πρόχειρους και βγαίνοντας από το κείμενο πάτησα save, έσωσα δηλαδή το κείμενο με την προσθήκη των τίτλων και όταν τύπωσα τις παρατηρήσεις για να τις υποβάλω στον Ι.Σ.Α., το κείμενο που εκτυπώθηκε και υποβλήθηκε είχε και την προσθήκη των τίτλων. Αυτό φυσικά το κατάλαβαν οι άθλιοι, αφού πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι ότι οι τίτλοι αυτοί με κεφαλαία μάλιστα γράμματα δεν είχαν καμία σχέση με το κείμενο της Ε.Δ.Ε. και ούτε θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιχειρήσει κανείς, πόσο μάλλον εγώ, να …παραπλανήσει το πειθαρχικό συμβούλιο και να το πείσει ότι η Ε.Δ.Ε. τα έγραψε αυτά για τον Ι.Σ.Α., μία Ε.Δ.Ε. μάλιστα που εμφανίζεται να κάνει και …live στο facebook, όταν μάλιστα η καταδικαστική για τον Φαίδωνα Βόβολη απόφαση ελήφθη αμέσως μετά την αποχώρησή μου από το συμβούλιο την 16/12/2021 χωρίς καν να ασχοληθούν με το επίμαχο κείμενο. Αλλά μπροστά στην «ευκαιρία» να «πάρουν το αίμα τους πίσω» δεν λογάριασαν τίποτα. Ούτε ότι και αν ακόμα πίστεψαν ότι υπήρξε νόθευση του εγγράφου, αυτός που έπρεπε να κατηγορήσουν ήταν βεβαίως ο Φαίδων Βόβολης και όχι ο …δικηγόροε του, αφού εγώ ενήργησα αντ’ αυτού και για λογαριασμό του με την ιδιότητα του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

Η άθλια και ταυτόχρονα γελοία μεθόδευση είναι τόσο φανερή που περισσότερο δεν γίνεται. Κατόπιν της καταδικαστικής απόφασης, πέντε μέρες μετά, ο Γιώργος Κασσάρας αποστέλλει το «ερώτημα» στην Ε.Δ.Ε. (στην οποία έτσι επίσης με εκθέτει, επιζητώντας βεβαίως και τη νομική αντίδραση της Ε.Δ.Ε. εναντίον μου, η οποία όμως προς μεγάλη τους απογοήτευση δεν ήρθε ποτέ), παίρνει τη βεβαία αρνητική απάντηση, συνεδριάζει εν συνεχεία το διοικητικό συμβούλιο, λαμβάνει απόφαση να σταλεί η «υπόθεση» στην …κ. Φούρλαρη, και σε εκτέλεση της απόφασης αυτής, περιχαρείς αναλαμβάνουν Πατούλης & Τσούκαλος την αποστολή του εγγράφου στην κ. Φούρλαρη…

Και μετά καλείται ο Τσούκαλος από τον εισαγγελέα να εξηγήσει ποια ήταν η προσφορότητα του φερομένου ως νοθευμένου εγγράφου σε σχέση με τα βεβαιούμενα σε αυτό προκειμένου να επιφέρει οποιαδήποτε γένεση ή αλλοίωση δικαιώματος ή έννομης σχέσης.

 

 

Και πήγε ο Τσούκαλος στην πταισματοδίκη και τα «μάσαγε». Ότι «πιστεύει» πως «θα μπορούσε» να επηρεάσει τα μέλη του πειθαρχικού, υποβιβάζοντας όμως τελικά τη «νόθευση» σε …«ατόπημα» (αφού ήξεραν ότι ακόμα και αν είχα τρελαθεί και είχα νοθεύσει το κείμενο, δεν είχε καμία προσφορότητα να επηρεάσει κανέναν, όπως άλλωστε ομολογεί και ο Κασσάρας στο έγγραφό του προς την Ε.Δ.Ε., και ότι επομένως σε κάθε περίπτωση δεν στοιχειοθετείται το 216 του Ποινικού Κώδικα).

 

 

Αλλά μας βγήκε και λίγο …ψευτάκος ο γραμματέας μας. Γιατί δεν αρκέστηκε στο να προσπαθήσει να πείσει ότι η Ε.Δ.Ε. στο κείμενό της …καυτηρίαζε τη λειτουργία του πειθαρχικού συμβουλίου, αλλά για να ενισχύσει το «επιχείρημά» του ψευδόρκησε καταθέτοντας ότι αυτό προέκυψε και από τα …προφορικά λεγόμενά μου! Οπότε, πριν στραφώ νομικά κατά του Ι.Σ.Α. και για την τελευταία αυτή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, θα ζητήσω τα πρακτικά της συνεδρίασης της 16/12/2021, αλλά και αυτά της 13/01/2022, του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να διαπιστώσουμε, στα μεν πού ακριβώς εγώ τους είπα ότι η Ε.Δ.Ε. καυτηρίαζε τη λειτουργία του πειθαρχικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α., στα δε …τι ακριβώς είπαν για μένα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αποφάσισαν να στείλουν την «υπόθεση» στην …κ. Φούρλαρη.

Και όλα αυτά τα άθλια και ταυτόχρονα γελοία, τα έκαναν επειδή οι άθλιοι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είχαν αποτύχει παταγωδώς τρεις φορές μέχρι τότε να με πλήξουν. Την πρώτη με τις δύο στη σειρά αναφορές Πατούλη & Τσούκαλου το 2020 στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, οι οποίες προς μεγάλη απογοήτευσή τους αρχειοθετήθηκαν και οι ίδιοι βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα στην αυτόφωρη διαδικασία που κινήθηκε κατόπιν της μηνύσεώς μου (εκκρεμεί για χρέωση σε εισαγγελέα -ΕΓ) και επέστρεψαν στο σπίτι της με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, τη δεύτερη με την μάταιη προσπάθειά τους να πείσουν όλους τους υγειονομικούς φορείς της χώρας (!) να κινηθούν μαζί τους εναντίον του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για τον οποίο έγραφαν ότι αποτελεί «πανιατρικό ζήτημα» (!), και την τρίτη με την επίσης μάταιη προσπάθειά τους να πετύχουν τον ίδιο σκοπό με τη σύμπραξη αυτή τη φορά της Μαρίας Κοτανίδου από τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ και της Μίνας Γκάγκα από το ΣΩΤΗΡΙΑ. Εκεί πρωταγωνιστής ήταν το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου Φώτης Πατσουράκος, τόσο όμως αυτός όσο και οι δύο κυρίες σιώπησαν ένοχα στις εξώδικες προσκλήσεις που τους επέδωσα και πλέον απομένει η νομική δική μου αντεπίθεση.

Στην ώρα της και αυτή.

Όπως όλα στην τιτάνια αυτή μάχη απέναντι στο θηρίο με τα πολλά κεφάλια…”

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: