ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Και όχι μόνο…

Αργά το βράδυ, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα διαβάσετε πώς θα συντρίψω την απεγνωσμένη προσπάθεια του εισαγγελέα Γιάννη Σέβη να σώσει τον αρχιπροπαγανδιστή της ψευδοπανδημίας και των εμβολίων και πρωταγωνιστή, μαζί με τους άθλιους του ΣΚΑΪ, της ασύλληπτης λάσπης του τετράμηνου Σεπτέμβριος-Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος του 2021.

Μαζί του η παιδονευρολόγος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντιγόνη Συρίγου-Παπαβασιλείου, τέως επίκουρη καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης, η οποία είχε και το θράσος να με …μηνύσει, προσθέτοντας και άλλο βαρίδι στη σε βάρος της διαδικασία. Η γνωστή και ως “ξαδέρφη της 68χρονης” που εγώ “έπεισα” να φύγει από το ΣΩΤΗΡΙΑ “πριν θεραπευτεί και πέθανε”. Με την σε βάρος μου δικογραφία να αρχειοθετείται από τον Γιάννη Σέβη, αλλά με τον ίδιο να ακυρώνει τον εαυτό του προκειμένου να απαλλάξει και το δίδυμο της 16ης Δεκεμβρίου 2021 στην εκπομπή LiveNews του δημοσιογράφου στο MEGA CHANNEL και στην ιστοσελίδα του newsit.gr.

Και αν απολαύσατε τη συντριβή της τέταρτης στη σειρά απόπειρας των αθλίων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΔΩ) να με πλήξουν, αυτά που θα διαβάσετε για τις τελευταίες ώρες και των συστημικών μέσων, θα σας πείσουν ότι τους τελειώνω σε όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα. Οι άμυνές τους είναι κάθε φορά και πιο αδύνατες, σε κάθε ένα από τα ανοιχτά μέτωπα που σφυροκοπάω πλέον καθημερινά. Και εισαγγελείς πρόθυμοι, ή έστω με μειωμένες αντιστάσεις, δεν υπάρχουν πια. Αυτό αποδείχθηκε και με την ανάθεση της τελευταίας δικογραφίας του ΑΤΤΙΚΟΝ και πάλι στην Ειρήνη Χρυσικού. Στην δε Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα για αυτούς. Αυτό φάνηκε ήδη από τις αρχές του χρόνου με την έγκριση της υπέρ εμού αρχειοθέτησης του “κακουργήματος” του ΣΩΤΗΡΙΑ, με την απόρριψη της αρχειοθέτησης της δικογραφίας της πρώτης μήνυσής μου για την απάτη του κορωνοϊού και την παραγγελία για την άσκηση της πρώτης παγκοσμίως ποινικής δίωξης για την απάτη, η οποία μετά από μία μικρή “αναβολή στο θάνατο” θα ασκηθεί πολύ σύντομα πλέον. Φάνηκε και στην έδρα της δίκης του αιώνα την 29η Νοεμβρίου. Φάνηκε όμως και από τις δύο στη σειρά εισαγγελικές εφετειακές διατάξεις σε μία από τις ελάχιστες υποθέσεις που χειρίζομαι εκτός απάτης, αλλά που αφορά και πάλι στον ιατρικό χώρο και τους μεγαλογιατρούς του ΕΛΕΝΑ και την παραπομπή τους σε δίκη, μετά από απόλυτη ανατροπή.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό του τρόμου για την εγκληματική οργάνωση, ο απόλυτος τρόμος για αυτή:

Το φάντασμα του πρωτοκόλλου του θανάτου που τους στοιχειώνει. Με όλη την οργάνωση, την ώρα που την έχω βάλει να τρέχει από εδώ και από εκεί  σε όλα τα μέτωπα για να σώσει αυτά που δεν σώζονται, να έχει πέσει πάνω στις δικογραφίες των ανθρωποκτονιών για να αποτρέψει το μοιραίο. Αυτό που θα τα τελειώσει όλα:

Την πρώτη ποινική δίωξη για δολοφονία στα κολαστήρια.

Γιατί πολύ απλά, πήρα το πρωτόκολλο του θανάτου που εφάρμοσε σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων και το έστρεψα εναντίον της.

Και το έκανα το πρωτόκολλο του θανάτου της οργάνωσης.

Της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα.

Με αρχηγό της τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: