ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ !! ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ !! “ΤΣΙΜΠΑΝΕ” ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ “ΘΕΤΙΚΟΥΣ” !! ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ !!

Κοινοποίηση:
kalamari-3

Το είπε !

Ομολόγησε την τεράστια απάτη της λίστας των θανάτων του Ε.Ο.Δ.Υ. (ΕΔΩ), και με όλο το τεράστιο θράσος που διακρίνει αυτόν και την εγκληματική οργάνωσή του, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν τη λίστα αυτή !!

Και τα νοσοκομεία πλέον έχουν ξεσαλώσει !!

“Τσιμπάνε” σαν παλαβοί τον έναν μετά τον άλλον τους ασθενείς από όλες τις άσχετες με κόβιντ κλινικές, και τους πάνε “συστημένους” σε αυτές. Δεν έχω σταματήσει να μιλάω με ασθενείς και συγγενείς ασθενών τα τελευταία 24ωρα. Καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς και γενικά ασθενείς με όποια αιτία, και πάντως όχι για κορωνοϊό, έχουν εισαχθεί στα νοσοκομεία, μου ζητάνε απεγνωσμένα βοήθεια.

Θυμάστε χθες με τα Ιωάννινα. Ο 48χρονος με το μπαλονάκι παρέμεινε αρνητικός, άλλος ασθενής όμως σήμερα, στον ίδιο θάλαμο, αρμενικής καταγωγής, “τσιμπήθηκε” από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, του είπαν ότι βγήκε θετικός και …”φεύγεις, πας κόβιντ” !!

Δεν τους “έκατσε” ο Λάμπρος, πήγαν σε άλλον !!

Ο Λάμπρος μου ζήτησε βοήθεια, μίλησα με τον Αρμένη.

Του είπα να ζητήσει ό,τι ζήτησε και ο Λάμπρος χθες.

Για το μοριακό. Το “θετικό”.

Και αναμένω.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: