ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ …ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ” !!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΣ ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_60

 

Πώς;

Κατηγορούμαι εγώ για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Εντάξει. Θα τη δούμε αυτή την “κατηγορία”, αρκεί να μου επιδοθεί κάποια στιγμή και η κλήση να δω τι γράφει ο καλός εισαγγελέας εφετών που κατάφερε να συντάξει “κατηγορητήριο”.

Πάμε να δούμε προς το παρόν τι είπε στον Άκη Παυλόπουλο στο OPEN ο γνωστός και η εξαιρετέος Θόδωρος Βασιλακόπουλος για τις Μ.Ε.Θ. και τους “εντατικολόγους” που βρίσκονται εκεί και διασωληνώνουν τους ασθενείς.

Ότι εκεί έχουμε ως εντατικολόγους “όσους γνωρίζουν εντατική”, και αυτοί όπως εξήγησε είναι όσοι μετά την ειδικότητα κάθησαν άλλα δύο χρόνια και διδάχθηκαν εντατικολογία.

Αυτή είναι η καλή πλευρά. Η φυσιολογική. Η ασφαλής για τους ασθενείς.

Πάμε και στην άλλη;

“..και όσοι ήταν μαθητευόμενοι αλλά και όσοι είχαν την πρόθεση να γίνουν“.

Όλοι αυτοί έχουν διοριστεί !!

Ο Άκης Παυλόπουλος σαστισμένος προσπάθησε να το σώσει:

“Δηλαδή αξιοποιούνται και οι μαθητευόμενοι”, του λέει.

Και πέφτει ο κεραυνός:

“ΟΧΙ !! Και αυτοί που είχαν την ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ” !!!

Αυτοί, λέει, που ήταν στη διάρκεια της μάθησης και δεν είχαν ολοκληρώσει τα δύο χρόνια, αλλά και αυτοί που είχαν την ..πρόθεση να αρχίσουν τη μάθηση !!

Εδώ βέβαια υπήρξε πρόσκληση ενδιαφέροντος σε …ψυχιάτρους και παιδιάτρους να κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα …διασωλήνωσης, αυτά που είπε ο Βασιλακόπουλος θα μας κάνουν εντύπωση;

Δεν με πιστεύετε ότι τα είπε;

Δείτε και ακούστε μόνοι σας. Από το 1:03:00.

Εντάξει…;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: