ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ;; “Διέσπειρες τη ψευδή είδηση ότι στα νοσοκομεία δείχνουν σε ασθενείς και συγγενείς ακτινογραφίες με διάγνωση κορωνοϊό [ιογενή λοίμωξη] ενώ τούτο δεν μπορεί να προκύψει από ακτινογραφία” !!! ΓΙΑΤΙ ;;; ΜΠΟΡΕΙ ;;; ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ;;; ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ;;; ΠΑΜΕ !!!

Κοινοποίηση:
ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

Πόσες δημοσιεύσεις… Πόσες δημοσιεύσεις και πόσες μαρτυρίες ασθενών και συγγενών ασθενών στα κολαστήρια για τους απίστευτους αγωνιστές που κατάφερναν σε μία ακτινογραφία να “δουν” τον κόβιντ…

Εδώ είχαμε φτάσει να τον “βλέπουν” και μέσα από τα …ρούχα, στην ακτινογραφία θα κολλούσαν;

Γεμάτες από τέτοιες μαρτυρίες οι 2.500 σελίδες του πρωτοκόλλου του θανάτου στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου.

Θυμάστε και πόσες φορές είχα προκαλέσει δημόσια τους “ειδικούς” να βγουν δημόσια απέναντί μου, απέναντι σε έναν δικηγόρο δηλαδή που κατά τα λοιπά δεν μπορεί να μιλάει για ιατρικά θέματα (αλλά που στο δικαστήριο έναν τέτοιο δικηγόρο θα προσλάβουν να τους υπερασπιστεί και όχι συναδέλφους τους…), να τους δείξω μία ακτινογραφία και άνευ άλλου στοιχείου (τεστ, αιματολογικές κ.λπ) να πουν στον κόσμο αν μπορούν να βεβαιώσουν τι λοίμωξη βλέπουν, ιογενή ή μικροβιακή.

Γιατί ΔΕΝ μπορούν !! Και αυτό δεν είναι κάτι που το έβγαλα εγώ από το κεφάλι μου, αλλά είναι παγκόσμιο ιατρικό δεδομένο. Ότι δηλαδή χωρίς ειδικές εξετάσεις, άντε και τα τεστ τους,  δεν μπορούν οι γιατροί να διακρίνουν σε μία ακτινογραφία αν μία λοίμωξη είναι ιογενής ή μικροβιακή.

Και ενώ αυτό το επανέλαβα πράγματι στην επίμαχη εκπομπή με τον Στέφανο Χίο, η αναφορά μου αυτή δεν υπήρχε ούτε στο παρακρατικό email ούτε στο δημοσίευμα του makeleio.gr.

Επομένως αυτό χρεώνεται στον εισαγγελέα εφετών που συνέταξε το κατηγορητήριο! Ο οποίος προφανώς παρακολούθησε την εκπομπή αλλά την κράτησε …κρυφή από το δικαστήριο στο οποίο αποφάσισε να με παραπέμψει και δεν παρήγγειλε προηγουμένως ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ την απομαγνητοφώνηση της εκπομπής και στέλνει στο ακροατήριο ως αναγνωστέο ένα …ακουστέο, αλλά ούτε και καν ακουστέο τελικά, αφού στο υπ’ αριθμ. 3 “αναγνωστέο” έχει σημειώσει “ψηφιακός δίσκος με …οπτικό υλικό” λες και εγώ στην εκπομπή του Χίου τα είπα στη …νοηματική!

Αυτά για να καταλαβαίνει ο κόσμος πώς στήθηκε στο άψε σβήσε αυτή η εισαγγελική σκευωρία σε βάρος μου.

Μπράβο του πάντως του εισαγγελέα εφετών που δεν αρκέστηκε στο παρακρατικό email και στο δημοσίευμα της συντακτικής ομάδας του makeleio.gr και ήθελε να διαπιστώσει μόνος του αν πράγματι τα είπα αυτά που υπέδειξε το παρακράτος στον εισαγγελέα ως “ψευδείς ειδήσεις” που εγώ “διέσπειρα”, ασχέτως αν τα κράτησε για τον …εαυτό του.

Και έτσι κατάφερε να “τσιμπήσει” και άλλες “ψευδείς ειδήσεις” που διέσπειρα για να με …κολλήσει στον τοίχο.

Άξιος!

Το ένα …”λαβράκι” που έπιασε ήταν αυτό με την ακτινογραφία. “Τσίμπησε” και άλλο. Θα το δούμε σε επόμενη δημοσίευση.

Όπως επίσης αφαίρεσε κιόλας ένα-δυο από αυτά που αναφέρονται στα email και στο δημοσίευμα. Και όπως θα δούμε σε επόμενες δημοσιεύσεις, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι αφαίρεσε, γιατί η αφαίρεση αυτή σημαίνει ότι τις συγκεκριμένες “ψευδείς ειδήσεις” ή δεν με άκουσε να τις διασπείρω ή τις άκουσε αλλά τις έκρινε αληθείς.

Έχει πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον αυτό…

Όπως και το σημείο εκείνο που φαίνεται πως συμφώνησε με τον πράκτορα ότι το είπα, ενώ εγώ δεν το είπα ποτέ. Και δεν έχει καμία δικαιολογία. Γιατί αποδεικνύεται ότι την άκουσε την εκπομπή. Εκεί στα περί του ιού που “δεν σκοτώνει” έτσι απόλυτα και αφοριστικά όπως εμφανίζομαι να λέω στο κατηγορητήριο-σκουπίδι που μολύνει το γραφείο μου.

Θα το δούμε και αυτό μετά όμως.

Με κόλλησε στον τοίχο λοιπόν ο εισαγγελέας εφετών ή τελικά εξετέθη πανελλαδικώς και παγκοσμίως;

Διότι πραγματικά τώρα, είναι δυνατόν να με κατηγορεί ΚΑΙ για αυτό;

Ρώτησε γιατρούς πριν το κάνει; Και του είπαν ότι μπορούν να διακρίνουν την ιογενή λοίμωξη σε μία ακτινογραφία;

Πρόκοψε ο εισαγγελέας εφετών…

Έχετε καταλάβει όλοι σας εκεί σε αυτή τη μικρή ομαδούλα των εισαγγελέων τι έχετε κάνει; Ότι με αυτή την σκευωρία οδηγείτε στα βράχια τους εντολείς σας και φέρνετε μία ώρα αρχύτερα τη δίκη του αιώνα στα ακροατήρια;

Και δεν είμαστε ούτε στην αρχή…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: