Η φρίκη συνεχίζεται στα νοσοκομεία !!! Μερόπη Χατζηιωαννίδου, 60 ετών, & Στέφανος Κοζκόζης, 69 ετών, στο έλεος του Ιπποκρατείου & του Παπαγεωργίου !! “Δεν έχουν σημασία οι εξετάσεις” !! “Ο covid προκαλεί και εγκεφαλοπάθειες” !! Και όλη η ΠΑΡΑΝΟΙΑ των νοσοκομείων της εποχής της ψευδοπανδημίας !!

Κοινοποίηση:
ALIEN

Για την Μερόπη και τον Στέφανο είχα γράψει στις 23 Απριλίου.

Προς Παπαγεωργίου & Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: Μερόπη Χατζηιωαννίδου, 60 ετών – Στέφανος Κοζκόκης, 69 ετών: Δύο δικοί μου άνθρωποι μέχρι το τέλος -δηλαδή το εξιτήριο…

Τα νέα από τα δύο νοσοκομεία, το Ιπποκράτειο και το Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτά που ήδη όλη η Ελλάδα πλέον γνωρίζει για την φρίκη και την παράνοια στα δημόσια νοσοκομεία την εποχή της ψευδοπανδημίας.

Σε μία εποχή που έχουν εξαφανισθεί όλες οι άλλες αιτίες θανάτου, έχει πάνω απ’ όλα εξαφανιστεί η γρίπη, και έχει πάρει πάνω του ο covid όλες τις αμαρτίες και τις αρρώστιες του κόσμου.

Και επειδή τίποτα από όλα όσα κάνουν οι απίστευτοι γιατροί στα νοσοκομεία δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν στους συγγενείς των ανθρώπων που παλεύουν σε αυτά, όχι με τον covid αλλά με τα ίδια τα νοσοκομεία, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τις διοικήσεις τους, έτσι έχουμε και αυτήν την απίστευτη συμπεριφορά τους στις δήθεν ενημερώσεις που κάνουν, και αυτές με το σταγονόμετρο, στους συγγενείς.

Πολύ απλά δεν γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση των ασθενών τους, ή την γνωρίζουν και την αποκρύπτουν, και αρχίζουν τα τραγικά και αδιανόητα περί του ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζουν οι συγγενείς τις εξετάσεις, τους κορεσμούς, τα αέρια και τα οξυγόνα, δεν έχουν σημασία αυτά, δεν είναι γιατροί για να ρωτάνε, και όλα αυτά που αν τα έλεγαν στους ίδιους θα εξοργίζονταν.

Αν π.χ. πάει το αυτοκίνητό του σε ένα συνεργείο ένας από αυτούς τους γιατρούς και ρωτήσει για τα φρένα, την μηχανή και τα λάδια, θα θεωρήσει φυσιολογική την απάντηση ότι δεν είναι μηχανικός για να ρωτάει, δεν έχουν σημασία αυτά ή ότι και του πουν δεν θα καταλάβει, ή θα αντιδράσει και θα γίνει έξαλλος ;;

Τα νοσοκομεία και οι γιατροί πρωτόκολλο εφαρμόζουν. Όχι αυτό του Ε.Ο.Δ.Υ. που επικαλούνται κάποιες φορές. Το άλλο. Του θανάτου. Με πρόγραμμα πάνε, ασχέτως της πραγματικής κατάστασης των ασθενών.

Και έτσι συναντάμε αυτές τις απίθανες περιπτώσεις που ο ασθενής αισθάνεται καλά, περπατάει, δεν έχει πυρετό, βήχα ή δύσπνοια, αλλά οι γιατροί επιμένουν ότι είναι του θανατά και χρειάζονται διασωλήνωση. Αφού προηγουμένως του έχουν καρφώσει και ένα ουροκαθετήρα και του βάζουν πάμπερς, για να αποκτήσει πολύ γρήγορα την ψυχολογία του ανήμπορου βαριά αρρώστου και να κολλήσει και μερικές ουρολοιμώξεις και άλλες μολύνσεις που διευκολύνουν την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Όταν στις προ covid εποχές γίνονταν ολόκληρα συμβούλια για μία διασωλήνωση, το συζητούσαν με τους συγγενείς και προχωρούσαν σ’ αυτήν μόνο και εφόσον ήταν απολύτως αναγκαία η έσχατη αυτή λύση μίας ιατρικής πράξης την οποία, επειδή δεν είναι καθόλου απλή, νομιμοποιείται να την κάνει μόνο εντατικολόγος-αναισθησιολόγος.

Ώστε για να αποφεύγουν αυτές τις αντιφατικές καταστάσεις, με τους ίδιους τους ασθενείς να ονειρεύονται εξιτήρια και τους γιατρούς να λένε στους συγγενείς ότι θα πρέπει να τους περιμένουν, και όχι φυσικά για εξιτήριο αλλά για την σακούλα, πάρα πολλές φορές τα κινητά τηλέφωνα των ασθενών εξαφανίζονται ως δια μαγείας.

Στο ΑΧΕΠΑ π.χ. το κινητό του  συγχωρεμένου Ηρακλή Σαχουάτζε ακόμα να βρεθεί…

Βρέθηκαν όμως τα ψυχοφάρμακα και η μούσκεμα στο αίμα πιτζάμα του.

Και μιας και ανέφερα ψυχοφάρμακα, την περίεργη συμπεριφορά του Στέφανου Κοζκόκη στο Ιπποκράτειο την απέδωσαν όχι βεβαίως σε τίποτα τέτοια ψυχοφάρμακα αλλά στον …covid, οποίος, τους λένε, δημιουργεί …εγκεφαλοπάθειες και επηρεάζει την …νοητική λειτουργία !!

Και μπορεί οι άνθρωποι του Στέφανου να το ακούνε πρώτη φορά αυτό το παλαβό, εγώ όμως όχι. Στο Γεννηματά δεν ήταν που την περασμένη εβδομάδα είπαν στους συγγενείς του ανθρώπου που είχε πάθει εγκεφαλικό ότι ο covid το προκαλεί;

Ο Στέφανος, μαθαίνει η οικογένεια, ότι είχε ξεφύγει από τον κίνδυνο. Αλλά οι γιατροί τα δικά τους. Του έχουν φουλάρει το οξυγόνο. Ένα βήμα πριν την διασωλήνωση. Εννοείται ότι, τι και πώς, αυτά δεν έχουν σημασία, ούτε οι συγγενείς του είναι γιατροί για να ρωτάνε.

Εννοείται ότι και ο Στέφανος είναι ένας ακόμα ταλιμπάν που πετάει τα οξυγόνα και επαναστατεί. Προφανώς ο άνθρωπος δεν αντέχει τόσο οξυγόνο, αλλά οι γιατροί μας το αποδίδουν κι αυτό στον covid, ο οποίος προκαλεί υπερδιέγερση.

Διότι στην εποχή των νοσοκομείων της ψευδοπανδημίας έχουν ανατραπεί όλα όσα γνωρίζαμε γι αυτά και την συμπεριφορά των ασθενών γενικά.

Έτσι, εκεί που τα προηγούμενα χρόνια πήγαινες με 38 πυρετό και σε έδιωχναν ως περίπου ημίτρελο που πήγες στο νοσοκομείο με ένα απλό πυρτετό, τώρα πηγαίνεις με ένα βηχαλάκι και σε κρατάνε για περαιτέρω εξετάσεις, στις οποίες βέβαια πάντα βλέπουν “κάτι”, ευρήματα και διηθήσεις,εκεί που πήγαινες με 40, έπεφτε στο 38 και σε έστελναν σπίτι, και να ζητούσες να παραμείνεις προληπτικά σε έδιωχαν “με τις κλωτσιές’, πάλι ως περίπου ημίτρελο, τώρα πας με 37,5, πέφτει στο 36,5, περπατάς, δεν έχεις ούτε δύσπνοιες, ούτε οξυγόνα ούτε τίποτα και είσαι έτοιμος να πας να παίξεις ποδόσφαιρο, σε κρατάνε μέσα και αν θέλεις να φύγεις σου ανεβάζουν και τα κάγκελα του κρεβατιού σου ή σου σφραγίζουν την πόρτα αν κάνεις πως φεύγεις, αφού σε έχουν απειλήσει με Ε.Ο.Δ.Υ., αστυνομίες και εισαγγελείς.

Έτσι και οι παραδοσιακά υπάκουοι ασθενείς, που είναι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, τώρα έχουν γίνει όλοι χούλιγκανς και ταλιμπάν. Αλλά είναι ο covid που τους κάνει έτσι και όχι αυτά που βλέπουν και καταλαβαίνουν ότι τους κάνουν οι γιατροί και νοσηλευτές.

Γενικά, ό,τι προκαλούν οι ίδιοι, ή ότι άλλο υπάρχει, τα ρίχνουν στον covid. Ο οποίος δεν είναι απλά και μόνο φονικός αλλά κάνει και άλλα φοβερά και τρομερά πράγματα. Ευθύνεται για πάσα νόσο και πάσα μαλακία…

“Δεν ξέρετε εσείς τι μπορεί να κάνει ο κόβιντ. Δεν είστε εδώ που είμαστε εμείς για να τα δείτε”.

Γιατί πιστεύουν ότι απευθύνονται σε εντελώς ηλίθιους.

Γιατί τι είναι αυτό που δεν ξέρουμε εμείς ότι μπορεί να κάνει ο cocid γιατί δεν είμαστε εκεί μέσα που είστε εσείς, όταν εσείς οι ίδιοι κυκλοφορείτε μέσα στους θαλάμους χωρίς μάσκες, όπως ο διευθυντής στο Γεννηματά που είχε μπει χωρίς μάσκα μέσα στον θάλαμο της Δώρας Αγριδιώτη, είχε αρπάξει το κινητό της για να τσακωθεί με τον σύντροφό της τον Σταύρο Καρδάση βάζοντας το κινητό της … λεπρής στο πρόσωπό του ;; Δεν φοβόταν τον alien ιό ;; Ξέρετε πόσες φωτογραφίες και βίντεο έχω με εσάς να αποδεικνύετε ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ πόσο “φονικός” και “εξωπραγματικός” είναι ο ιός σας ;;

Με την Μερόπη, που είναι διασωληνωνμένη στο Παπαγεωργίου, έχουμε μία από τα ίδια.

“Πείτε μου. Ξέρω. Σε κλινική εργάζομαι. Τι κορεσμό έχει;”

Ούτε τότε :

“Δεν έχουν σημασία αυτά για σας” !!

Τους δυσκολεύουμε. Την εφαρμογή του πρωτοκόλλου.

Πώς θα μας ρωτάει μετά ο Μητσοτάκης αν προτιμάμε να καταλήξουμε σε Μ.Ε.Θ. αντί για ένα απλό τσιμπηματάκι ;;

Νομίζετε, εσείς εκεί στο Ιπποκράτειο και στο Παπαγεωργίου, ότι θα ξεμπερδέψετε με αυτές τις γελοιότητες στις άθλιες “ενημερώσεις” ;;

Όλες αυτές οι ιστορίες της φρίκης και της παράνοιας δεν θα τελειώσουν εκεί μέσα.

Εκεί απλά αρχίζουν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: