Η δίκη του αιώνα έχει σχεδόν τελειώσει πριν καν αρχίσει… Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗ… “Μα τα rapid test είναι αναξιόπιστα”….

Κοινοποίηση:
Screenshot_145

Πριν φτάσει το μαγικό νούμερο 13 στις 4 Μαΐου, στην αίθουσα του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, ζητήθηκε αναβολή σε μία προηγούμενη δίκη. Το αίτημα υποβλήθηκε για λογαριασμό του δικηγόρου υπεράσπισης από συνεργάτιδά του. Αντικείμενο του αιτήματος ήταν το θετικό αποτέλεσμα του rapid test του συναδέλφου μου.

Και τότε, όταν υποβλήθηκε το αίτημα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου αντέδρασε εντελώς αυθόρμητα (αυτές οι αντιδράσεις έχουν πάντα τη μεγαλύτερη αξία), και είπε τις λέξεις που σχεδόν τελειώνουν τη δίκη του αιώνα πριν καν αυτή αρχίσει:

-“Μα τα rapid test είναι αναξιόπιστα”…

Ναι, κύριε πρόεδρε, αλλά με τα αναξιόπιστα αυτά τεστ φυλάκισαν έναν ολόκληρο λαό, με τα αναξιόπιστα αυτά τεστ κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό. Τα αναξιόπιστα αυτά τεστ ήταν ένα από τα ισχυρότερα θεμέλια της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Όλες οι αποφάσεις για τα lock down και τα πάσης φύσεως μέτρα ελήφθησαν βάσει του αριθμού των “κρουσμάτων”, τα οποία ήταν πάντα τα θετικά, αληθώς ή ψευδώς, ή ανύπαρκτα, rapid test.

Έτσι δεν είναι;

Επομένως, με βάση την παραδοχή αυτή του προέδρου της έδρας, το αφήγημα της “πανδημίας” τινάζεται πριν καν αρχίσει η δίκη στον αέρα.

Και δεν είναι μόνο τα lock down και όλα τα άλλα μέτρα. Ακόμη και η παραδοχή από τους πρωταγωνιστές της απάτης για τις ψευδείς καταγραφές των θανάτων “από κορωνοϊό”, αποκτά δραματικότερη για την εγκληματική οργάνωση διάσταση. Γιατί μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί οι ασθενείς που πέθαναν από άσχετες αιτίες είχαν “διαγνωσθεί” θετικοί με μοριακά τεστ. Η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών “διαγνώσθηκαν” θετικοί με rapid test. Τα αναξιόπιστα rapid test, κατά τον πρόεδρο του δικαστηρίου της δίκης του αιώνα. Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Παναγιού Κανόνη στη Χαλκίδα, για την οποία θα έχετε νέα μου μέχρι το τέλος της μέρας. “Θετική” με ένα rapid test και μόνο, μπήκε σε σακούλα και έκτοτε παραμένει στο ψυγείο, αφού ο Δήμος Χαλκίδας, σε μία πρωτοφανή, ακόμα και για τα μέτρα της απάτης, ιστορία, εξακολουθεί να αρνείται την κανονική ταφή της σορού, με την Εισαγγελία Χαλκίδας να σφυρίζει αδιάφορα και στην πράξη να συμμετέχει στον παραλογισμό και στο έγκλημα.

Για να μην πιάσουμε εδώ την κουβέντα και για τα μοριακά, τα “ασθενώς θετικά”, τα “αδιευκρίνιστα”, τα “αμφίβολα” και πάει λέγοντας, με τους κύκλους να εκτινάσσονται στους 35, 40, 45 και βάλε.

Θεέ μου, φώτισέ τους και δώσε τους δύναμη να αντέξουν τις πιέσεις. Να μην αναβάλουν τη δίκη για την απομαγνητοφώνηση, αλλά να τη διακόψουν. Και να αρχίσει η δίκη του αιώνα κάπου εκεί, στα τέλη του Ιουνίου ή στις αρχές του Ιουλίου.

Να τελειώνουμε με την απάτη και να απαλλάξουμε την πατρίδα μας από την φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματά της…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: