Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ

Κοινοποίηση:
Jim-Nik-3

Όπως είχαμε προαναγγείλει με τον Δημήτρη Ποντίκα, άρχισε από χθες η ολική επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη χώρα μας πίσω, γνωρίζοντας τον προφανή κίνδυνο για την ασφάλειά μας που συνεπάγεται η απόφασή μας αυτή. Όπως έγραψα και προχθές, «με κάθε κόστος και με κάθε τίμημα». Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μας.
Με το βίντεο που ανέβηκε χθες κατ’ αρχήν στους λογαριασμούς στο facebook του Δημήτρη και του κοντρόλ, και σήμερα ανεβαίνει στα sites με την δημοσιοποίηση και των σχετικών εγγράφων, ανοίγει η αυλαία των μεγάλων αποκαλύψεων για όλα τα μεγάλα σκάνδαλα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, στα εξοπλιστικά προγράμματα, από το 1986 μέχρι σήμερα.
https://www.facebook.com/dimitrios.pontikas.10/posts/379191127189213
Και σήμερα, με αυτή τη δημοσίευση, θα στείλουμε για πρώτη φορά και άλλο ένα μήνυμα. Ότι δεν θα μείνουμε ούτε μόνο στα εξοπλιστικά προγράμματα. Κάπου εκεί στον δρόμο των αποκαλύψεων για τα οπλικά συστήματα, θα πετάμε δεξιά και αριστερά και άλλες βόμβες. Για άλλα οικονομικά σκάνδαλα. Της σημερινής κυβέρνησης. Πάντα με στοιχεία. Έγγραφα που καίνε τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως ο τεράστιος όγκος των πρωτότυπων στοιχείων που αποκαλύπτουν την τεράστια διαφθορά στις προμήθειες των οπλικών συστημάτων.
Στο χθεσινό βίντεο μιλήσαμε για μία δεξαμενή. Μία τεράστια δεξαμενή που γέμισε από τη διαρροή που είχε η δική τους δεξαμενή, που μέχρι πρότινος ήταν καλά φυλασσόμενη, μακριά από τα βλέμματα των Ελλήνων, που έβλεπαν τις ζωές τους να καταστρέφονται, όταν οι κυβερνήσεις συμμετείχαν σε όργιο παράνομου πλουτισμού τους μέσα από υπόγειες διαδρομές, στις οποίες τώρα θα ρίξουμε εμείς φως. Το φως της αλήθειας και της κάθαρσης.
Μία δεξαμενή η οποία είναι γεμάτη με συμβάσεις εταιρειών, προσωπικούς και εταιρικούς λογαριασμούς, εμβάσματα από τράπεζες, τραπεζικά έγγραφα που αποδεικνύουν μεταφορές βρώμικου χρήματος σε παναμέζικες, κυπριακές και ελβετικές εταιρείες, ιδιωτικές συμφωνίες και συμβάσεις μεταξύ εταιρειών και στελεχών, συμφωνίες εταιρειών και στελεχών τους, συμφωνίες μεταξύ επιχειρηματικών εταίρων και φυσικών προσώπων, αλληλογραφία με κρατικούς αξιωματούχους, χειρόγραφα σημειώματα για το μοίρασμα προμηθειών (αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ως «μίζες»), απόρρητα έγγραφα με πληρωμές, εννοείται χωρίς τιμολόγια, σε Μ.Μ.Ε. και δημοσιογράφους για τη δημοσίευση άρθρων που αποστέλλονταν στους αποδέκτες έτοιμα για τη δημοσίευση, με σκοπό την βελτίωση της εικόνας των εταιρειών οπλικών συστημάτων στην Ελλάδα, έγγραφα που αποδεικνύουν τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και τη διακίνηση τεράστιου μαύρου χρήματος, έγγραφα προς πρωθυπουργούς.
Πρόκειται για αποκαλύψεις και αποδείξεις που μπροστά τους τα σκάνδαλα των εκατοντάδων εκατομμυρίων προστίμων, όπως αυτά της τσιμεντοβιομηχανίας Lafarge στη Συρία, της Air Bus και του Euro-Fighter στην Αυστρία, των φρεγατών της Thales-Thomson-DCN στην Ασία, και σωρεία άλλων, μοιάζουν με πταίσματα και σχεδόν ασήμαντα.
Και πολλά από τα στοιχεία αυτά θα ξεκολλήσουν δικαστικές έρευνες στο εξωτερικό που έχουν παγώσει ελλείψει των στοιχείων αυτών, τα οποία τώρα έχουμε εμείς στα χέρια μας. Μία από τις χώρες αυτές, στις οποίες οι δικαστικές αρχές, που εκεί είναι σοβαρές και ψάχνουν την αλήθεια, είναι και η Γαλλία.
Είχαμε σκεφτεί με τον Δημήτρη στο πρώτο βίντεο να κάνουμε απλά την εισαγωγή. Για το τι περιμένει το πολιτικό σύστημα. Αποφασίσαμε, όμως, να κάνουμε το μήνυμα λίγο πιο συγκεκριμένο.
Δημοσιοποιώντας τρία έγγραφα που αφορούν μία παλιά, αλλά καθόλου τυχαία και καθόλου άσχετη με το παρόν, συναλλαγή, με εμπλεκόμενη την DCN, δηλαδή τα κρατικά γαλλικά ναυπηγεία, και κυπριακή offshore εταιρεία, για τον χρηματισμό συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα. Χρήμα που δόθηκε για τη δημοσίευση άρθρων, με σκοπό την «βελτίωση της εικόνας της εταιρείας στην Ελλάδα». Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για την κλασική διαφήμιση, έστω χωρίς την έκδοση των νομίμων τιμολογίων. Δεν διαφημίζεις κατασκευαστές οπλικών συστημάτων για να τα αγοράσουν τα νοικοκυριά στα super market.
Το στοιχείο αυτό είναι αυτό που λέμε με τον Δημήτρη και στο βίντεο: «Κρυφή λίστα Πέτσα».
Η «λίστα» που δημοσιεύουμε για αρχή είναι προφανώς ασήμαντη σε σχέση με τις λίστες που έπονται και θα κάψουν πολιτικό σύστημα και Μ.Μ.Ε. μέχρι σήμερα.
Είναι όμως επίσης προφανές ότι η ενδεικτική αυτή λίστα, στα στοιχεία που δημοσιοποιούμε για αρχή, και που σε τίποτα δεν άλλαξαν την εικόνα της δεξαμενής (σαν να μη λείπει τίποτα μπροστά στον τεράστιο όγκο των στοιχείων), εξηγεί τη στάση των Μ.Μ.Ε. απέναντι στη διαφθορά, όταν αυτή είναι ακόμα και μπροστά στα μάτια μας. Γιατί όταν πληρώνει π.χ. η DCN, όπως στα στοιχεία που δημοσιοποιούνται τώρα, Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα για να «βελτιώσουν την εικόνα της» στη χώρα, είναι προφανές ότι τα Μ.Μ.Ε. θα καλύψουν ό,τι έκνομο γίνει στην προμήθεια που θα ακολουθήσει.
Έτσι εξηγείται, π.χ., γιατί κανένα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα δεν έχει γράψει και δεν έχει πει τίποτα για την καραμπινάτη απιστία που φαίνεται πως έχει διαπραχθεί στην προμήθεια των Rafale από την Γαλλία. Με μία απλή αναζήτηση στο internet που δεν κρατά πάνω από 5 λεπτά, μαθαίνει κανείς ότι η Ελλάδα προμηθεύτηκε 18 Rafale, εκ των οποίων τα 12 είναι μεταχειρισμένα, στην τιμή των 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Και ότι την ίδια ώρα η Αίγυπτος προμηθεύτηκε 30 Rafale, όλα καινούργια, στην τιμή των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Δεν χρειάζεται κανείς να είναι μαθηματικός για να καταλάβει τι έχει γίνει.
Τι είναι λοιπόν αυτά με τα οποία αρχίσαμε την επίθεση στο πολιτικό σύστημα;
IMG_6788
IMG_6787
IMG_6786
Τι βλέπουμε εδώ;
Βλέπουμε μία σύμβαση μεταξύ της DCN (κρατικά γαλλικά ναυπηγεία) και της κυπριακής εταιρείας MUGRON Consultants Ltd, με έδρα στη Λευκωσία.
H DCΝ δίνει εντολή στην κυπριακή εταιρεία να πληρώσει πέντε εφημερίδες στην Ελλάδα (ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ / 2,7 εκ. δραχμές, ΙΣΟΤΙΜΙΑ / 1 εκ. δραχμές, ΑΞΙΑ / 1.400.000 δραχμές, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ / 900 χιλιάδες δραχμές, ΤΑ ΝΕΑ / 2,7 εκατομμύρια δραχμές) για τη δημοσίευση πέντε άρθρων προς τον σκοπό της βελτίωσης της εικόνας της στην Ελλάδα. Για το διάστημα 1.12.1999 – 28.2.2000.
Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για διαφημιστική εκστρατεία (άλλωστε, όπως είπαμε, δεν διαφημίζεις οπλικά σύστημα στο αναγνωστικό καταναλωτικό κοινό), αλλά για κατευθυνόμενη πληρωμένη αρθρογραφία, η δε κυπριακή εταιρεία δεσμεύτηκε να αποστείλει με φαξ στην DCN τα άρθρα αμέσως μόλις δημοσιευτούν.
Δημοσιογραφία, όχι αστεία…
Και όπως είπαμε.
Αυτά είναι μόνο η αρχή. Θα πηγαίνουμε πίσω – μπρος στο χρόνο, μεταξύ 1986 και 2021.
Με το μαρτύριο της σταγόνας.
Μόνο που στο δικό μας μαρτύριο της σταγόνας, τις σταγόνες το σύστημα δεν θα τις αισθάνεται απλώς βαρύτερες κάθε φορά.
Θα είναι και βαρύτερες.
Κάθε φορά και περισσότερο..
Τρυπάτε εσείς;
“Τρυπάμε” και εμείς.
Ποιος θα επικρατήσει;
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: