Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_93

Την μεγάλη αντιδικία μας με την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία την ανέφερα χθες στο live. Η περιγραφή των γεγονότων από το 39:10.

Και την ανέφερα γιατί η ιστορία εκείνη έχει πολλά κοινά πρόσωπα με αυτά που πρωταγωνιστούν και τώρα στη μάχη που δίνω. Ο εισαγγελέας που άσκησε την ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων στις φοβερές ανακρίσεις του 2007 και του 2008 ήταν ο Δημήτρης Ασπρογέρακας, σύζυγος της νυν προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Μαρίας Γκανέ, η οποία ήταν και η εισαγγελέας που δεν είχε ζητήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων των εκπαιδευτικών του Αρσακείου Νηπιαγωγείου. Στις ανακρίσεις στις οποίες ο εξ αριστερών εφέτης στη δίκη της 4ης Μαΐου που διακόπηκε για τις 7 Ιουνίου, Νίκος Ζαγοριανός, όχι μόνο είχε ο ίδιος δηλώσει αποχή, αλλά και η σύζυγός του, εισαγγελέας Δήμητρα Πατσουράτη, η οποία δήλωσε αποχή, και η δήλωσή της αυτή έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο, όπως δεκτή είχε γίνει και η δήλωση του συζύγου της, επειδή ο δικηγόρος της υπόθεσης που χειριζόταν, η δίωξη σε βάρος της Μαριάννας, είχε μηνύσει τον σύζυγό της.

Κι όμως, ο άνθρωπος αυτός επιμένει να με δικάσει…

Μετά από τεράστια κόντρα με το πανίσχυρο και τότε δικαστικό σύστημα, πέτυχα τελικά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά αγνώστων δραστών για κακουργηματικές κλοπές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο, και στη συνέχεια τη μεγάλη δικαίωση της Μαριάννας, κατά της οποίας είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση η διευθύντριά της στο Αρσάκειο, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της Μαριάννας και είχε παραπεμφθεί στο δικαστήριο, αλλά με την 538/4.1.2010 διάταξη – κόλαφο του συγχωρεμένου Σωτήρη Μπάγια, εισαγγελέα εφετών, η Μαριάννα απαλλάχθηκε πανηγυρικά, και η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στο ακροατήριο.

Αυτά…

 

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: