Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ !! ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00, ΣΤΟ LIVE TV ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, Η ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ !! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ACINETOBACTER ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ACINETOBACTER, ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!

Κοινοποίηση:
100274-tzaneio_1280

Προετοίμασα το έδαφος στην προηγούμενη δημοσίευση.

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/24/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5/

Ήρθε η ώρα λοιπόν, λίγο πριν την κατάθεση της μήνυσης για την ανθρωποκτονία του πατέρα του, μετά και την πραγματογνωμοσύνη των ιατροδικαστών, ο Δημήτρης Αβραμίδης να μιλήσει στον κόσμο. Ο ίδιος. Για τον πατέρα του που έχασε. Για τον πατέρα του που δολοφονήθηκε στο Τζάνειο και πέθανε στο “Σωτηρία”.

Ετοιμαστείτε για τη δεύτερη συνεχόμενη φριχτή περιγραφή, μετά τη μαρτυρία του Δημήτρη Μαδμετζόγλου. Και αυτές των αδελφών Καραπιπέρη, της Ειρήνης Βραχάλη, της Μαρίας Ζαούτσου.

Τσουνάμι εκπομπών έρχεται να σας καθηλώσει, να αποκαλύψει στον κόσμο τα εγκλήματα, να του ανοίξει τα μάτια, και να βάλει φωτιά στην ποινική διαδικασία της μήνυσής μου.

Υ.Γ. Όπως έγραψα χθες, αύριο το απόγευμα θα είναι έτοιμες και οι υπόλοιπες μέθοδοι για την πληρωμή της συνδρομής.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα το live με τον Δημήτρη Αβραμίδη να γίνει αύριο στις 9 το βράδυ.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: