ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ! ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ …ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_16

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ …ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ !

ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ …ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ !

ΔΕΝ είναι ο μόνος ,

και θα φέρω ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ !

Ήταν η στιγμή εκείνη που πρόεδρος και εισαγγελέας με κοιτούσαν άναυδοι:

-Δηλαδή θα φέρετε μάρτυρες …εναντίον σας;

-Εννοείται…

Βλέπετε, η εγκληματική οργάνωση είχε φροντίσει να επαναφέρει την προϋπόθεση να έχει πράγματι προκληθεί φόβος από τις “ψευδείς ειδήσεις” για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος. Με έναν μόνο μάρτυρα κατηγορίας, και αυτός άσχετος με την κατηγορία, το δικαστήριο θα με αθώωνε επειδή “δεν αποδείχθηκε ότι προκλήθηκε φόβος σε έστω ένα πολίτη”.

Οπότε, τους είπα ότι θα φέρω εγώ ο ίδιος μάρτυρες εναντίον μου, και εκεί κάπου …έπεσαν κάτω.

Καθώς πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση στα ποινικά χρονικά, κατηγορούμενος να μπορεί να απαλλαγεί έτσι τόσο απλά, και αυτός να …δυσκολεύει τον εαυτό του αποκλείοντας αυτή τη δυνατότητα.

Και έτσι το Εφετείο προχώρησε κανονικά στην ουσία. Σε όλα όσα καταγγέλλω τα τρία αυτά χρόνια της φρίκης για τους Έλληνες.

Ώστε τώρα, ελλείψει μαρτύρων κατηγορίας, η εγκληματική οργάνωση παρακαλά να αθωωθώ επειδή “δεν αποδείχθηκε ότι αυτά που καταγγέλλω είναι ψευδή”.

Φυσικά, όταν ένα δικαστήριο, και μάλιστα ανώτερο δικαστήριο, βγει και πει ότι δεν αποδείχθηκε ότι είναι ψευδές ότι σκοτώνουν ανθρώπους στα νοσοκομεία, τα εμβόλια είναι δολοφονικά και ο πρωθυπουργός της χώρας είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, είναι από μόνο του κολοσσιαίο γεγονός, και αυτό το αντιλαμβάνεστε όλοι.

Με αυτό το κεκτημένο, με κανέναν μάρτυρα κατά τα λοιπά εναντίον μου, στοιχείο και αυτό της προχειρότητας με την οποία στήθηκε το σκηνικό της εξόντωσής μου τον Νοέμβριο του 2021, αλλά και της γύμνιας της οργάνωσης απέναντί μου, και επειδή φυσικά το Εφετείο ΔΕΝ μπορεί να επαναλάβει τις γελοίες “αιτιολογίες” του βουλεύματος και του κατηγορητηρίου (στο μεν ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και όλοι οι γιατροί ανεξαιρέτως κάνουν το καθήκον τους, στο δε ότι τα όσα καταγγέλλω …αντίκεινται τις παραδοχές της ιατρικής επιστήμης, λες και ήταν επιστημονικές απόψεις σε επιστημονικά φόρουμ) ,

πάμε στον επόμενο μεγάλο στόχο:

Την αθώωση επειδή είπα την αλήθεια.

Ο εισαγγελέας αντέλεξε ότι “αυτοί” πρέπει να αποδείξουν ότι είπα ψέματα και όχι εγώ ότι είπα την αλήθεια, και όταν με τη σειρά μου αντέλεξα …”ποιοί αυτοί, ο αστυνομικός της Δ.Η.Ε.;”. κούνησε το κεφάλι του αναγνωρίζοντας τη γύμνια του κατηγορητηρίου:

-Ξέρω, εσείς θέλετε να τα πείτε, να ακουστούν.

Και τότε κούνησα εγώ το κεφάλι μου…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: