ΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_30

… “Άλλωστε, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν κληθεί να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις ο κ. Καμπουράκης, δεν θα αρνηθεί ότι αναφερόταν στο πρόσωπό μου. Αν όμως αρνηθεί αυτό που κατάλαβε όλη η χώρα, θα πρέπει να μας πει και σε ΠΟΙΟΝ τότε αναφερόταν. Γιατί ο ισχυρισμός του είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ:

Ο «τύπος ΑΥΤΟΣ».

Δεν μιλάει γενικά. Δεν μιλάει αόριστα.

Μιλάει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. Και συκοφαντεί, απειλεί και στοχοποιεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι ακόμη απλούστερα:

Ο Δημήτρης Καμπουράκης ισχυρίστηκε ότι έχω σκοτώσει 15 ανθρώπους στην Μαλεσίνα. Είναι ένας όχι απλά βαρύτατα προσβλητικό ισχυρισμός, είναι ένας ελεεινός, αισχρός ισχυρισμός ενώπιον χιλιάδων τηλεθεατών, ο οποίος υιοθετείται πλήρως από τον Απόστολο Έλληνα («ακριβώς») και από την Ελένη Φλιτζάνη («όχι» -δεν έχει επίγνωση ότι έχει σκοτώσει 15 ανθρώπους στην Μαλεσίνα- «διότι θεωρεί ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός»).

Εδώ έχουμε και έναν ψευδή ισχυρισμό που έχει διατυπωθεί ΜΟΝΟ από τον ΣΚΑΪ, ότι δηλαδή εγώ δήθεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Αισχροί.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσκομίσουν αποδείξεις ότι εγώ έχω σκοτώσει 15 ανθρώπους στην Μαλεσίνα, αλλιώς η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους και η παραπομπή τους στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, και για τον Δημήτρη Καμπουράκη ΚΑΙ της απειλής («θα εξηγηθώ προσωπικά μαζί του»), είναι μονόδρομος για την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Να τελειώνουμε με τη λάσπη των βρωμερών «πετσωμένων» μέσων μαζικής εξαπάτησης.” …

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: