ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΓΚΑ, ΓΕΩΠΟΝΕ ! ΕΛΑ ΣΤΟΝ …ΘΕΙΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ… ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ… ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ! Στη δημοσιότητα το κείμενο της εξώδικης πρόσκλησης ΚΑΙ στον Οικονόμου. Γιατί γυρίζει, Γιαννάκη, ο τροχός και ξέρεις πολύ καλά τι γίνεται όταν αυτό συμβεί….

Κοινοποίηση:
Screenshot_81

 

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Διονύσου Αττικής.

ΠΡΟΣ
Ιωάννη Οικονόμου του Δημητρίου, γεωπόνου, πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, πρώην βουλευτή Φθιώτιδας, κατοίκου Λαμίας Φθιώτιδας.

**********************************

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, την 07/06/2023 άρχισε στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η σε βάρος μου δίκη για παράβαση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αυτό είναι το κατηγορητήριο με τις «ψευδείς ειδήσεις»:

Δυστυχώς για όλους εσάς που με στοχοποιήσατε από τις αρχές της νομικής μάχης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους, για σας βεβαίως η φοβερή και τρομερή πανδημία της τρομακτικής νόσου Covid-19 του θανατηφόρου ιού SARS-CoV-2 για την προστασία από την οποία προπαγανδίσατε και εσείς ως απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια που κατασκευάστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, καίτοι όλοι εσείς μαζί με τους ιατρούς της «πρώτης γραμμής» κάνατε λόγο κατά το χρόνο της κατασκευής τους για αόρατο εχθρό και άγνωστο ιό, η ομάδα των εισαγγελέων και των δικαστών που έστησε την εναντίον μου ποινική διαδικασία και με παρέπεμψε σε δίκη κατ’ εντολή της εγκληματικής οργάνωσης που μήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, έστειλε παντελώς γυμνή τη δικογραφία στο Εφετείο, με ούτε μισό αποδεικτικό στοιχείο για το ψευδές των «ειδήσεων» και ούτε ένα μάρτυρα, πλην του άσχετου με την κατηγορία αστυνομικού της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίος παρέλαβε το ανώνυμο παρακρατικό εναντίον μου ηλεκτρονικό μήνυμα και το προώθησε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η «αντίκρουση» των «ειδήσεων», στο μεν κατηγορητήριο που διαβάζετε είναι ότι αυτές αντίκεινται πλήρως στις διεθνείς παραδοχές της ιατρικής επιστήμης, ενώ και εσείς καταλαβαίνετε ότι οι «ειδήσεις» του κατηγορητηρίου συνιστούν γεγονότα και όχι θεωρίες, στο δε βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε η προσφυγή μου κατά του κλητηρίου θεσπίσματος, ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως κάνουν το καθήκον τους με αυταπάρνηση, ωσάν εγώ να ισχυρίστηκα και να συμπεριλαμβάνονται αυτοί οι ισχυρισμοί στο κατηγορητήριο, ότι ο Π.Ο.Υ. δεν κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. δεν έδωσε άδεια για τα εμβόλια και ότι όλοι οι ιατροί ανεξαιρέτως δεν κάνουν το καθήκον τους και είναι άπαντες δολοφόνοι.

Ενόψει λοιπόν της αδυναμίας του δικαστηρίου να στηριχθεί σε έστω ένα αποδεικτικό στοιχείο ή έστω μία μαρτυρία για να με καταδικάσει και να απαλλάξει τη χώρα από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, σας καλώ στο όνομα της προστασίας της χώρας, της δημόσιας υγείας, της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και του κύρους των ιατρών, να προσέλθετε την 29/06/2023, ημέρα που έχει ορίσει το Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για τη συνέχιση της δίκης, προκειμένου να καταθέσετε εναντίον μου και να αποδείξετε το ψευδές των «ειδήσεων» του κατηγορητηρίου.

Σας θυμίζω ότι εσείς, την 24/11/2021, μία εβδομάδα μόλις μετά την στημένη σύλληψή μου, με το ειδικό βάρος που έχουν οι ως άνω ιδιότητές σας, κατά το χρόνο δε εκείνο ήσασταν εν ενεργεία υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκπρόσωπος δηλαδή της τότε κυβέρνησης – εγκληματικής οργάνωσης, κατά τη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συνεχή εκ της τότε ιδιότητάς σας παρουσία στα συστημικά Μ.Μ.Ε., εκμεταλλευόμενος στην πραγματικότητα τότε τη θέση σε ισχύ του εγκληματικού σε βάρος μου σχεδίου ηθικής, επαγγελματικής, κοινωνικής και οικονομικής εξόντωσής μου από την ομάδα των επίορκων στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, και του συνόλου των συστημικών Μ.Μ.Ε., προβήκατε στις ακόλουθες δηλώσεις κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΗ» του πρώτου σε ακροαματικότητα κατά τον χρόνο εκείνο ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΚΑΪ 100,3», την οποία παρουσίαζαν τότε οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου:

«Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: Να σας ρωτήσω κάτι κύριε Υπουργέ; Έχουμε κάποιες περιπτώσεις διασποράς ψευδών και επικίνδυνων ειδήσεων όπως ενός γνωστού δικηγόρου που βγαίνει από το πρωί μέχρι το βράδυ και λέει διάφορες ακρότητες και επηρεάζει κόσμο, τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται άμεσα από τη Δικαιοσύνη, από το συντεταγμένο Κράτος τέλος πάντων; Αλλά θα ήθελα να πείτε και μια κουβέντα για μια άλλη περίπτωση που είχαμε εχθές, μια περίπτωση ενός ηθοποιού που δημιούργησε μεγάλη συζήτηση…

Δημοσιογράφος 2 / Εύα Αντωνοπούλου: Του Άρη Σερβετάλη.

Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: …στο δημόσιο λόγο. Ακριβώς.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ακούστε, σε ότι αφορά την πρώτη περίπτωση που μου είπατε έχουμε πλέον τα θεσμικά εργαλεία, το νομικό οπλοστάσιο με βάση τις αλλαγές που κάναμε στην τελευταία τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, έτσι ώστε αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι, αυτοί οι τσαρλατάνοι, να μου επιτρέψετε την έκφραση, που έχουνε πάρει κόσμο στο λαιμό τους γιατί περί αυτού πρόκειται, έχει πεθάνει κόσμος που παραπλανήθηκε, τους άκουσε και οι οδηγίες τους τον οδηγήσανε, οδήγησαν σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, υπάρχει πλέον το θεσμικό οπλοστάσιο έτσι ώστε να έχουν αυστηρές νομικές κυρώσεις, όπως και πρόσφατα έχει γίνει πέρα από τα διοικητικά και τα πειθαρχικά πρόκειται για τον ορισμό της διασποράς ψευδούς ειδήσεων που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που πεθαίνουμε επειδή ακούν αυτούς τους περίεργους τύπους, άρα εκεί η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όλα οι Αρχές η καθεμία στις αρμοδιότητές της και βεβαίως η Δικαιοσύνη.

Δημοσιογράφος 1 / Δημήτρης Οικονόμου: Μάλιστα».

Εν ολίγοις, δηλώσατε δημόσια ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ότι τυγχάνω «επικίνδυνος», «τσαρλατάνος», «περίεργος τύπος», ότι «έχω πάρει στο λαιμό μου ανθρώπους που άκουσαν τις οδηγίες μου» και ότι η συμπεριφορά μου συνιστά «το ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία», προδικάζοντας έτσι το αποτέλεσμα της σε βάρος μου ποινικής δίκης, παραβιάζοντας ευθέως το τεκμήριο της αθωότητάς μου μόλις μία εβδομάδα μετά την προσχηματική σύλληψή μου και την διαπόμπευσή μου από το σύνολο των συστημικών Μ.Μ.Ε., παρεμβαίνοντας και κατευθύνοντας τη δικαστική κρίση και δη ενόψει τότε αυτής, και προτρέποντας τη Δικαιοσύνη να «κάνει αυτό που πρέπει», υποδεικνύοντας στις δικαστικές αρχές την υποχρέωσή τους να με καταδικάσουν αφού «υπάρχει πλέον το θεσμικό οπλοστάσιο» και δη με «αυστηρές νομικές κυρώσεις». Θεσμικό πλαίσιο, βεβαίως, το οποίο εσείς οι ίδιοι ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ φροντίσατε να διαμορφώσετε τέσσερις μόλις πριν την …προγραμματισμένη σύλληψή μου.

Μην σας εμποδίσει το γεγονός ότι οι εφέτες έκτοτε, τρεις φορές, ΔΕΝ τολμούσαν να με δικάσουν εμένα τον τσαρλατάνο και -κυρίως- τον επικίνδυνο που έχω πάρει στο λαιμό μου ανθρώπους, και ότι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ που σχηματίστηκαν σε βάρος μου για θανάτους ασθενών σε νοσοκομεία, ήτοι η στημένη σε βάρος μου «κατηγορία» για το θάνατο της ασθενούς Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ και η άλλη για το θάνατο της ασθενούς Μαρίας Μπινιάρη στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.

Εσείς σίγουρα ξέρατε καλύτερα και -κυρίως- μπορείτε παρά ταύτα να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ αυτά που ξέρετε.

Ώστε αποτελεί χρέος σας απέναντι στη χώρα να την προστατεύσετε από έναν τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, όπως είμαι εγώ, συμβάλλοντας με την κατάθεσή σας στην καταδίκη μου από το Εφετείο Αθηνών.

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2023
Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: