ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !! ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΠΑΥΛΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ;; ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ !! ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022 ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (!!) ΕΝΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΙΔΙΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ !! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ: ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ !! “ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ” !!! ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΙΘΙΑ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_27

Αυτή ήταν η απόφαση του Δεκεμβρίου:

 

 

Το Γ΄ Τριμελές Εφετείο είχε ορίσει ιδιώτη πραγματογνώμονα μετά την άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. να εκτελέσει την πρώτη απόφαση για απομαγνητοφώνηση:

 

 

Και τι βλέπουμε στη δικογραφία αντί της διαταχθείσας πραγματογνωμοσύνης;

ΑΥΤΟ:

 

 

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ !!

Ξανά η Ελληνική Αστυνομία, το ΑΡΧΗΓΕΙΟ της Ελληνικής Αστυνομίας, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να εκτελέσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ “αιτιολογία” που διαβάζετε στο έγγραφο αυτό, η οποία θα μπορούσε να ισχύει σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, ΟΧΙ ΟΜΩΣ όταν πρόκειται για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!

Εδώ έχουμε ξεκάθαρη ΑΠΕΙΘΕΙΑ !!

Αλλά τα φοβερά και τρομερά δεν είναι μόνο στη νέα απείθεια από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά στο πώς προέκυψε η νεότερη απόφαση 3436/2022 ! Η απόφαση του Δεκεμβρίου όριζε ιδιώτη πραγματογνώμονα. Προφανώς η απόφαση αυτή ανακλήθηκε εν αγνοία μας και με νεότερη απόφαση διατάχθηκε εκ νέου η Ελληνική Αστυνομία να διενεργήσει την απομαγνητοφώνηση !

Για να αρνηθεί ΞΑΝΑ το Αρχηγείο μέσα σε δύο μέρες !

Και μάλιστα, με την απίστευτη πρόταση “σας επιστρέφουμε την 3436/2022 απόφαση” !!

ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!

Την πέταξαν στα μούτρα των εφετών !!

Μόλις αρχίζει…

Υ.Γ.1 Το λες πάντως και ότι τους έχω κάνει λίγο άνω κάτω και τους εκθέτω ένα χρόνο τώρα, έτσι…;

Υ.Γ.2 Και τώρα πάμε να δούμε τι έχουν κάνει με την άλλη απομαγνητοφώνηση.

Ξέρετε…

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: