ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΗΣ 24ης ΜΑΪΟΥ !!!!!! ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ: “Με τον covid πρέπει να είναι στεγνοί” !!! ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗ Μ.ΕΘ.: ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ !!! ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ !!! ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ (ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ) ΓΙΑΤΡΟΣ: “Έπαθε ανακοπή, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχει εγκεφαλική βλάβη” !!!”

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-03, 2.46.22 μμ

Έγινε το πρωί η νεκροψία-νεκροτομή στον Γιώργο Βαρασιά στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο Γιώργος Βαρασιάς πέθανε στο Ρίο στις 29 Μαΐου από την ανακοπή που έπαθε στις 24 Μαΐου. Του προκάλεσε εγκεφαλική νέκρωση, η οποία τον οδήγησε στον θάνατο. Ούτε η ενεργή λοίμωξη στους γεμάτους πύον πνεύμονες ήταν η αιτία θανάτου. Δεν τον σκότωσαν τα μικρόβια, πολύ περισσότερο φυσικά δεν τον σκότωσε κανένας covid.

Τον άνθρωπο τον σκότωσε η ανακοπή και η εγκεφαλική νέκρωση που αυτή προκάλεσε. 

Εγκεφαλικά νεκρός πήγε στη Μ.Ε.Θ.

Μία άσκοπη νοσηλεία στη Μ.Ε.Θ. !!

Οπότε, το ερώτημα είναι τι προκάλεσε την ανακοπή μέσα στην κλινική, κατόπιν της οποίας διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε ασκόπως στη Μ.Ε.Θ.

Μία διασωλήνωση, βεβαίως, η οποία ανακοινώθηκε ως διασωλήνωση covid !!

Μη τα ξεχνάμε αυτά.

Όπως και η νοσηλεία στη Μ.Ε.Θ.

Τόσοι άνθρωποι νοσηλεύονται στις Μ.Ε.Θ. με covid“…

Kυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης:

Τι προτιμάτε; Ένα τσιμπηματάκι ή νοσηλεία σε Μ.Ε.Θ.“…;

Θυμίζω λοιπόν εδώ ότι είχα δημοσιεύσει την τρομακτική παραδοχή του υπευθύνου γιατρoύ της κλινικής covid, στην οποία είχε την ατυχία να νοσηλεύεται ο Γιώργος Βαρασιάς.

Πολύ γνωστού γιατρού, και από ένα βίντεο που κυκλοφορεί πολύ τελευταία στο διαδίκτυο.

Είχε πει ο γιατρός αυτός στην Βίκυ, την κόρη του Γιώργου Βαρασιά, ότι τους ασθενείς covid πρέπει να τους έχουν ΣΤΕΓΝΟΥΣ !!

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ έφτασε στη Μ.Ε.Θ. !!

ΟΥΤΕ ότι υπήρξε η τρομακτική αυτή παραδοχή μίας εκ των ΒΑΣΙΚΩΝ παραμέτρων του πρωτοκόλλου του θανάτου διαψεύστηκε ποτέ ,

ΟΥΤΕ το γεγονός ότι ο άτυχος συνάνθρωπός μας, θύμα και αυτός του πρωτοκόλλου που εφαρμόζεται στα δημόσια κολαστήρια για να στηριχθεί η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, έφτασε ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ στη Μ.Ε.Θ.

Και ότι είχε νεφρική ανεπάρκεια πριν την ανακοπή.

Και τώρα μαθαίνουμε από τη νεκροψία, στην οποία παρέστη ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Γιώργου Βαρασιά ο εξαιρετικός ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης (ο οποίος είχε παραστεί και στη νεκροψία του άτυχου ιερέα που πέθανε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς) ,

ότι ο άνθρωπος ήταν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ όταν μεταφέρθηκε στη Μ.Ε.Θ. !!

Πάμε τώρα να δούμε τις εργαστηριακές.

Αλλά πριν και από αυτές κάποιες άλλες. Πολύ σημαντικές.

Γερμανοί γιατροί που έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου επιμένουν. Να επιμείνω στην αφυδάτωση.

Πιο μέσα δεν θα μπορούσες να είχες πέσει“…

Τι κατά κύριο λόγο προκαλεί η αφυδάτωση;

Ανακοπή.

Από τι πέθανε ο Γιώργος Βαρασιάς;

Από εγκεφαλική νέκρωση.

Τι την προκάλεσε;

Η ανακοπή.

Πώς τον είχαν στην κλινική;

Αφυδατωμένο.

Αυτά.

Συνεχίζουμε.

Κοντεύουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλήθεια είναι για την αφυδάτωση. Γνωστός μου ήταν με κόβιντ στις Σέρρες και είπε κάθε 8 μέρες ένα μικρό μπουκάλι νερό τους έδιναν. Ευτυχώς γλύτωσε.

  2. 5 βασικοί ηλεκτρούτες(μαγνήσιο,νάτριο,κάλιο,ασβέστιο,φώσφορο)χωρίς νάτριο και κάλιο η καρδιά δέν χτυπάει. απλά πράγματα. το ξέρει ακόμα και ο σκύλος μου….αυτά.

  3. Ἀφυδάτωσις, ἀνακοπή, ἐγκεφαλική νέκρωσις, θάνατος. Ἡ θέσις τῶν «γιατρῶν» πού ἐφαρμόζουν τό «πρωτόκολλον τοῦ θανάτου» εἶναι στήν φυλακήν.

Comments are closed.