ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΕΤΣΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΜΕ ΤΗΝ 85ΧΡΟΝΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ;; ΤΗ ΜΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, “ΑΧ, ΕΠΕΣΑΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ”, ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, “ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟΥΣ”, ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΤΑΝ ΑΠΥΡΕΤΗ” ! ΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ! ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ;; ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ “ΘΕΤΙΚΗ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ, ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ;;

Κοινοποίηση:
Screenshot_21

Μιλάμε για μία γιαγιά που μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της, μιλάμε για μία γιαγιά που μέχρι τις 11 του μήνα αυτού που έπεσε κάτω, έτρεχε σαν μικρό κορίτσι για όλα. Μιλάμε για μία γιαγιά που είχε τα προβλήματά της, ακόμα και καρκίνο, ξέρει από νοσοκομεία και πάντα στο παρελθόν όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές είχαν να λένε για τον ήρεμο χαρακτήρα της.

Και αυτή η γιαγιά ξαφνικά έγινε “αντιδραστική” ώστε “χρειάστηκε” να τη δέσουν…

Μπήκε στο ΑΧΕΠΑ αρνητική στις 11, στις 13 που ήταν να πάνε να την δούνε, γίνεται “θετική”.

Πρώτη “ανατροπή”…

Μία χαρά η γιαγιά την Πέμπτη, Παρασκευή ετοιμάζεται να φύγει, αλλά όπως τόσες και τόσες φορές “ξαφνικά” κάτι “προκύπτει”. Εδώ ήταν οι “ηλεκτρολύτες”. Έπεσαν, λέει, λίγο, ας μείνει το Σαββατοκύριακο.

Αγωνιστές και πάνω απ’ όλα άνθρωποι.

Δεύτερη “ανατροπή”…

Την Δευτέρα, για δεύτερη φορά έτοιμη να γυρίσει σπίτι η γιαγιά μας. Το Σαββατοκύριακο μαθαίνει η οικογένεια από δικό της άνθρωπο (αν τελικά δεν τα καταφέρει η γιαγιά, ο άνθρωπος αυτός, μαζί με έναν ακόμα, θα είναι μάρτυρες), ότι η γιαγιά τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ήταν “μια χαρά”, απύρετη.

Δευτέρα πρωί λοιπόν η γιαγιά “ξαφνικά” είναι “χάλια”. “Μέσα στους πυρετούς”.

Τρίτη “ανατροπή”…

Σήμερα υπήρξε ένταση στην τηλεφωνική επικοινωνία της κόρης με τον παθολόγο εκεί (έχω τα πλήρη στοιχεία του). Η κόρη απαίτησε να πάει να τη δει αφού σύμφωνα με το νοσοκομείο η μητέρα της έχει μόνο μικρόβιο ενδονοσοκομειακό και το μοριακό θα βγαίνει “θετικό”, όπως της λένε, για δύο μήνες.

-“Εδώ εμείς πάμε στις δουλειές μας μετά από 5 μέρες, είναι δυνατόν να εγκαταλείψουμε μόνη της τη μητέρα μου για δύο μήνες;”, ρωτάει σωστά η κόρη.

“Το πρωτόκολλο”, απαντά ο παθολόγος.

“Του θανάτου;”, ρωτάω εγώ…

Και συνέχισε ο παθολόγος:

-“Τρία χρόνια ακολουθούμε αυτό το πρωτόκολλο, γιατί να σας κάνω εσάς το χατίρι;” !

Το χατίρι !

Και στο τέλος την παρέπεμψε στον διευθυντή (τον κύριο Χρήστο…), αύριο.

Θα ζει αύριο άραγε…;

Στους πόσους κύκλους βγάζετε “θετική” την κυρία Στεργιούλα, καλόπαιδα του ΑΧΕΠΑ; Εκεί που πηδούσε τα κάγκελα ο Γιώργος Υφαντής; Εκεί που φάγατε τον Ηρακλή Σαχουάτζε;

Εκεί, εκεί, εκεί…;

Καταλαβαίνετε ότι από αυτή τη στιγμή τώρα η κυρία Στεργιούλα είναι και δική μου γιαγιά. Σωστά;

Και εγώ για τη γιαγιά μου θα κάνω τα πάντα…

 

 

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: