ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΕΠΙΟΡΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ: 1) ΜΟΥ ΑΣΚΗΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΝΕΙΣ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ – 2) ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ – ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ !! 1) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – 2) ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΜΥΝΕΤΑΙ !! ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ !! ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ …

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-11-22, 4.09.53 μμ

Είναι δείγμα των καιρών. Των σκοτεινών καιρών που βιώνουμε από την αρχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Να μαθαίνει ο “κατηγορούμενος”  από τα Μ.Μ.Ε. τη “δίωξη” που του “ασκήθηκε”.

Αν είναι πραγματικό γεγονός, αντιλαμβάνονται όλοι πλέον τον κατήφορο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Την ολοφάνερη πια συνεργασία της Εισαγγελίας με τους αρχιεκτελεστές των Μ.Μ.Ε.

Εκτός και αν το έχουν βγάλει από κεφάλι τους τα Μ.Μ.Ε. εκφράζοντας απλώς τον διακαή πόθο τους.

Όπως γράφω όμως και στον τίτλο, μακάρι ! Μακάρι να είναι αλήθεια !

Το δίκαιο είναι πανίσχυρο κυρίως όταν αμύνεται !

Ελάτε ! Να κάνουμε τη δίκη του αιώνα !

Ελάτε να μιλήσουμε για τον αρνητή του …ιού όπως διαβάζω σε πολλά απίστευτα δημοσιεύματα !

Ελάτε να μιλήσουμε για τα εμβόλια και για τον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου !

Ελάτε να μιλήσουμε για τις λίστες του ΕΚΑΒ και για όλους αυτούς τους εμβολιασμένους που κατέληξαν με παρενέργειες στα νοσοκομεία και τους αντιμετώπισαν σαν λεπρούς !

Ελάτε να μιλήσουμε για τις διασωληνώσεις !

Ελάτε όμως πάνω απ’ όλα να μιλήσουμε για τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου !!!

Γιατί τώρα την φέρατε εσείς μπροστά !!!

Και αυτή η μήνυση θα σας καταπλακώσει !!!

Αυτή δίκη θα ρίξει την ταφόπλακα στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους !!!

Αυτό ήταν το τελικό μοιραίο λάθος σας. Το πρώτο ήταν η στημένη σύλληψη. Και ότι με έχετε κάνει κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας. Γιατί φέρατε εσείς οι ίδιοι τη μάχη στο φως. Φυσικά δεν θα με καλέσετε ποτέ να ακούσετε τη δική μου θέση. Γιατί δεν την αντέχετε.

Τώρα όμως μπήκατε στο χορό.

Και θα χορέψετε μαζί μου…

Υ.Γ. Για τον Δημήτρη Γάκη και τον Στέφανο Δαμιανίδη που είναι αντίθετος, λέει, στις μηνύσεις (γιατί προφανώς τη μάχη αυτή απέναντι στο θηρίο θα την κερδίσουμε με ραδιοφωνικές εκπομπές), θα τα πούμε αργότερα.

Θα απαντήσω.

Και η απάντησή μου θα είναι σκληρή.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: