ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΦΩΤΙΑ !! ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΧΑΪΔΩ ΖΟΥΓΡΗ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ! ΧΑΪΔΩ ΖΟΥΓΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ;; ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ  Μ Η Ν  ΠΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΗΣ “ΕΔΩ” ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΩΣ …”ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ” (!), Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΟΥΓΡΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ !! ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΟΥΓΡΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ  ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Η.Ε. – ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_14

Τραγικά πράγματα για Εισαγγελία και Δ.Η.Ε. αποκαλύπτονται σε μία δικογραφία που κανονικά δεν ήταν να την πάρω στα χέρια μου.  Αλλά υπάρχει και Θεός.

Και η υπόθεση αυτή, η οποία κατ’ αρχάς παρέπεμπε σε επιθεώρηση, είναι τελικά πάρα πολύ σοβαρή και θα γίνει η αιτία να ξεκαθαρίσουν τα πάντα και να αποκαλυφθεί ο ρόλος όλων στην κάλυψη που παρέχεται από το “σύστημα” εν γένει στα παρακρατικά μιάσματα.

Και η κάλυψη αυτή κάπου εδώ λαμβάνει τέλος.

Είπα. Υπάρχει και Θεός.

Και είναι αυτός που κανονίζει τι και πότε…

Εγώ απλώς ακολουθώ.

Και πράττω…

Με μία εισαγγελική αρχή και μία αστυνομική διεύθυνση να με ψάχνουν δύο χρόνια, για δύο δημοσιεύσεις που είχαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητάς μου.

Με μία Δ.Η.Ε. να επικαλείται δύο φορές την προφορική επικοινωνία και συνεννόηση με δύο εισαγγελείς, Χάιδω Ζουγρή και …Κώστα Σπυρόπουλο (πιστεύω πια να έχετε σταματήσει να εκπλήσσεστε), αλλά να μην τους λέει το πιο απλό:

Τι μας έχετε βάλει και ψάχνουμε; Ποιον μας έχετε βάλει και ψάχνουμε, δεσμεύουμε και απασχολούμε αστυνομικούς και σπαταλάμε δημόσιους πόρους; Όλοι ξέρουμε και ξέρετε ποιος είναι ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Καλέστε τον για έγγραφες εξηγήσεις και αφήστε αυτόν να σας απαντήσει -που ούτε ένα στο τρισεκατομμύριο αυτό- ότι δεν είναι αυτός ο χρήστης του συγκεκριμένου λογαριασμού στο facebook. Και τότε να αρχίσουμε το ψάξιμο…

Αντ’ αυτού η Δ.Η.Ε. έπαιξε τότε κανονικά το παιχνίδι των επίορκων και με αναζητούσε στην Ιρλανδία και στις Η.Π.Α. ως δράστη αξιόποινης πράξης στην Ελλάδα. Εκθέτοντάς με διεθνώς. Επί δύο χρόνια.

Με τον εισαγγελέα Στέλιο Μανώλη μετά να παριστάνει τον …μεταξεταστέο σπουδαστή της σχολής δικαστών και εισαγγελέων και να αρχειοθετεί πονηρά τη δικογραφία επειδή …δεν με έβρισκαν, αλλά την εισαγγελέα εφετών Ελένη Μαυροπούλου να του την επιστρέφει βεβαίως πίσω ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή τα προβλεπόμενα από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (αλλά βλέπετε, εκεί στο Κτίριο 16 εφαρμόζουν δική τους δικονομία…), και είτε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα είτε αν επιμένει ότι έπρεπε να …με βρει αλλά …δεν με έβρισκε, να την θέσει στο αρχείο αγνώστων δραστών.

 

 

 

 

 

Και μετά να έρχεται ο άλλος ο εισαγγελέας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος δεν έκανε ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά έστειλε τη δικογραφία στο Πταισματοδικείο για συνέχιση της προκαταρκτικής ρωτώντας αν είμαι …υπαρκτό πρόσωπο, δύο χρόνια μετά το παρακρατικό email και ένα χρόνο ακριβώς μετά τη σύλληψή μου, δηλαδή έκανε και αυτός πως …δεν με ξέρει και τα είδε και αυτός …κανονικά τα ανύπαρκτα στοιχεία της …διέγερσης στις δύο δημοσιεύσεις (το κόλλησε από τον προϊστάμενό του φαίνεται…) , ίσως επειδή ήταν …πολύ αξιόπιστος ο πράκτορας του email, στον οποίο η Δ.Η.Ε. απευθύνθηκε τότε με πολύ …σεβασμό (“Αξιότιμη κυρία Αργυροπούλου”), και που τόσο αληθινός ήταν ο πράκτορας, ή τόσο σίγουρος για την “καταγγελία” του, που ενώ απάντησε στο email με το οποίο του ζητήθηκαν τα στοιχεία του προφίλ μου, τους έγραψε κανονικότατα στα παλιά του τα παπούτσια και αγνόησε το αίτημα της Δ.Η.Ε. να τους δώσει τα στοιχεία του για να κληθεί να καταθέσει.

 

Καταλαβαίνουν όλοι ότι η έστω γελοία αυτή εδώ παραγγελία…

 

 

…ήταν αυτή, έστω αυτή, που έπρεπε να δοθεί από την πρώτη στιγμή αντί να παριστάνουν Εισαγγελία και Δ.Η.Ε. επί δύο χρόνια ότι δεν με γνωρίζουν..

Ότι δηλαδή δεν κατάλαβαν αυτό που κατάλαβε σε μερικά δευτερόλεπτα η 23η πταισματοδίκης και δεν απευθύνθηκε καν στον δικηγορικό σύλλογο…:

 

 

Και στο επόμενο έγγραφο γεννάται το μεγάλο ερώτημα για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος…

 

 

Γιατί μπορεί η εισαγγελέας Ζουγρή να “ήθελε” να “δει” διέγερση σε ανυπακοή στις δύο επίμαχες δημοσιεύσεις μου, πλην όμως έδωσε εντολή και στη Δ.Η.Ε. να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ταυτοποίηση του αποστολέα του παρακρατικού email.

Στη δικογραφία που παρέλαβα δεν υπάρχει καμία τέτοια ενέργεια. Σαν να μην υπήρξε η εντολή αυτή, η Δ.Η.Ε. συνέχισε να ψάχνει μόνο εμένα. Και μετά να …κλαψουρίζουν όλοι μαζί που θα περάσει ένας χρόνος που κρατάνε βάσει νόμου τα στοιχεία οι πάροχοι, ώστε μετά δεν θα μπορέσουν να με βρουν…

ΑΛΗΘΕΙΑ ;;

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΕΝΕΡΓΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ;;

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ,

ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ !!

Τα αυτά και για το email του πράκτορα…

Και αυτά όλα εδώ είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !

Ντρέπεται και η ντροπή…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: