ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ !!! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ !!! ΠΡΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

Κοινοποίηση:
Screenshot_46

Όταν σας λέω εγώ ότι δεν πάει ο νους σας, που έχω κάνει αποκαλύψεις και αποκαλύψεις, και έχω γράψει πράματα και θάματα για την άθλια ομάδα που ελέγχει -για πολύ λίγο ακόμα- την πολύπαθη Δικαιοσύνη, καταλαβαίνετε!

ΔΙΚΗ ΜΟΥ ανάρτηση της …31ης Ιανουαρίου 2021 στον κλειστό πλέον λογαριασμό της Μαριάννας -από τον περασμένο Αύγουστο- ο επίορκος αντεισαγγελέας Απόστολος Γραμμένος, το τελευταίο ως φαίνεται μέλος της άθλιας ομάδας της Παπαγεωργακοπούλου (ο οποίος κλείνει και την πόρτα πίσω του), ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΨΕΥΔΩΣ την 1η Μαρτίου 2022 ότι είναι …αναδημοσίευση από το …δικό μου προφίλ “από 12.11.2021 και εντεύθεν” !!!

9,5 μήνες μετά !!!

Για να πιάσει το 191 Π.Κ. από την τροποποίησή του !!!

Κάτι σαν το 5.7.2021 στην εντολή Ειρήνης Χρυσικού για νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Άννας Ψυχογυιού !!!

Και “εντεύθεν” !!!

Όπως η δική μου δικογραφία της δίκης της 4ης Μαΐου, όπου εμφανίζομαι να μιλάω στον Χίο επί …τρεις μέρες !!!

Νόμιζε ότι έτσι γλίτωσε το χαρακίρι στη δική μου κατασκευασμένη “κατηγορία” από Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού (και η οποία ήδη αρχειοθετήθηκε), και δεν καταλαβαίνει ότι με αυτό που έκανε τελειώνει και ο ίδιος και οριστικά όλη η άθλια ομάδα της Παπαγεωργακοπούλου !!!

Και είναι μία ανάρτηση απίστευτη !!!

Επαναλαμβάνω, δεν πάει ο νους σας !!!

Εννοείται και πάλι από παρακρατικό email.

“an.foths@gmail.com”…

Λίγη υπομονή !!

Και εννοείται ότι αυτό σηκώνει live…

Μαζέψτε τους !!!

Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ !!!

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: