ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ “ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ” Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΟΥ !!! ΟΤΑΝ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΙΚΟ EMAIL ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙ ΒΟΡΡΑ ΣΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΑΛΥΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ !!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ !!!

Κοινοποίηση:
IMG_8407

18 μήνες τους προκαλώ. Έχει γίνει το σλόγκαν των ακολούθων μου. “Ένας εισαγγελέας να τον μαζέψει”.

Δεν τολμούσαν. Δεν τόλμησαν ποτέ. Γιατί οι εκατοντάδες καταγγελίες μου, τις οποίες άλλωστε συγκέντρωσα και τις κατέθεσα με τη μήνυσή μου των 4.311 σελίδων στις 19 Ιουλίου στη Γ.Α.Δ.Α., γνωρίζουν ότι είναι μέχρι κεραίας αληθείς. Άλλωστε, αν έστω και μία από τις εκατοντάδες αυτές καταγγελίες, μηνύσεις, αναφορές, μαρτυρίες, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές ή λίστες του ΕΚΑΒ, ήταν όχι ψευδής αλλά ελάχιστα ανακριβής, θα με είχαν σκίσει.

Επομένως το μόνο που είχε στη διάθεσή της η εγκληματική οργάνωση για να με πολεμήσει ήταν η λάσπη των Μ.Μ.Ε. και των έμμισθων πρακτόρων του διαδικτύου. Τα λεφτά που έπεσαν πολλά. Πάρα πολλά. Κάποια από αυτά ήταν φανερά. Όπως της βρώμικης λίστας Πέτσα.

Και οι εισαγγελείς που σήμερα ελέγχουν την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέφυγαν πιεζόμενοι από την κυβέρνηση, και με τα Μ.Μ.Ε. να σπάνε τα μούτρα τους το ένα μετά το άλλο στις μία μετά την άλλη τις λυσσαλέες επιθέσεις λάσπης που άρχισαν από τον Σεπτέμβριο και γιγαντώθηκαν αυτές τις μέρες, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για αυτούς.

Τα Μ.Μ.Ε. έπεφταν μόνα τους στην αρένα του Κολοσσαίου και εγώ έριχνα απλά το μαντίλι.

Κάτι έπρεπε να γίνει. Γνώριζαν ότι η Εισαγγελία δεν μπορεί να διατάξει από μόνη της αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση. Ξαφνικά θα εμφανιζόταν να ανακαλύπτει τη δράση μου; Ή ξαφνικά θα ανακάλυπτε αυτά που εγώ ο ίδιος έχω καταθέσει  …τέσσερις μήνες πριν στη Γ.Α.Δ.Α. και από εκεί στην …Εισαγγελία Αθηνών;

Έπρεπε να έχουν ένα πρόσχημα. Κάπου να πατήσουν.

Και επειδή κανένας δεν τολμά να πάρει πάνω του επώνυμα μία μήνυση εναντίον μου, γιατί ξέρει ότι θα είναι σαν να πέφτει από την Ακρόπολη, ήρθε ως …από μηχανής θεός ένα email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ανώνυμο email. Ο ορισμός του πρακτορίστικου email.

Η Εισαγγελία ενεπλάκη κανονικά σε παρακρατικές μεθόδους εναντίον μου. Ο πρόθυμος να εκτελέσει την εντολή ηθικής εξόντωσής μου εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος πήρε το email της παρακρατικής ομάδας και είπε “αυτό είναι”.

Τι ήταν αυτό που είπε “αυτό είναι”;

Είναι ένα email με το οποίο καταγγέλλομαι για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”. Οι παρακρατικοί επισυνάπτουν ένα βίντεο και ένα screenshot. Το βίντεο της εκπομπής της 15ης Νοεμβρίου με τον Στέφανο Χίο και ένα screenshot από τη δημοσίευση του site makeleio.gr με μία πρόχειρη αποτύπωση του περιεχομένου των όσων ανέφερα στην εκπομπή αυτή.

Αυτά ήταν στο στικάκι:

Screenshot_37

 

Στο email αυτό οι παρακρατικοί αναφέρουν τα σημεία που κατά την …ποινική αξιολόγηση που έκαναν “στοιχειοθετούν”  τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Τα διαβάζεις και καταλαβαίνεις ότι τίποτα φυσικά δεν είναι καινούργιο.

IMG_8407

 

-Τάσσεται ευθέως κατά του εμβολιασμού.

Ενώ μέχρι χθες τασσόμουν …εμμέσως;

Ή δεν έχουν δει την υπογραφή μου στο εξώδικο-κόλαφο της 5ης Αυγούστου;

 

-Ότι το εμβόλιο είναι αναποτελεσματικό.

Μόνο αυτό; Ότι είναι αναποτελεσματικό; Αυτό είναι το λιγότερο που λέω. Ότι είναι και δολοφονικό δεν το έχουν διαβάσει;

 

-Εξυπηρετεί συμφέροντα.

Τώρα αυτό δεν το κατάλαβα. Ποια συμφέροντα έχω πει ότι εξυπηρετεί; Μήπως τα μπέρδεψαν οι παρακρατικοί με τους πολιτικούς εκείνους που τους έπιαναν να έχουν φάει λεφτά και αυτοί έλεγαν ότι πίσω από τις κατηγορίες σε βάρος τους ήταν …”ντόπια και ξένα συμφέροντα”;

Εγώ αυτό που λέω ότι τα εμβόλια εξυπηρετούν το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού. Τέλος. Και το αποδεικνύω σε θεωρητικό επίπεδο με το εξώδικο της 5ης Αυγούστου και σε πρακτικό με τις αποκαλύψεις για τη συστηματική απόκρυψη των παρενεργειών τους  και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τις λίστες του ΕΚΑΒ.

 

-Ότι οι ΜΕΘ κατακλύζονται από εμβολιασμένους.

Δεν το λέω εγώ. Το λένε οι ίδιες οι υγειονομικές περιφέρειες για τα νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

 

-Ότι είναι πολλοί οι θάνατοι των εμβολιασμένων.

Δεν είναι; Οι 19 π.χ. μόνο τον προηγούμενο μήνα μόνο στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια είναι λίγοι…;

 

-Ομάδες θανάτου διασωληνώνουν εσκεμμένα τους ασθενείς και υπάρχουν πρωτόκολλα θανάτου.

 

Και αυτό Ελευθεριάνε καινούργιο είναι, έτσι; Εξεπλάγης όπως και για τα προηγούμενα, έτσι;

Δεν ξέρεις για τις εκατοντάδες καταγγελίες μου και τη μήνυση στη ΓΑΔΑ, έτσι;

Τσιμουδιά η Εισαγγελία. Μηηηηήνες τώρα.

Αλλά εσύ …έπεσες από τα σύννεφα, ε;

Μήπως τουλάχιστον άκουσες τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ; Δεν κατήγγειλε ότι στο ΑΧΕΠΑ διασωληνώνουν ασθενείς με 95, 96 και 97 οξυγόνο και πλήρη πνευματική διαύγεια;

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τι έμαθες; Τον έχει συλλάβει τον κ. Κορόξενο όπως εσύ ζήτησες να συλληφθώ  εγώ, επίορκε;

Μπα, ε..;

 

-Φέρεται κατά των εισαγγελέων.

Α, μήπως αυτό σε πείραξε;

Πρώτη φορά λες να έγινε αυτό; Στην εκπομπή αυτή για πρώτη φορά μίλησα για όλα αυτά; Θυμάσαι που χαρακτήρισα δολοφόνο τον Βασίλη Πλιώτα; Θυμάσαι ότι στη μήνυσή μου στη ΓΑΔΑ μηνυθείσα είναι ας πούμε και η καλή σου προϊσταμένη; Αυτή λέω ντε, που κρατούσε 170 μέρες την Άννα Ψυχογυιού στο ψυγείο. Αυτή. Που σήμερα αποκάλυψα το τεράστιο σκάνδαλο της υπόθεσης της νεκροψίας-νεκροτομής, στο οποίο εμπλέκεται αυτή και η συνάδελφός σας Ειρήνη Χρυσικού.

 

-Δηλώνει υπερασπιστής της δημόσιας υγείας.

Τις σωτηρίες δεκάδων ανθρώπων στα κολαστήρια, τα Νταχάου και τα Άουσβιτς δεν τα γνωρίζεις Ελευθεριάνε;

 

Και το αποκορύφωμα:

-Ότι πρέπει να προβαίνουν σε μηνύσεις στους αστυνομικούς και εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας.

Ο πράκτορας σού έχει και το σημείο στο βίντεο που υποτίθεται τα λέω αυτά Ελευθεριάνε.

Προφανώς το είδες και ας μην ζήτησες απομαγνητοφώνηση να το δω και εγώ γραμμένο, όπως όφειλες να κάνεις αφού εκλήθην να δώσω εξηγήσεις για αυτό.

Αλλά βέβαια. Ήξερες ότι αν ζητούσες απομαγνητοφώνηση δεν προλάβαινες τη σύλληψη.

Ε;

Σωστά δεν τα λέω;

Και προχώρησες στην εντολή χωρίς την απομαγνητοφώνηση.

Για πες μας λοιπόν. Αυτά λέω;

Ή μήπως λέω τα  ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, επίορκε;

 

Καταλάβατε όλοι πώς κινήθηκε η Εισαγγελία εναντίον μου;

Σε ένα παρακρατικό και χαφιεδίστικο σκηνικό και ένα ανώνυμο email με μία ψευδή “καταγγελία” για “ψευδείς ειδήσεις” που είναι όλες όμως αληθέστατες και τις “διασπείρω” μήνες τώρα ενώ τις έχω καταθέσει και στη ΓΑΔΑ ως μήνυση !! Όλες, εκτός από μία που είναι κατασκευασμένη αφού εγώ εμφανίζομαι να λέω τα αντίθετα από αυτά που γράφει ο πράκτορας ότι είπα.

Ψιλά γράμματα για τον εντολοδόχο της κυβέρνησης επίορκο εισαγγελέα.

Και μόλις αρχίσαμε.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρουμανία του ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, έκαναν την Ελλάδα από χρόνια, τώρα είναι η κορύφωση!

Comments are closed.