ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_19

Το ξέρουν και οι πέτρες πια ότι αυτός ο αγώνας χρηματοδοτείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ βοήθεια. Εγκατέλειψα ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τη μάχη ενάντια στην ΑΠΑΤΗ.

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ μπορείτε, με τα λίγα ή τα περισσότερα που διαθέτει ο καθένας, να το πάμε μέχρι το τέλος. Για όλα αυτά τα έξοδα που έχουν φτάσει πια στο μέγιστο επίπεδο, με όλη την υποστήριξη της δίκης (σκεφτείτε μόνο τον όγκο των φωτοτυπιών για τα έγγραφα που θα κατατεθούν στη διαδικασία των αναγνωστέων), αλλά κυρίως αυτή την ώρα την ανάγκη για τη σύνταξη της μίας μετά την άλλη των ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για οικογένειες που μετά βίας συντηρούνται. Εδώ χρειάστηκε να πληρώσουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε διασωθέντες από το πρωτόκολλο του θανάτου, τι να συζητάμε τώρα για ιατροδικαστικές εκθέσεις των 1.500 ή των 2.000 ευρώ.

Και μάρτυρές μου οι συγγενείς των νεκρών. Θυμάτων του πρωτοκόλλου του θανάτου ή του μαζικού εμβολιασμού.

Τα …χιλιάρικα επομένως φεύγουν βροχή για εκθέσεις στη μάχη της απόδειξης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ των ψυχών.

Και μέσω αυτής, της δικαίωσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Και πόσα άλλα, καθημερινά έξοδα για όλο αυτό τον τεράστιο όγκο των δικογραφιών που “τρέχουν” και αυτών που θα σχηματιστούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αφήνω εδώ για μία ακόμα φορά τον λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, αλλά και αυτόν της Eurobank, από τον οποίο μεταφέρονται στην Πειραιώς τα χρήματα, και μετά όλα μαζί φορολογούνται και καταβάλλεται ο Φ.Π.Α.

Μπορείτε και μέσω PayPal.

Σας ευχαριστώ, αν και θα το πω για μία ακόμα φορά:

Η Ελλάδα σας ευχαριστεί…

 

 

 

 

 

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: