ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ !!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ !! ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΗ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ “ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΑΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ Μ.Ε.Θ.” !!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 50,3% ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ….

Κοινοποίηση:
Screenshot_91

Και ΔΕΝ είχε πει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΔΕΝ είχε πει δηλαδή μόνο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ της ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τον ελληνικό λαό ότι ΔΗΘΕΝ ΟΥΔΕΙΣ πλήρως εμβολιασμένος  θα νοσηλευτεί σε Μ.Ε.Θ. (αλλά πώς αλλιώς θα έπειθαν τον κόσμο να εμβολιαστεί).

Είχε πει ακόμη ότι τα εμβόλια καλύπτουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, και γι αυτό προέτρεψε τον ελληνικό λαό …”ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ” !!

Εννοείται ότι είχε επικαλεστεί, όπως πάντα κάνει, “δεδομένα”. Σαν τη “μελέτη” της Σιγκαπούρης, τότε για τις μάσκες. Εκείνη την …ο Θεός να την κάνει “μελέτη” για τις μάσκες στα παιδιά, που είχε πει ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο, ότι είχε βγει μόλις λίγες μέρες πριν (Σεπτέμβριος του 2020), αλλά εγώ την επομένη απέδειξα ότι ήταν …εννέα μηνών.

Έλα, να πει σε μένα και στους εφέτες, ότι αυτό το είπε τότε με τα “δεδομένα” που είχε στα χέρια της. Μόνο που αν το πει αυτό, δεν θα έχει απέναντί της ούτε τον Ευαγγελάτο, ούτε τον Οικονόμου, ούτε τον Στραβελάκη (όπως στο βίντεο εδώ), ούτε τον Παπαδάκη, ούτε την Στεφανίδου, ούτε τον Σρόιτερ, ούτε την Αναστασοπούλου, ούτε την Κοσιώνη, ούτε την Μάνδρου, ούτε κανέναν από τα φιλαράκια της αυτά.

Εκεί θα πρέπει να καταθέσει τα “δεδομένα” αυτά.

Τα ανύπαρκτα δηλαδή δεδομένα…

Καταλαβαίνετε για τι δίκη μιλάμε;

Όταν εγώ για να αποδείξω ότι δεν λέω ψέματα, πρέπει να αποδείξω ότι λέω αλήθεια, και η αλήθεια αυτή για να αποδειχθεί (ή να αποδειχθεί το …ψέμα), πρέπει, εκτός όλων των άλλων, να κληθούν οι βασικοί πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας να καταθέσουν;

Κοίτα να δεις… Αυτοί που έστησαν αυτή τη δίκη (χωρίς όμως να έχουν σκοπό να γίνει, αν κατόρθωνα να τους νικήσω στη διαδικασία του στησίματος), τα “κατάφεραν” έτσι, ώστε τελικά η δίκη αυτή να είναι η δίκη της μήνυσης μία ώρα αρχύτερα, και εγώ μόνο τυπικά κατηγορούμενος και κατ’ ουσίαν και στην πράξη κατήγορος.

Η πίεση που ασκείται στο Εφετείο είναι τεράστια, τίποτα όμως δεν έχει κριθεί και όλα είναι ρευστά. Γιατί η Δικαιοσύνη βράζει. Και όσο πλησιάζουμε στην 7η Ιουνίου, τόσο περισσότερο η πλάστιγγα θα γέρνει προς τη μόνη απόφαση που πρέπει να ληφθεί από τους εφέτες:

ΔΙΑΚΟΠΗ και ΟΧΙ ΑΝΑΒΟΛΗ της δίκης για την αναγκαία απομαγνητοφώνηση. Ώστε η ίδια σύνθεση, οι ίδιοι δικαστές, να είναι και οι δικαστές της μεγαλύτερης δίκης όλων των εποχών.

Για την Αλήθεια.

Για την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο. Και πάρτε μία γεύση από τη δίκη που θα γίνει…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: