ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ: Η ΑΝΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ…. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Screenshot_394

Εσείς απλώς δείτε το.

Και εγώ απλώς μαζεύω στοιχεία…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ασε μας άσχετε ψευτοειδικέ Μαγιορκίνη…μπαρούφας και τσαρλατάνος είσαι κι εσύ και τά αλλα σκατά της κούλας

  2. ΑΣΧΕΤΟΣ Η’ΑΘΛΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ?? ΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ!!! ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! Η “ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ “ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ”!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ”,Η ΖΩ’Ι’ΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΓΕΛΗ-ΚΟΠΑΔΙ,ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΥΓΙΕΙΕΣΤΕΡΗ-ΔΥΝΑΤΩΤΕΡΗ!!! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΥΠ-ΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ!!! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!

  3. Νέα μελέτη Τσιόδρα ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το τέλος της πανδημίας!

    Αποσπασμα

    Απαισιόδοξα είναι τα νέα για το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς νέα επιδημιολογική μελέτη βάσει αιματολογικών εξετάσεων για όσους είχαν νοσήσει, μας δείχνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον όρο “ανοσία της αγέλης”. Τη μελέτη συνυπογράφει ο καθηγητής Παθολογίας και σύμβουλος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

    https://www.google.com/amp/s/www.aftodioikisi.gr/ygeia/nea-meleti-tsiodra-anatrepei-ola-ta-dedomena-gia-to-telos-tis-pandimias/amp/

  4. Αυτά που λένε επιστήμονες από τον Απρίλιο 2020 και η ιατρική-βιολογία δεκαετίες τώρα, και όμως όλους αυτούς τους αποκάλεσαν ψεκασμένους, ψεύτες, τρελούς. Διώκουν κόσμο, καταστρέφουν οικονομία ζωές.

Comments are closed.