ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ – 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021: “ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ” !! ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Δ.Υ., ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_90

Είναι τρομερό το περιεχόμενο των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών της 1ης Απριλίου 2021. Κι είναι τρομερό για πάρα πολλούς λόγους, σε πάρα πολλές παραγράφους των 20σέλιδων πρακτικών. Ένας πραγματικός θησαυρός. Σε έναν θησαυρό στον οποίο τα διαμάντια δεν είναι μόνο μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α., αλλά και έξω από την οδό Σεβαστουπόλεως. Κάπου εκεί στο “Σωτηρία” και στην Μίνα Γκάγκα, κάπου εκεί στον “Ευαγγελισμό” και στην Αναστασία Κοτανίδου.

Ειδικά με την τελευταία, πρέπει να σας πω ότι έτριβα τα μάτια μου με αυτά που διάβασα, ήδη στις πρώτες παραγράφους των πρακτικών. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Να είστε σίγουροι, ότι τις δημοσιεύσεις που έρχονται θα τις διαβάζετε με κομμένη την ανάσα…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: