ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: “ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ COVID ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ” !!! Α ΡΕ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ…

Κοινοποίηση:
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), νευροχειρουργός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

«Από τους θανάτους που διαβάζετε κάθε μέρα στο δελτίο του ΕΟΔΥ οι μισοί τουλάχιστον είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη. Το λέω δημόσια κι επώνυμα γιατί η σχετική αναφορά της ΟΕΝΓΕ προς εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τον Απρίλιο έχει αραχνιάσει στα συρτάρια τους. Αυτά».

Τι;

Το πρωτόκολλο του θανάτου;

Ελάτε τώρα…

Η ομαδούλα των εισαγγελέων έχει άλλη άποψη…

https://www.pronews.gr/ygeia/1038614_panos-papanikolaoy-oi-misoi-toylahiston-thanatoi-apo-covid-einai-kratikes-dolofonies

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ

  2. Σεβαστοί εισαγγελείς που ΕΙΣΤΕ ? Πολλά τα ζητήματα και τα ανοιχτά μέτωπα… Ξυπνήστε πριν ξεσηκωθεί ο κόσμος κ τα κάνει μπάχαλο γιατί να ξέρετε είμαστε στα όρια μας… Ο Ελληνικός λαός σας πληρώνει κ όχι η εκάστοτε κυβέρνηση…. Επιτέλους σταματήστε τα εγκλήματα που γίνονται σ αυτή τη χώρα γιατί είστε συνυπεύθυνοι σε πολλά, βλέπετε ο Κούλης είναι ακατάλληλος κ ανθέλληνας. Τώρα βάλθηκε να εξοντώσει κ να ρίξει στην εξαθλίωση την τρίτη ηλικία, τους πατεράδες μας κ τις μανάδες μας. Αν θέλαμε χούντα θα ψηφίζαμε χούντα. Δημοκρατία δεν βλέπω σε αυτό τον τόπο γι αυτό ο κόσμος θα στραφεί στην χρυσή αυγή. Αν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σε αυτή τη κατά καημένη χώρα να το αποδείξετε επιτέλους.

Comments are closed.