ΒΟΜΒΑ !!! ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ JOHNSON ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ;;; 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ JOHNSON ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ JONHSON !!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟ PFIZER !!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ-ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ – ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-17, 12.15.57 πμ

Εδώ και δύο μέρες γνωρίζω την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση. Ο 36χρονος, το αντίθετο του …αντεμβολιαστή, προσπάθησε …πέντε φορές να κλείσει ραντεβού για να κάνει το εμβόλιο της Johnson. Με σοβαρό ιστορικό μυοκαρδίτιδας (και καρκίνου στο αίμα), ο προσωπικός του ιατρός τον συμβούλεψε να αποφύγει τα δύο mRNA εμβόλια και του συνέστησε να κάνει το Johnson.

Σε τρία φαρμακεία και στο νοσοκομείο Τζάνειο, το ραντεβού δεν μπορούσε να κλειστεί γιατί στο σύστημα είναι καταχωρημένος ως ανήκων σε ευπαθείς ομάδες και ο ΑΜΚΑ του είναι αποκλεισμένος από το Johnson !!

Και όταν κάλεσε την Πολιτική Προστασία, το επιβεβαίωσαν και τον ενημέρωσαν ότι μπορεί να κάνει αποκλειστικά και μόνο το Pfizer !!

Ούτε το Moderna !!

Αντιλαμβάνεστε ότι τίθεται μείζον ζήτημα !!

Γιατί αν υφίσταται τέτοια οδηγία, και δεν είναι δυνατόν πέντε φορές, τρεις σε φαρμακεία, μία σε νοσοκομείο και μία με την Πολιτική Προστασία, να έκαναν λάθος, δημιουργούνται τεράστια ερωτηματικά για την ασφάλεια των πολιτών που εμβολιάστηκαν με το Johnson !! Αν το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι επικίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες, γιατί δεν έχει γίνει επίσημη ενημέρωση ;; Έχουν αποφύγει όλοι όσοι ανήκουν τις ευπαθείς ομάδες, και πώς ορίζονται στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτές, να εμβολιαστούν με το Johnson ;; Και ποιος συγκεκριμένα κίνδυνος υπάρχει ;;

Και έπειτα, γιατί στον άνθρωπο αυτό υπεδείχθη βάσει του συστήματος, όπως ενημερώθηκε από την Πολιτική Προστασία, αποκλειστικά το εμβόλιο της Pfizer ;; Γιατί όχι το Moderna ;; Και τι γίνεται με το σοβαρό ιστορικό μυοκαρδίτιδας του ανθρώπου αυτού, ο οποίος κατευθύνεται στο mRNA εμβόλιο της Pfizer, για το οποίο μόλις πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησα το έγγραφο των δύο εταιρειών (Pfizer / Moderna) με το οποίο ενημερώνεται η ιατρική κοινότητα ότι  υφίσταται τουλάχιστον εύλογη πιθανότητα αιτιώδους συσχέτισης μεταξύ των mRNA εμβολίων έναντι της Covid-19 και της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας;

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ…ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΛΑΜΑ 11 ΕΚΑΤΟΣΤΑ: ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΕΚΟΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙ…

Ο 36χρονος απέστειλε εξώδικο αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα του, και αναμένει έγγραφες εξηγήσεις.

Παρακολουθώ με κομμένη ανάσα…

*********************************

 

Εξώδικο Αίτημα / Προ πάσης επιδόσεως / Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:epitropi@3ype.gr,sitecontact@moh.gov.gr,thanosplevris@parliament.gr
Κοιν.:***@gmail.com
Σάβ, 16 Οκτ στις 11:46 μ.μ.
Παραθέτω το κείμενο του εξωδίκου αιτήματος του εντολέα μου ***

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚO ΑΙΤΗΜΑ

ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

***, δημοσίου υπαλλήλου, κατοίκου ***

ΠΡΟΣ

1. Μαρία Θεοδωρίδου, Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

2. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17 – Υπουργείο Υγείας.

**************************************************

     Παρακαλώ πολύ όπως λάβω έγγραφη απάντηση και εξηγήσεις επί των κάτωθι εκτιθέμενων γεγονότων.

     Έχοντας αποφασίσει να εμβολιαστώ έναντι της Covid-19, και κατόπιν σχετικής προτροπής του προσωπικού ιατρού μου, επισκέφτηκα τρία διαφορετικά φαρμακεία προκειμένου να κλείσω ραντεβού για τον εμβολιασμό μου με το εμβόλιο της Johnson και όχι κάποιο από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna, λόγω της συσχέτισης των εμβολίων αυτών με περιστατικά μυροκαρδίτιδας. Έχω σοβαρό ιστορικό μυροκαρδίτιδας από το έτος 2013, οπότε και νοσηλεύτηκα επί δέκα μέρες στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Τζάνειο», ενώ το έτος 2014 εμφάνισα καρκίνο στο αίμα.

     Άλλωστε, από το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση έχει καταστεί ξεκάθαρο ότι οι πολίτες έχουμε την απόλυτη ελευθερία της επιλογής του εμβολίου με το οποίο θα εμβολιαστούμε έναντι της Covid-19.

     Και στα τρία φαρμακεία έλαβα την απάντηση ότι με τον ΑΜΚΑ μου δεν μπορώ να κλείσω ραντεβού για τον εμβολιασμό μου με το εμβόλιο της Johnson.

     Έχοντας πληροφορηθεί ότι στο νοσοκομείο «Τζάνειο» πραγματοποιούνται εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson, μετέβην στο εν λόγω νοσοκομείο, όπου πράγματι το ιδιαίτερα ευγενικό και εξυπηρετικό ιατρικό προσωπικό επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχα και με ενημέρωσε ότι οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnsonπραγματοποιούνται κανονικά. Προθυμοποιήθηκαν δε να μου κλείσουν το ραντεβού μέσω του συστήματος του νοσοκομείου και θα με ενημέρωναν σχετικώς.

     Μετά από λίγη ώρα με κάλεσαν για να με ενημερώσουν ότι με βάση τον ΑΜΚΑ μου ανήκω στην κατηγορία των ευπαθών ομάδων και ότι είμαι αποκλεισμένος από το εμβόλιο της Johnson !!

     Moυ έδωσαν ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με την Πολιτική Προστασία, το οποίο και αμέσως κάλεσα, για να επιβεβαιωθεί ότι είμαι πράγματι αποκλεισμένος από το συγκεκριμένο εμβόλιο, διότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και υπάρχει οδηγία από την αρχή του εμβολιαστικού προγράμματος αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων από το εμβόλιο της  Johnson!! Kαι ότι μάλιστα, με βάση πάλι τον ΑΜΚΑ μου, έχω δυνατότητα να εμβολιαστώ αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο της Pfizer !!

     Αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα των εκτιθέμενων γεγονότων και το αίσθημα πλήρους πλέον ανασφάλειας που μου έχει δημιουργηθεί για τον εμβολιασμό μου συνολικά έναντι της Covid-19. Ζητώ άμεσα έγγραφη απάντηση στο παρόν και εξηγήσεις.

     Αποκλείονται πράγματι οι ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες πολίτες από το εμβόλιο της Johnsonκαι γιατί;

     Γιατί όχι απλά έχω αποκλειστεί από το εμβόλιο της Johnson, αλλά και μου επιβάλλεται ο εμβολιασμός μου αποκλειστικά και μόνο με το εμβόλιο της Pfizer;

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: