Απίστευτοι !!! Χαρακίρι από τα hoaxes !!! Στην αγωνία τους να ρίξουν το βίντεο με τον Δημήτρη Ποντίκα επειδή σαρώνει στο διαδίκτυο, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ SELF TEST !!!

Κοινοποίηση:
hoax-antoniadis

Δεν θα κουραστώ να το λέω ξανά και ξανά.

Το σύστημα πανίσχυρο είναι.

Έξυπνο δεν είναι.

Και δείτε τώρα πώς την πάτησαν τα ελληνικά hoaxes και η κυβέρνηση.

Διαπιστώνοντας με τρόμο την τεράστια απήχηση που είχε το βίντεο που κάναμε με τον Δημήτρη Ποντίκα χθες το βράδυ και τις χιλιάδες κοινοποιήσεις του σε όλο το διαδίκτυο, έψαχναν να βρούν τρόπο να περιορίσουν το κακό τουλάχιστον στο facebook.

Πώς τους πονάει που δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα εμένα πια…

Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν περιθώρια να βγάλουν τίποτα το ψευδές από όλα όσα αναφέραμε, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Δημήτρη, για την έκθεση του περιβάλλοντος και του πληθυσμού σε κίνδυνο από την μη πρόβλεψη ειδικής διαχείρισης των αποβλήτων των self test σύμφωνα με τις ρητές οδηγίες της κατασκευάστριας εταιρείας, προσέφυγαν στα ψέματα και την παραπληροφόρηση για τον νόμο 4682/2020, για τα οποία τους έχω ήδη μηνύσει από πέρσι !!

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/04/11/paidomazoma-alpha-self-test-disinformaition/

Το αποτέλεσμα;

Έβαλαν και τη δική τους βούλα στην αλήθεια όλων όσων ειπώθηκαν από τον Δημήτρη και μένα για τα self test, αφού δεν διέψευσαν ούτε μία λέξη από αυτά !!!

Απίστευτοι ;;

Χαρακίρι !!!

ΧΑΡΑΚΙΡΙ | STEVENIKO

Να ‘στε καλά ρε παιδιά !!

Τι θα κάναμε χωρίς εσάς;

Να πω τα ίδια περί ισχύος και ευφυίας…;

Θα γίνω κουραστικός…

Υ.Γ.1. Και όπως είπαμε.

Μία ακόμα μήνυση…

Υ.Γ.2. Α, ναι.

Και κάτι ακόμα πολύ “ευφυές” από σας.

Είχαν μείνει και κάποιες χιλιάδες άνθρωποι που δεν είχαν δει το βίντεο.

Τώρα το ψάχνουν να το δουν και αυτοί.

Γιατί ξέρουν.

Πως ό,τι βγάζουν ψευδές τα ελληνικά hoaxes, και αληθές είναι και πολύ σημαντικό και σοβαρό για να αναγκαστούν να το βγάλουν ψευδές.

Να’ στε καλά και πάλι !!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τελειώνουν σύντομα.Όλοι οι ελεύθεροι Έλληνες μαζί σας.

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
    ΚΑΛΗ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΑΓΑΠΩ ΧΙΟ ΑΓΑΠΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΑΧΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΝΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΡΕΘΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

  3. Δε μπορω να βρω το βιογραφικο του κυριου πουθενσ. Μπορει καποιος να βοηθησει?

  4. Αντωνιάδη καί Χίο είμαστε μαζί σας.Εχετε Κοτσια , είσαστε άνδρες και αγωνίζεσθαι με κίνδυνο την ζωή σας.Ο Θεός να σας βοηθήσει.

  5. Παιδιά να τα ανεβάζετε και σε άλλη πλατφόρμα τα βίντεο, όπως rumble ή bitchute ή brighteon, και για να τα έχουμε χωρίς να κατεβαίνουν αλλά και για να κινήσετε σιγά σιγά το κόσμο σε εναλλακτικές πλατφόρμες. Google facebook instagram youtube πρέπει να πεθάνουν, πρέπει ο κόσμος να καταλάβει πως είναι εργαλεία της ΝΤΠ.

    1. Σωστός! Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν αξιοποιούν τέτοιες πλατφόρμες, παρά μόνο γκρινιάζουν για τη λογοκρισία στο YT και στο FB…

  6. Nίκο έχεις μήνυμα στο email του γραφείου.
    Πρέπει να σου στείλω και 2-3 πραγματάκια να τα δεις
    και να μη τους υπολογίζεις καν.
    Με τις μηνύσεις και οι αγωγές βέβαια.
    Έχω πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

  7. Όποιος θέλει το λάιβ του Αντωνιάδη με τον Ποντίκα, ας το πάρει από τον πιο κάτω σύνδεσμο..
    Το αποθήκευσε η φίλη Ελένη και όλα καλά θα πάνε..
    Θα το ανεβάζουμε όσες φορές και να το κατεβάσουν τα πουλημένα τομάρια
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=926763798166832&id=100024996605347

  8. Πάντως εγώ απ’την ώρα που το έβγαλαν ψευδές δε μπορώ να δω τις προβολές!!!Όπως επίσης αυτό που λένε κάποιοι ότι τους έρχεται ειδοποίηση για να δουν το live,πατάνε την ειδοποίηση και δεν τους “πετάει” στο live αλλά πρέπει να πάνε στο προφίλ του Ποντίκα για να δουν το live, συμβαίνει και σε μένα!!!

Comments are closed.