Απίστευτη Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών !!! Κυρία Παπαγεωργακοπούλου, γνωρίζετε τους δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ; Γιατί ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ δικαιολογείται και νομιμοποιείται το αυτόφωρο κατά του Στέφανου Χίου !!!

Κοινοποίηση:
xios-edito2

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα μήνες τώρα για τις δημόσιες καταγγελίες μου για τα εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία. Καταγγέλλω 52 νοσοκομεία με στοιχεία, αποδείξεις, ονοματεπώνυμα, οπτικό και ακουστικό υλικό. Καταγγέλλω ότι εφαρμόζεται συγκεκριμένο πρωτόκολλο θανάτου σε βάρος ασθενών στα νοσοκομεία αυτά, εξαπολύω βαρύτατες καταγγελίες σε βάρος της κυβέρνησης, των διοικητών των νοσοκομείων, του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού τους, των συνεργαζομένων με την κυβέρνηση επιστημόνων και των Μ.Μ.Ε., και δεν με έχει καλέσει ούτε μία φορά, ούτε με την ιδιότητα του μάρτυρα ούτε με αυτή του υπόπτου έστω για διασπορά ψευδών ειδήσεων ή ακόμα και για την έκθεση των πολιτών σε κίνδυνο αφού υποτίθεται ότι τους αποτρέπω να επισκεφτούν τα νοσοκομεία.

Τίποτα απολύτως.

Έχει εξαντλήσει τις αυτεπάγγελτες επεμβάσεις της σε ελάχιστους αντικαθεστωτικούς δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης, με εξέχουσα θέση στη λίστα της το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Ενώ οι ανγνώστες της σελίδας μου στο facebook από ένα δεδομένο σημείο και μετά, όταν έφτασα τους 145.000 ακόλουθους με χιλιάδες κοινοποιήσεις των δημοσιεύσεών μου, ήταν πολλαπλάσιοι του αριθμού των αναγνωστών της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και επομένως ο βαθμός “επικινδυνότητάς” μου πολύ μεγαλύτερος.

Ίδια απραξία έχει επιδείξει η Εισαγγελία και στο όργιο των παραβάσεων των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού στις τηλεοπτικές εκπομπές, προεχόντως σε αυτήν της εβδομαδιαίας εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Χθες Σάββατο, όμως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεπέρασε τον εαυτό της.

Διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και κίνησε και την αυτόφωρη διαδικασία κατά του Στέφανου Χίου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Η “ψευδής” είδηση είναι ότι πίσω από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ είναι το Μαξίμου.

Εγώ φυσικά δεν γνωρίζω και δεν υιοθετώ την είδηση ή τον ισχυρισμό αυτό.

Ούτε όμως μπορώ και να τον αποκλείσω.

Αυτό είναι δουλειά των αστυνομικών αρχών.

Η Εισαγγελία όμως, με την προκαταρκτική που διέταξε κατά του Χίου φαίνεται πως γνωρίζει.

Για την ακρίβεια, αποδεικνύεται ότι γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών. Και όχι μόνο των φυσικών αυτουργών αλλά και των ηθικών.

Γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται και νομιμοποιείται η απόφασή της να κινηθεί εναντίον του Στέφανου Χίου.

Για να γνωρίζει δηλαδή ότι το Μαξίμου δεν έδωσε εντολή για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σημαίνει ότι γνωρίζει και ποιος την έδωσε ώστε να αποκλείεται το Μαξίμου.

Δηλαδή έχει εξιχνιαστεί η υπόθεση; Ώστε όχι απλά να δίδεται εντολή για προκαταρκτική εξέταση κατά του Χίου αλλά και η εντολή για την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας; Τα πράγματα δηλαδή είναι τόσο ξεκάθαρα ως προς την ταυτότητα των φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας, ώστε η ακροαματική διαδικασία κατά του Χίου να είναι μία πολύ απλή υπόθεση η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί στα στενά χρονικά πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας;

Έτσι είναι;

Γιατί δεν μας λένε και εμάς τότε ποιοι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας, να χειροκροτήσουμε την ελληνική αστυνομία για την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης και την Εισαγγελία για τα ακόμη ταχύτερα αντανακλαστικά που κινήθηκε αμέσως και κατά του δημοσιογράφου που ισχυρίστηκε ψευδώς ότι άλλοι είναι οι δράστες και όχι εκείνοι τους οποίους υπέδειξε αυτός.

Ακόμα μάλιστα ούτε ο ίδιος γνωρίζει αν η προκαταρκτική εξέταση έχει ως αντικείμενο το δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, της οποίας όμως δεν είναι εκδότης ούτε υπογράφει κάποιο από τα χθεσινά κείμενά της, ή την προχθεσινή εμφάνισή του (της Παρασκευής) στον τηλεοπτικό σταθμό ART, ώστε άγνωστο παραμένει αν το αυτόφωρο έληξε πριν τρεις ώρες, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ή αν λήγει σήμερα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Και αυτό πάλι ξανά με την “διασπορά ψευδών ειδήσεων”;;

Το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι όποιος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ,

με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων ,

που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή την ματαίωσή τους ,

με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό  ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταρχθούν οι διεθνείς της σχέσεις ,

τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία χρόνια ή χρηματική ποινή.

Σοβαρά τώρα, κυρία Παπαγεωργακοπούλου ;;

Σοβαρά πάλι αυτό το 191 το οποίο το έχει ξεχειλώσει η Εισαγγελία όσο δεν πάει άλλο ;;

Και αν ήθελα να παραβλέψω τα περί φόβου και κινδύνου ,

πότε πρόλαβε ή πότε θα προλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου να αποδειχθεί η ματαίωση προγραμματισμένων πράξεων ή οι μη προγραμματισμένες πράξεις που έγιναν εξαιτίας του φόβου ;;

Ο κόσμος δυστυχώς καταλαβαίνει.

Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα της Εισαγγελίας.

Και διαπιστώνει με απόγνωση ότι η δικαιοσύνη στη χώρα αυτή είναι a la carte.

Γιατί αν άλλωστε δεν ήταν, δεν θα μπλόκαραν οι Εισαγγελίες της Αθήνας και της Ηλείας τις νεκροψίες που μόνο αυτές θα έριχαν φως στα πραγματικά αίτια του θανάτου τριών ανθρώπων στο Κ.Α.Τ. και στο νοσοκομείο του Πύργου. Όταν την ίδια ώρα κινεί την αυτόφωρη διαδικασία κατά του Χίου υπό τις συνθήκες που το πράττει, αλλά πριν λίγους μήνες έβαλε φρένο στην σύλληψη του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου μετά την μήνυσή μου εναντίον του για το ίδιο αδίκημα. Όταν στην περίπτωση αυτή μάλιστα η κατηγορία μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού όλη η ιστορία ήταν αν μία ακτινογραφία ήταν του 2015 ή του 2020 και το ψευδές της είδησης του Ευαγγελάτου ήδη αποδεδειγμένο.

Το κύρος της Δικαιοσύνης συνθλίβεται μέρα με τη μέρα.

Και στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: