ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ !! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-10-29, 5.07.04 μμ

Η “δημοκρατική” κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρεί να προσθέσει στο “οπλοστάσιό” της ένα άρθρο 191 κομμένο και ραμμένο στα “φιλελεύθερα” μέτρα της.

Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει μία λογική η προσθήκη της δημόσιας υγείας στα αντικείμενα της διάταξης (διαβάστε εδώ και την αμέσως προηγούμενη δημοσίευση), αυτό που επίσης επιχειρεί το υπουργείο Δικαιοσύνης να αλλάξει στη διάταξη και παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα είναι η αντικατάσταση της φράσης “με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταράξουν τις διεθνείς της σχέσεις“, με τη φράση “που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία“.

Η διαφορά εμφανής. Οι εισαγγελείς θα μπορούν αυθαίρετα να “κρίνουν” ότι μία ψευδής είδηση “είναι ικανή” (…) να κάνει όλα αυτά και να διατάσσουν προκαταρκτικές, να ασκούν διώξεις και να παραπέμπουν στο ακροατήριο αντισυστημικούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιογράφους, ιστοσελίδες, εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, και μάλιστα με βαρύτερες προβλεπόμενες ποινές. Αντί διαζευκτικά της φυλάκισης έως τρία έτη ή χρηματικής ποινής, αρμοδιότητας τους Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, σωρευτικά της φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και έως πέντε έτη, και χρηματική ποινή, αρμοδιότητας του Τριμελούς. Ακόμη, με τη νέα διάταξη προβλέπεται ότι “εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή“.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Με την ίδια ποινή, λέει, θα τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων !!

O “εν τοις πράγμασι”, δηλαδή, ιδιοκτήτης ή εκδότης.

Εντάξει.

Μόνο που δεν έγραψαν ότι όταν το δημοσίευμα είναι …της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα τιμωρείται με την ίδια ποινή και ο …Στέφανος Χίος !!

Και αυτό, διότι δύο χρόνια τώρα έτρεχαν τον Στέφανο Χίο στα αυτόφωρα, και έπρεπε εμείς κάθε φορά να αποδεικνύουμε ότι ΔΕΝ είναι εκδότης της εφημερίδας, ΟΥΤΕ διαχειριστής του ιστότοπου makeleio.gr, αλλά απλός δημοσιογράφος, για να “καθαρίζει” ο Στέφανος. Αφού όμως προηγουμένως είχε συλληφθεί και κρατηθεί. Ολόκληρα …μπλόκα είχαν στηθεί για τις συλλήψεις αυτές, λες και έψαχναν τον αρχηγό τρομοκρατικής οργάνωσης…

Τώρα, θα έρχεται ο κάθε εισαγγελέας και αφού προηγουμένως θα “κρίνει” ότι τα δημοσιεύματα είναι “ικανά” να κάνουν όλα τα παραπάνω, θα “κρίνει” και ότι ο Στέφανος είναι ο “πραγματικός” ιδιοκτήτης και εκδότης, και μέχρι να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι ΟΥΤΕ αυτά είναι, όπως έχουμε κάνει ήδη στο παρελθόν με την ΕΣΗΕΑ και με πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, νέα μπλόκα θα στήνονται στους δρόμους για τον …Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Η κυβέρνηση είναι σε διαρκή πόλεμο με την αλήθεια και την ελευθερία του λόγου. Και όσο βλέπει ότι τα σχέδιά της δεν προχωράνε όπως θα ήθελε, τόσο περισσότερο θα δείχνει το φασιστικό της πρόσωπο.

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: