ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ !!! ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ !!! “ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ” !!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ;;; “ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ” !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!! ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!

Κοινοποίηση:
IMG_3809

Απίστευτη σκηνικό παράνοιας και τρομοκρατίας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό !!

Εστάλη email στους εργαζομένους, με το οποίο τους καλεί να εμβολιαστούν, διότι, λέει, υπάρχει η μετάλλαξη και ο κίνδυνος είναι μεγάλος ΚΑΙ για τους εμβολιασμένους να νοσήσουν και να μεταδώσουν τον ιό !!

IMG_3809

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ;;;

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ !!!

ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ,

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ,

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ,

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ,

ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ !!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ !!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΦΡΙΧΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ !!!

Ο σταθμός δίνει διορία στους εργαζόμενους μέχρι 15 Ιουλίου να κλείσουν ραντεβού για τον ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ,

και τους απειλεί ότι αν δεν εμβολιαστούν μέχρι 1η Σεπτεμβρίου, θα εφαρμόσει σε βάρος τους τη νομοθεσία !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !!!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ;;;

Και όσοι έχουν “ιδιαίτερους λόγους υγείας” που δεν τους επιτρέπει να εμβολιαστούν, θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση ,

την οποία θα τους παράσχει ο “θεράπων ιατρός” τους ,

δηλαδή ένας από τους δύο που ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ !!!

IMG_3810

ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!

Και με δικαιώνετε στην απόφασή μου να προσθέσω στα πρωτόκολλα της ΑΠΑΤΗΣ και του ΘΑΝΑΤΟΥ ,

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!

Για το εμβόλιο έγιναν ΟΛΑ !!!

Πηγή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται και ο νωον νοείτο!!!!

  2. Κανενας καλος ποινικός δικηγόρος υπαρχει στην Ελλαδα οεεοοο??????

  3. Αν δεν μπορεις να κρατας το λογο σου τοτε μην λες πραγματα που δεν μπορεις να τηρησεις γιατι χανεις την αξιοπιστια σου! 28 ειχες πεις για μηνυση αλλα ακομα τιποτα βλεπουμε

  4. ΠΕριμένουμε την μήνυση. Δεν θέλουμε να πιέσουμε αλλά όταν αναγγέλλεις κάτι πρέπει να γίνεται αλλιώς χάνεις την αξιοπιστία σου. Ιδιαίτερα ΄τωρα που η χούντα κούλη ξεσαλώνει.

  5. Αργήσατε κύριε Αντωνιάδη . Λέγατε ότι 28 Ιουνίου θα καταθέσετε την μεγάλη μήνυση και οι περισσότεροι από εμάς σας είχαμε ως επιχείρημα στους δικούς μας μπας και τους δείξουμε την αλήθεια .
    Δυστυχώς δεν ήσασταν συνεπής.

  6. Τίποτα δεν τελείωσε, τώρα ξεκινά η μάχη. Είναι μεγάλο το ποσοστό όσων δεν εμβολιαστηκαν, τα νούμερα που δίνουν για όλα τα θέματα είναι ψεύτικα. Όταν ξεσκεπαστει η απάτη να απαιτήσουμε από τις φαρμακευτικές, θεραπείες για όποιες παρενεργειες από τα εμβόλια δωρεαν στον κόσμο.

  7. Δυστυχώς όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα εξαναγκάστηκαν να το κάνουν. Το ίδιο και οι στρατιωτικοί και οι αστυνομικοί. Τώρα θα το κάνουν και τα παιδιά μας… Είναι πλέον αργά κύριε Νίκο, είχατε κάθε καλή πρόθεση, αλλά δεν έχει μείνει κανένας για να σώσετε πλέον….

    1. Κανείς που δεν θέλει δεν το κάνει. Αν υποκύψει σε εκβιασμούς γνωρίζοντας τις συνέπειες είναι άλλο πράγμα. Θέλει γνώση,τόλμη και αποφασιστικότητα. Οι εποχές της αθωότητας,κοινωνικής ειρήνης και του καναπέ τελείωσαν.

    2. βαλατε μπροστα την εργασια σας μπροστα απο την υγεια σας γιατι δεν θελατε να αγωνιστειτε!
      δηλ αν σας ελεγαν πηγαινετε να πολεμισετε τον τουρκο για να μην παρει τις ζωες σας κ το σπιτι σας εσεις θα τους δινατε το οπλο και θα τους κατεβαζατε και τα παντελονια γιατι δεν υπαρχει καποιος αντωνιαδης να πολεμισει για εσας;
      μαλλον ναι!
      ειστε λοιπον αξιοι της μοιρα σας!
      δεν ειναι λοιπον τυχαιο που εχουμε αρχηγο γουρλωματη!
      περαστικα σας!

      1. Όταν κάποιος έχει παιδιά, και δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα, είναι εύκολο να λέμε να αφήσει τη δουλειά του, όταν τον εκβιάζουν… Ο πατέρας θα θυσιαστεί για τα παιδιά του…. Αν είσαστε και εσεις σε αυτη τη θέση , θα το καταλαβενατε….. Πρόκειται για εγκλήματα κατά του πληθυσμού…

        1. Φίλε μου τι να την κάνεις την εργασία και πως θα βοηθήσεις τα παιδιά σου αν κρατήσεις την εργασία και εμβολιαστείς αν αρρωστήσεις σε 6 μήνες, 1, 2, 5 χρόνια ή πεθάνεις; Για να μην πούμε για ελευθερίες και δικαιώματα που θυσιάζεις. Βοηθάς τα παιδιά σου όταν δεχτείς να γίνεις δούλος;

  8. Δυστυχώς όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα , εξαναγκάστηκαν και το έκαναν. Το ίδιο και στρατιωτικοι και αστυνομικοί . Τώρα θα το κάνουν και τα παιδιά μας. ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟΙ …. κ.Νικο, είναι ηδη αργά ….

    1. δεν ειστε τελειωμενοι επειδη περιμενατε καποιος να σας σωσει!
      μονοι σας επιλεξατε να σας τελειωσουν!
      οπως εσεις επιλεξατε τους φονιαδες σας να τους ξαναψηφισετε για να σας αποτελειωσουν γιατι δεν θελατε να σπασετε ουτε ενα αυγο!
      επιλογη σας κ περαστικα σας!

  9. Τίς προάλλες, εἶδα στό διαδίκτυον τό ἑξῆς σοφόν: «Δέν ἦλθε τό ἐμβόλιον διά τόν κοροναϊόν, ἀλλ’ ὁ κοροναϊός ἦλθε διά τό ἐμβόλιον»!

  10. Ο σκοπος δεν ειναι ο εμβολιασμος, αλλα η αποδοχη των e-pass απο τη πλειοψηφια, για να περασουμε στο επομενο σταδιο, που ειναι η ολικη σκλαβια.

  11. Χαίρετε,
    Για την περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού μου θέλω να ζητήσω τα σχετικά έγγραφα αδειοδότησης που κατατέθηκαν στην Ελλάδα ή στην Ευρωπαική Ένωση, καθώς είναι τα μοναδικά έγκυρα που θα οδηγούσαν τον γιατρό μου σε επιλογή ή αποκλεισμό κάποιου για την αποφυγή κάποιας ανεπιθύμητης παρενέργειας.
    Αν δεν υπάρχει νομικός τρόπος να τα αποκτήσω, θα μπορούσε κάποια δημοσιογραφική ομάδα, αν γίνετε και του παρόντος site να αποκτήσει πρόσβαση ή να μου δείξει κάποιο δρόμο γι’ αυτά;

Comments are closed.