ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤO LIVE TV ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ 1,5 ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – “H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ – Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ…” – ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΗ… ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μ Ο Ν Ο ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Κοινοποίηση:
BAΡΑΣΙΑ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Παρακολουθείστε το πρωτόκολλο του θανάτου. Πώς εφαρμόστηκε στο Πανεπιστημιακό του Ρίου. Σε ένα από τα αμέτρητα θύματα της εγκληματικής οργάνωσης. Στον Γιώργο Βαρασιά. Όλο το πρωτόκολλο εφαρμόστηκε στον πατέρα της Βίκυς. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Τρομακτική η περιγραφή της Βίκυς για τη μέρα της ανακοπής. Οι γνώστες θα αναγνωρίσετε στοιχεία από την τραγική ιστορία του Νίκου Λυμπερόπουλου. Η προοπτική και μόνο  της  μεταφοράς του Γιώργου Βαρασιά στον Άγιο Ανδρέα “βελτίωσε” την εικόνα του για να αποτραπεί η μεταφορά αυτή, ενώ ο άνθρωπος στην πραγματικότητα κατέρρεε πλήρως αφυδατωμένος οδηγούμενος με μαθηματική ακρίβεια από τους δολοφόνους στην ανακοπή.

Πρόκειται για μία από τις πιο ανατριχιαστικές δολοφονίες. Και πολύ εύκολη στην απόδειξή της. Στις αρχές του επόμενου μήνα η αρχική πράξη για την οποία υποβλήθηκε η μήνυση της Βίκυς Βαρασιά, της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (έτσι αρχίζουν πάντα οι ποινικές αυτές διαδικασίες) αλλάζει χαρακτηρισμό σε ανθρωποκτονία με δόλο. Εδώ δεν έχουμε παράλειψη όπως στη δολοφονία του Κώστα Αβραμίδη. Εδώ έχουμε πράξη. Σκόπιμη αφυδάτωση. Παράλληλα βεβαίως υπάρχουν και σκόπιμες παραλείψεις. Τι έπρεπε να κάνουν πολύ νωρίτερα και όχι πολύ αργά πια στη ΜΕΘ. Για να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση όμως που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Από την εισαγωγή του Γιώργου Βαρασιά μέχρι τη νεκροτομή με την εγκεφαλική νέκρωση και τους γεμάτες πύον βεβαίως πνεύμονες, η περιγραφή της Βίκυς Βαρασιά δεν αντέχεται εύκολα. Τουλάχιστον όχι για αυτούς που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει στη φριχτότερη αυτή περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του έθνους μας. Της μεγαλύτερης απάτης σε ολόκληρη την ιστορία του.

Τρομερή είναι και η σύγκριση με τον Άγιο Ανδρέα. Την ίδια ώρα που στον Γιώργο Βαρασιά εφαρμοζόταν το πρωτόκολλο του θανάτου, στη γυναίκα του εφαρμοζόταν το πρωτόκολλο της ζωής στην κλινική του Λεωνίδα Στέλλα. Η απόλυτη απόδειξη του ασύλληπτου εγκλήματος που διαπράχθηκε σε εκατοντάδες ανθρώπους στα κολαστήρια. Αν οι ασθενείς είχαν αντιμετωπιστεί όπως αντιμετωπίστηκε η σύζυγος Βαρασιά, η λίστα των νεκρών θα ήταν απίστευτη μικρή, δεν θα γινόταν καν συζήτηση για “πανδημία” και τα θύματα θα ήταν πάνω κάτω αυτά που χτυπούσε η γρίπη όλα αυτά τα χρόνια.

Παρακολουθώντας αυτό το βίντεο γίνεται απολύτως κατανοητό γιατί η εγκληματική οργάνωση δεν είχε ποτέ σκοπό να γίνει η δίκη του αιώνα. Αν κατάφερνε να με βγάλει από τη μέση με την ολική επίθεση που δέχθηκα από τις αρχές Σεπτεμβρίου, και κυρίως από τις 17 Νοεμβρίου και μετά με τις επιθέσεις της ομάδας των επίορκων, θα είχε καλώς γι αυτήν.

Αν απέκρουα τις επιθέσεις, τότε δίκη δεν είχαμε.

Και τις απέκρουσα. Όλες. Και όχι μόνο τις απέκρουσα, αλλά σε όλες τα πράγματα γύρισαν ανάποδα και από τη θέση του υπόλογου πέρασα αμέσως στη θέση του κατήγορου. Μη ξεχνάτε ότι αυτό έγινε από την πρώτη κυριολεκτικά στιγμή. Της σύλληψης. Πέντε γραμμές η “απολογία” μου, είκοσι η μήνυσή μου κατά του εισαγγελέα. Η υπόθεση του Ευαγγελισμού γύρισε εναντίον εισαγγελέα και Ευαγγελισμού, νωρίτερα είχε γίνει το ίδιο με την υπόθεση του Παπανικολάου και της Πασχαλίνας Γαζή με τη μήνυσή μου κατά του Νίκου Καπραβέλου για ανθρωποκτονία με δόλο δια παραλείψεως της ασθενούς. Αποδόμησα “κατηγορίες”, προτάσεις-“καταπέλτες”, βουλεύματα, και φτάσαμε να είναι ένα μοριακό αποτέλεσμα σανίδα σωτηρίας για την οργάνωση. Γιατί μη μου πείτε ότι ήταν εμπόδιο για τη Δικαιοσύνη του Βασίλη Πλιώτα ένα μοριακό. Διακοπή ζήτησα, ανέτως θα μπορούσε να αρχίσει η δίκη σε πέντε μέρες.

Την έστειλαν για μετά την Ανάσταση.

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: