Όταν θα έρθει η ώρα…

Κοινοποίηση:
aa

Όταν θα έρθει η ώρα, και αυτή η ώρα θα έρθει σύντομα, θα μιλήσω για τον Reiner Fuellmich, τον “ναύαρχο – νομικό” Παπαντωνίου (για τον οποίο κάποιοι από εσάς που με ακολουθείτε “φανατικά”, φαίνεται πως έχετε κοντή μνήμη και έχετε ξεχάσει ότι με έχει πιάσει ΚΑΙ αυτός στο στόμα του), και τις υπογραφές που συγκεντρώνονται εδώ και πολύ καιρό.

Όχι μόνο για τον συγκεκριμένο βεβαίως, αλλά για όλους αυτούς της “εδώ” πλευράς, σημειώστε μόνο ότι χθες δημοσιοποίησα τη δεύτερη έκθεση – βόμβα για δολοφονία στα δημόσια κολαστήρια. Σημειώστε ότι έχω περάσει πλέον και στις επιστημονικές αποδείξεις για το πρωτόκολλο του θανάτου, που είναι ο πυρήνας του παγκόσμιου εγκλήματος. Χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί με “επιτυχία” το πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού. Και η “εδώ” πλευρά σιωπά. Εκκωφαντικά.

Και o κόσμος της εδώ πλευράς αναλώνεται σε συγκεντρώσεις και πορείες, ανούσια μπράβο και καρδούλες στο facebook, τις οποίες μοιράζει απλόχερα από εδώ και από εκεί, ακόμα και στους δικούς μου συκοφάντες, οι οποίοι όμως το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράττουν δεν είναι σε βάρος της δικής μου προσωπικότητας, την οποία άλλωστε ξέρω να προστατεύω πολύ καλά, αλλά σε βάρος της αλήθειας.

Αυτά προς το παρόν από μένα. Με τον Δημήτρη συνεχίζουμε τον μοναχικό και παράλληλο με όλα αυτά δρόμο, ο οποίος όμως οδηγεί σταθερά και ολοένα και πιο κοντά, στη λύτρωση.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: