Ήρθε η ώρα καλή μου Μαρία… Ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι για αυτή τη μέγγενη…

Κοινοποίηση:
IMG_9934

Από σήμερα αρχίζουν όλα. Για την αλήθεια. Και τη δικαίωση της Μαρίας Μπινιάρη.

Ουσιαστικά όμως όλα άρχισαν από μία ακόμη αυτοχειρία των Μ.Μ.Ε.

Στη συνέχεια ήταν η συνήθης αντεπίθεσή μου, αυτές που αρχίζω αφού πρώτα τους έχω αφήσει να εκτεθούν (όσους αρχίζουν κάθε φορά την επίθεση και όσους “βλέπουν φως και μπαίνουν” ή καλύτερα βλέπουν και αυτοί τον …ταύρο και κάπου …μπερδεύονται), όπως …καλή ώρα κάνω αυτές τις δύο τελευταίες μέρες με τον “Άγιο Ανδρέα”.

Άρχισα με την επίθεση σε Μ.Μ.Ε., …ξαδέρφες και ανιψιές, με δημοσιεύσεις και live μεταδόσεις. με τα στοιχεία να δημοσιοποιούνται το ένα μετά το άλλο, αργά και  βασανιστικά για τους σύγχρονους Γκέμπελς.

Στη συνέχεια επέδωσα το εξώδικο αίτημα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η σιωπή των αμνών από την Εισαγγελία. Tην οποία ακολούθησε η σιωπή των αμνών από τα κανάλια μετά την αποδόμηση και του παραπεμπτικού βουλεύματος και την παράλληλη ανατροπή στην υπόθεση του “Ευαγγελισμού”, αλλά και τα αποκαλυπτήρια για την τρίτη εισαγγελική επίθεση εναντίον μου, από το δίδυμο Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού  (αυτό του σκανδάλου της υπόθεσης Ψυχογυιού), και την αποδόμηση και αυτής της σκευωρίας, για να έρθει στο τέλος η αναβολή της δίκης για την 4η Μαΐου, η οποία απέδειξε τον τρόμο του συστήματος για τη δίκη αυτή, ώστε η κ. Παπαγεωργακοπούλου αποφάσισε να ικανοποιήσει το εξώδικο αίτημά μου και να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της “68χρονης”.

https://nikosantoniadis.tv/2022/02/10/%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%84%cf%89-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b4%cf%89-%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf/

Ουσιαστικά ήταν ένα αίτημα με ειρωνικό περιεχόμενο, αφού κατ’ ουσίαν ζήτησα να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση …εναντίον μου, όπως έγινε με την υπόθεση του “Ευαγγελισμού”!

Σαστισμένη η ομάδα της Ευελπίδων διέταξε την προκαταρκτική, αλλά φυσικά όχι εναντίον μου. Η εντολή του εισαγγελέα Ιωάννη Σέβη είναι αποκαλυπτική της σύγχυσης της Εισαγγελίας.

Θα τα δούμε όμως όλα αυτά τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή ετοιμάζω κι άλλη έκπληξη για τους εισαγγελείς της ομάδας της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Και όχι μόνο γι αυτούς.

Είναι ώρα να τελειώνουμε με όλους.

Μια και καλή…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: