Έχει γίνει ποτέ ξανά να έρθουν μαζί ο Άη Βασίλης και οι μάγοι με τα δώρα τους; ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΟ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΟ “ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ” ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΤΗΝ “ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ” ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ !!! Κατά τα λοιπά, αφήστε… Αυτό είναι σαν τα δώρα που ανοίγουν τα παιδιά πρώτα… Τα πολύ μικρά… Είπαμε: LET THE PARTY BEGIN !!

Κοινοποίηση:
ΜΑΓΟΙ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Θυμάστε το “κατηγορητήριο” του επίορκου;

Την βλέπετε τη “διέγερση σε ανυπακοή”; Την οποία κυριολεκτικά επινόησε ο επίορκος ξεπερνώντας ακόμα και αυτό το παρακρατικό email;

Πήρα σήμερα το πρωί στα χέρια μου το κλητήριο θέσπισμα της Εισαγγελίας Εφετών. Το χαρακίρι της μικρής ομάδας που ελέγχει τη Δικαιοσύνη θα το διαπιστώσετε στις επόμενες δημοσιεύσεις. Ένα χαρακίρι βεβαίως που στην πραγματικότητα είναι χαρακίρι όλης της εγκληματικής οργάνωσης και της κυβέρνησης που είναι αυτή που έδωσε την εντολή για τη στημένη σύλληψή μου, τη σύλληψη που έγινε για τη σύλληψη και για κανέναν άλλον ουσιαστικό νομικό και δικονομικό λόγο, μία από κάθε άποψη ανομιμοποίητη σύλληψη.

Μία κυβέρνηση που και ελάχιστες αμφιβολίες να είχε κάποιος ότι ήταν αυτή που ήταν πίσω από την παράνομη σύλληψη και την ποινική διαδικασία-αυτοκτονία τους σε βάρος μου, τις διέλυσε και αυτές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος βιάστηκε να ρίξει τις μάσκες και μίλησε για τον “τσαρλατάνο” δικηγόρο που έχει οδηγήσει στον θάνατο ανθρώπους στα νοσοκομεία με τις “οδηγίες” του, αλλά που ακόμα να μας υποδείξει ΕΝΑΝ άνθρωπο που να έχω στείλει εγώ στον θάνατο, όπως δημόσια τον έχω προκαλέσει, ενώ εγώ, όπως του είπα, έχω αναφέρει δεκάδες ονοματεπώνυμα ανθρώπων που αυτός και η εγκληματική οργάνωση στην οποία και ο ίδιος συμμετέχει έχουν στείλει στον θάνατο με τις δικές τους εγκληματικές οδηγίες στα κολαστήρια και το πρωτόκολλο του θανάτου.

Τη θυμάστε λοιπόν την “διέγερση” του επίορκου. Και τώρα δείτε το τελικό κατηγορητήριο, αυτό με το οποίο παραπέμπομαι σε δίκη.

Τι έγινε, Ελευθεριάνε;

Από τους δικούς σου άρχισε η καρατόμηση…;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: