Έπος από τους …νομικούς του παρακρατικού …Χάρβαρντ

Κοινοποίηση:
Screenshot_5

Και τώρα αυτή, δηλαδή, θα αντιμετωπίσει εμένα στα δικαστήρια!

 

 

Που περιμένει τον δικαστικό επιμελητή να της επιδώσει την …μήνυση!

Και από δίπλα η …καθηγήτρια στο παρακρατικό …Χάρβαρντ, συμφωνεί ότι η μήνυση κανονικότατα επιδίδεται με δικαστικό επιμελητή, όπως η αγωγή, και κάνει και …πνεύμα!

Είπαμε, αν αφαιρέσεις από την ιστορία αυτή της λάσπης το σοβαρό κομμάτι, κατά τα λοιπά οι άνθρωποι είναι για επιθεώρηση!

Όπως και γενικά στην ιστορία της απάτης, αν αφαιρέσεις την σοβαρή πλευρά, θα μπορούσε, και το έχω πει πολλές φορές, να είναι η κορυφαία επιθεώρηση όλων των εποχών! Με τον κορωνοϊό που κάνει διακοπές, με τον κορωνοϊό που έχει συνήθειες, μέρη που προτιμά, μέρη που αποφεύγει, κατηγορίες και επαγγέλματα που γουστάρει, άλλες που φοβάται (πάρτε για παράδειγμα τους αστυνομικούς) ,

αλλά δυστυχώς, τα φριχτά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος των Ελλήνων, δεν μας επιτρέπουν να διασκεδάσουμε ούτε μία στιγμή.

Και όταν χρησιμοποιήσαμε τη σάτιρα με τον Δημήτρη, για να περάσουμε το μήνυμα στον κόσμο για το τι συμβαίνει με τις διασωληνώσεις, βγήκε μέχρι και πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, και πέταξε το αδιανόητο ότι καθυστέρησε μία μεταφορά ασθενούς εξαιτίας της …φάρσας.

Έρχεται και για αυτόν όμως η ώρα.

Τι νομίζατε;

Ότι θα μείνει έστω και ένας εκτός…;

ΕΤΣΙ θα φτάσουμε στη νίκη. Δεν θα μείνει κανείς και τίποτα χωρίς συνέπειες.

Ροκάνισμα στο ροκάνισμα, η αλυσίδα θα σπάσει.

Και θα σπάσει πολύ σύντομα. Ο στόχος είναι αυτό να γίνει πριν αρχίσει η εφαρμογή της επόμενης φάσης του σχεδίου με την προγραμματισμένη ανάκαμψη της “πανδημίας”.

Πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Και ο νοών νοείτο…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: