«ΑΡΜΕΓΑΝ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ. ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΑΝ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ (BINTEO AΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4)

Κοινοποίηση:
GAP

Η ιστορία με τις ΜΚΟ ξεκίνησε όταν ο Γ.Παπανδρέου έγινε υπουργός Εξωτερικών και άρχισε να χρηματοδοτεί ΜΚΟ φίλων, συνεργατών και συγγενών με υπέρογκα ποσά και χωρίς καμία διαφάνεια.

Στις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνταν υπάρχουν ονόματα όπως αυτό της μητέρας του Μαργαρίτας Παπανδρέου, αλλά και πολλών άλλων.

Φαίνεται πως  η Μαργαρίτα μαζί  με τον κανακάρη της  είχαν ένα σχέδιο, που δούλεψε ρολόι… Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ποινικές ευθύνες για το που μοίραζε τα χρήματα και καμία δικαιολογία ή άγνοια δεν επιτρέπεται να δηλώσει περί του θέματος. Μια βόλτα στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού θα ήταν μια καλή κίνηση από την εισαγγελία… Όσοι έκλεψαν πρέπει να μπουν πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, μηδενός εξαιρουμένου εάν θέλουμε να μιλάμε για μια αμερόληπτη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 και τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΘΑΡΘΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ !!!

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ Ο Λ Η Ν ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ !!!!

    ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ Ο Λ Α ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠOY ΛYMAINONTAI TON TOΠO MAΣ KAI MAΣ EXOYN KATAΛΗΣΤΕΨΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

  2. το καραφλο φιδι που τσιμπησε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαο…

  3. Και που τα γράφετε πάλι κάποια ζώα θα τον βγάλουν βουλευτή οπότε τι νόημα έχει το άρθρο;…

Comments are closed.