Κωσταράκος για παροχές Τσίπρα: «Μας θεωρεί όλους αμαθείς και ανόητους»

Κοινοποίηση:
Κωσταράκος

Κατά μέτωπο επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παροχή … διευκολύνσεων και τις συντάξεις εξαπέλυσε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος:

«Το θέατρο του παραλόγου ανθεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς στηριγμένο σε απάτες, ψέμματα και ανακρίβειες», γράφει ο κύριος Κωσταράκος και διερωτάται, «για ποιές συντάξεις μιλάει ο κ. Τσιπρας όταν οι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι κάνουν χρόνια να πάρουν τη σύνταξη τους, ενώ οι συντάξιοδοτικες αιτήσεις κάνουν πολλούς μήνες ή και χρόνο για να καταχωρηθούν. Ο κ.Τσίπρας δεν διερωτάται πως ζουν αυτοι οι άνθρωποι. Και ασφαλώς δεν τον νοιάζει».

Ο Μιχάλης Κωσταράκος σημειώνει ότι «είναι εύκολο να παρουσιάζεις πλεονάσματα μη πληρώνοντας συντάξεις και χρέη του δημοσίου. Ενδιάμεσα όπως λεει ο κ. Τσακαλωτος κάποιοι θα πεθάνουν. Θα ήταν ευκολότερο να λύσει το πρόβλημα της έγκαιρης χορήγησης των συντάξεων από το να ταλαιπωρεί εκ προθέσεως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ο «αντιστροφος Ρομπέν των Δασών» κυβερνάει την Ελλάδα με μια κυβέρνηση με «αριστερό πρόσημο».Παίρνουμε τα λεφτά από τον κόσμο και παρουσιάζουμε πλεονάσματα στην ΕΕ και στο Δ.Ν.Τ. μοιράζοντας εκ των υστέρων »αντίδωρα»».

«Ο κ.Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους», καταλήγει ο Μιχάλης Κωσταράκος.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=818636471825051&set=a.142632899425415&type=3&theater

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response