Αυτά τα μεγάλα έργα θα ξεκινήσουν στη χώρα μας!!

Κοινοποίηση:
pic61

Mε ΣΔΙΤ μέσα από το πακέτο Γιούνκερ και προτεραιότητα στις συνδυασμένες μεταφορές προωθεί το υπουργείο Υποδομών τη νέα γενιά έργων, ολοκληρώνοντας την πρόταση που θα καταθέσει εντός των ημερών στο υπουργείο Οικονομίας για την αξιοποίηση του νέου χρηματοδοτικού εργαλείου.

Στη λίστα με τα έργα αναμένεται να συμπεριληφθούν ως «πακέτο», η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου και της Αττικής Οδού μέχρι το Λαύριο μαζί με την αναβάθμιση του λιμένος Λαυρίου. Επίσης, το έργο της αναβάθμισης του λιμένα Αλεξανδρούπολης σε συνδυασμό με τις οδικές συνδέσεις με την Εγνατία Οδό αλλά και τους σιδηροδρομικούς άξονες Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης και Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου.

Στην πρώτη γραμμή για το υπουργείο παραμένει η υλοποίηση της Γραμμής 4 του μετρό με άμεσο στόχο το Γαλάτσι-Ευαγγελισμός-Γουδί, η οποία σχεδιάζεται να ενταχθεί στο ίδιο πακέτο, δύο επεκτάσεις του μετρό της Θεσσαλονίκης προς Σταυρούπολη και Εύοσμο αλλά και τρία επιπλέον έργα. Όπως ανέφερε χθες στο συνέδριο «Χρηματοδότηση Έργων και Επενδύσεων: Η Επόμενη Ημέρα» η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών κ. Πέτη Πέρκα για το Γιούνκερ προτείνονται επίσης ο κεντρικός σταθμός υπεραστικών λεωφορείων στον Ελαιώνα, η αναδιάρθρωση και εκσυγχρονισμός των συγκοινωνιών της Αττικής και η ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τώρα που η Ελλάς γέμισε με χώρους μετεγκατάστασης λαθρομεταναστών(hot spot τα λένε οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ”),όπου οι σκηνές θα γίνουν οικίσκοι,οι οικίσκοι κανονικά σπίτια και οι προαναφερθέντες χώροι θα γίνουν χωριά και πόλεις,ήρθε η ώρα να βάλουν στην συζήτηση και την δημιουργία των ελευθέρων οικονομικών ζωνών(ΕΟΖ).Στις ΕΟΖ θα γίνουν οι “ξένες επενδύσεις” και στις οποίες θα δουλέψουν οι λαθρομετανάστες,άλλωστε εκτός από το σχέδιο εξαφάνισης του ελληνικού έθνους και των ευρωπαϊκών εθνών γενικότερα(σχέδιο Coudenhove-Kallergi),υπάρχει και η “ανάγκη” για την δημιουργία μια “κίνας” στην Ευρώπη.Για να υλοποιηθούν αυτές οι “επενδύσεις” πρέπει να αναβαθμιστούν τα οδικά δίκτυα και γενικώς ότι χρειάζεται για να μεταφέρονται γρήγορα και με χαμηλό κόστος τα παραγόμενα προϊόντα της “ευρωπαϊκής κίνας”.Οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα και λιμάνια που είτε δεν υπήρχαν,είτε είχαν αφεθεί στην φθορά του χρόνου,θα ενταχθούν στο “πακέτο γιούνκερ”.Βεβαίως όλα αυτά τα έργα θα γίνουν με ΣΔΙΤ,δηλαδή Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ή για να γίνει πιο αντιληπτό,το δημόσιο θα πληρώνει ή θα μπαίνει ως εγγυητής στα δάνεια που θα πάρει ο “ιδιωτικός τομέας” και ο “ιδιωτικός τομέας” θα εισπράττει!
    Όλα αυτά τα “ωραία” θα καλυφθούν με τον μανδύα της “αναπτύξεως” και βεβαίως για το καλό του ελληνικού λαού,όπως και τα μνημόνια άλλωστε!
    Οπότε λοιπόν αγαπητοί ελλαδίτες ιδιώτες ψηφοφόροι,μην βιαστείτε να χειροκροτήσετε τους “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” δημίους σας,οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” συνεχίζουν να εργάζονται για το κακό σας.
    Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος που μίλησε για την δημιουργία ΕΟΖ ήταν ο γκαβός που κάποτε ήταν “σωτήρας” και καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Leave a Response