ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ – Η «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tourkoi

Το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε ψαράς που δραστηριοποιείται στο Θρακικό Πέλαγος δεν επιδέχεται αμφισβήτησης διότι όπως θα δείτε, στηρίζεται σε ραντάρ επιφανείας. Μόλις 4 ν.μ μακριά από τη Θάσο, οι τούρκοι «ψαράδες» – πράκτορες της ΜΙΤ… ψαρεύουν, με το Λιμενικό να μας δουλεύει κανονικά. Σε διεθνή… ύδατα έλεγε η σχετική ανακοίνωση για τα αλιευτικά που όλοι νομίζουν ότι είναι αθώα. Τα καΐκια – θηρία που έχουν προηγμένα συστήματα κατασκοπείας που σε περίπτωση θερμού επεισοδίου, θα συνδράμουν το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό.

Δείτε τι πραγματικά συμβαίνει στο Αιγαίο και όχι αυτά που θέλει να περάσει στον κόσμο η Κυβέρνηση περί… αβλαβούς διέλευσης:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι ψηφιζες 50 χρονια τωρα φιλε ψαρα? Κομμουνισμο και ψευτοκομμουνισμο που ειναι η ΝΔ,ΠΑΣΟΚ κλπ καμματακια? Σας φτιαξανε και με κομμουνιστικες ιδεες του τυπου ολοι ισοι και με μισος για καποιον που πετυχαινει οικονομικα και το εργο τελειωσε.Κοντευετε να γινετε Ρουμανια του Τσαουσεσκου. Λιγοι εχουν τα λεφτα στην Αθηνα και οι υπολοιποι στο μεροκαματο που δεν ειναι και προστατευμενο οπως βλεπεις στο ρανταρ σου. Τι μπορειτες να κανετε? Τωρα τιποτα, τη πατησατε. Η ιστορια θα επαναληφθει αν δεν γινει κατι κοσμο ιστορικο. Παλι τον Οθωμανο θα εχετε στο κεφαλακι σας και θα περιμενετε να σας σωσουν οι ξενοι.

Leave a Response